|
Parca nu e clar ca "scula" s-a transformat. Nu mai e vorba de mult de un jurnal, ci de un instrument de comunicare. Cine, ce, cui si cum spune... sunt detalii. Motorul de blog a fost adoptat de multi pentru ca este idiot-proof si il iei ca un fel de ACME Kit. Adica apesi pe buton si that's it. You're in business.
Fiind vorba de un instrument de comunicare, il inteleg pe Johnny ca e reticent. El e urat si nu prea comunica. De mascatu nu pot spune nimic, ca nu-l stiu.
Altfel, englezii au o vorba - "We agree to disagree". Visez la un moment in care forumurile vor avea un plugin care sa limiteze o discutie in contradictoriu daca participantii nu ajung la un consens in mai putin de 10 posturi.
ps: nici mie nu-mi plac unele chestii de pe internet. Dar sunt constient ca sunt altii carora le plac/le sunt folositoare. Altfel n-ar mai exista.
Mi se pare absurd ca atunci cand ceva nu-ti place si nu iti este bagat pe gat cu forta (v. blogul si postul lui Adi[CG] cu metoda "pull") sa mai irosesti energie ca sa te dai cu fundul de pamant in fata multimii strigand "That sucks". Carry on, Carry Grant, Cash and carry |