Quote:
|
Originally Posted by Drastik™ in al doilea rind, boingboing.net: 2.5 milioane de vizitatori unici pe luna.
pai frate, nici un site de-al tau nu va fi vreodata vizitat de 25.000 de unici pe luna.
nici un post de al tau nu o sa fie citit de 2.500.000 de oameni decit daca e dat cu quote pe boing cu un comentariu gen "in 2006 stupid romanian boy thinks that blogging sucks" |
Ioi..., la mine daca am 25 pe zi, sunt foarte fericit (noroc ca mai intra lumea din camin din cand in cand

).
Iar indiferent de unele opinii prezentate aici, sunt si eu de parere ca Blogurile, forumurile si WIKIPEDIA...

, sunt avangarda WEB 2.0
Poate ca asta ar trebui sa fie internetul pana la urma, un mediu de comunicare in care oricine sa isi poata face cunoscut punctul de vedere cu usurinta. E mult mai interesant sa participi sa creezi ceva (chiar daca calitatea o sa lase de multe ori de dorit), decat sa navighezi la nesfarsit printre pagini web.
...apropo am gasit intr-un final si eu un blog interesant, stiam eu ca o sa se intample asa ceva..., (da nu dau linkul..., pt ca nu sunt sigur daca continutul ar contravine sau nu cu regulamentul acestui forum

)