Thread: Bloguri
View Single Post
Old 17-04-2006, 17:32   #171 (permalink)
Strangelove
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by wirespot
Vrei s?-?i dau cifrele de la accidentele rutiere? Dac?-s în cre?tere masiv? ce înseamn? asta, c? trebuie s? accept?m fenomenul ?i s?-l îmbr??i??m? S? ie?im la iarb? verde pe marginea autostr?zii s? a?tept?m artificiile?
asta e un contra-argument? pai atunci fii atent: daca ies in strada 3 milioane de oameni care urla ca le e foame, ar trebui sa le acceptam cerintzele?

Quote:
Ba nu. Tocmai ce-au declarat c? NU vor reglementa blogurile pentru c?-s o parte din libertatea personal? de exprimare.
nu sunt foarte sigur, dar am impresia ca blogurile au fost un instrument electoral destul de puternic. ca s-a pus sau nu problema reglementarii lor, asta nu stiu. totusi, presupun ca reglementarea ar fi putut sa se refere la faptul ca blogurile nu trebuie sa fie un instrument demagogic electoral.

Quote:
Blogul este o scul? de f?cut pagini de Web ?i atît. E mai u?or de folosit decît altele, asta e singura diferen?? ?i explica?ia abunden?ei lor. Nu s-a g?sit nimeni s? zic? lucruri din astea despre phpBB sau despre paginile personale, de?i mi?un? ?i astea ?i permit la fel de mult? libertate.
e o mare diferentza intre instrumentele rudimentare de creat site-uri oferite de diverse portaluri in trecut si cele din prezent pentru creat bloguri. poate d'aia nici n-au prins.
cat despre phpBB... gesusesito, tu ai vazut cate forumuri sunt pe internet?!!

Quote:
Las' s? mai treac? vreun an ?i o s? se lini?teasc? ?i treaba cu blogurile. N-o s? mai zic? nimeni "oau, ce super revolu?ionare scule de marketing neegalate" din cel mai simplu motiv: tot valoarea con?inutului conteaz? pîn? la urm?. Milioane de bloguri cu prostii pe ele sînt vax.
ti se pare ca s-a linistit "treaba" cu forumurile? nu, dar si in cazul lor, calitatea continutului conteaza pana la urma. nimeni n-a negat asta.

Strangelove is offline    Reply With Quote