mascatule, in primul rind imi pare rau pt tine ca nu stii sa gasesti lucruri bune pe internet, chiar imi pare rau ca iti lipsesc niste capacitati de cautare si identificare a lucrurilor bune pe internet. internetul e plin de lucruri bune care te pot face un om mai bun, ba chiar mai destept. cred ca nu ti-ai inceput niciodata o discutie cu prietenii la genul "sa va spun ce am citit undeva pe net".
in al doilea rind, boingboing.net: 2.5 milioane de vizitatori unici pe luna.
pai frate, nici un site de-al tau nu va fi vreodata vizitat de 25.000 de unici pe luna.
nici un post de al tau nu o sa fie citit de 2.500.000 de oameni decit daca e dat cu quote pe boing cu un comentariu gen "in 2006 stupid romanian boy thinks that blogging sucks"
cit despre restul contestatarilor, va opuneti unul fenomen atit de masiv incit nu are nici un rost sa va explice cineva de ce si unde gresiti. e ca si cum v-ati opune internetului insusi.
dimensiunea bloggingului e suficienta sa va inchida gura. daca in 2004 se faceau 10000 de bloguri pe zi, s-a ajuns pina la 100.000+ pe zi in 2005 [
http://www.technorati.com/weblog/2005/08/34.html]. SUA a introdus legi pentru regularea informatiei traficate pe bloguri pentru a proteja procesul electoral, blogul e una din cele mai revolutionare scule de marketing ever, blogul este unul din cele mai de succes produse al internetului cu o versatilitate neegalata inca de nimic altceva etc. da, evident ca nu sunt toate bune sau macar interesante, dar ca sa fie clar pt toti, e o situatie perfecta similara cu userii de pe orice forum: exista citeva mii, dar numai citiva au ceva de spus si merita sa le fie citite posturile.
afaic, blogul e exact ce trebuia sa fie internetul, libertate maxima de exprimare sustinuta de o solutie tehnica simpla si accesibila maselor.
@zoso: bravo, mi-a placut initiativa cu adunatul capsuni inspired movies intr-un singur loc, din cite am vazut eu e prima ever pe orice domeniu in .ro
bravo