@Batman_76 Nu sunt de acord de loc..in primul rand jocul din start nu se paote compara cu MOH sau COD..nu-i facut sa aibe o actiune f dimanica.. ..acolo tactica lipseste cu desavarsire..just shoot and run..mai degraba are elemente comune cu BIA..dar ganditi-va ca e un joc de strategie transformat un fps(primul din serie)..plus ca cei de la Eidos nu s-au axat pe fps-uri pan acum.Sunt de acord cu blueghost(el a sintetizat cel mai bine,insa cred ca totusi daca am translata strike force in 2D va seamana perfect cu restul seriei).Grafica e slaba pt ceea ce se doreste in ziua de azi dar nici BIA si nici call of duty(ambele 2005) nu rup gura targului..sincer cred ca MOH PA arata mai bine.Nu stiu de ce s-a trecut la fps(probabil dupa 4 jocuri pe tema asta doar in locatiii diferite doar asa se mai putea schimba decorul)
Wargasm-nu te supara dar ori nu ai jucat commandos pana acum ori ai uitat ca iti tot jocul asa a fost..si sa stii ca una e o trupa de COMMANDOS si alta e de MARINES sau un "Platoon" (sper ca nu trebuie sa iti spun diferentza intre ele).
3.47 giga pt jocul asta nu e enorm..nu grafica ocupa tot spatiul aici 
Si mie mi s-a parut scurt(l-am jucat pe easy in ~10 ore) dar fara probleme majore la vreun anumit nivel.
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba |