Assassin are dreptate insa nu chiar 100 % , deh ca de obicei adevarul este undeva mai departe ....
Are dreptate cand spune ca majoritatea aparitiilor atat cat priveste filmele cat si jocurile video sunt mai mult decat mediocre in ceea ce priveste calitatea . Si sunt sigur ca si in US si UE exista o piraterie foarte ridicata in ceea ce priveste aceste produse ... pentru ca toate date la kilogram ... si nimic mai spectaculos ... imi aduc aminte cand a aparut titanic in 97 cu toate furorile pe care le-a facut pe atunci ( nu radeti, mie mi-a placut si la 13-14 ani cati aveam pe atunci mi se parea chiar misto idila

) , am fost si l-am vazut la cinema de vreo 2 ori , dupa care am facut rost si de o copie pe VHS pe care am vazut-o de nu stiu cate ori ... ca 2 ani mai tarziu cand apare Matrix, istoria sa se repete , si sa fac rost de primul meu film pe CD ( in rezolutie de 320

) asta bineinteles dupa vizionari repetate cu colegii de clasa la Patria si cinemaul din cartier pe nume Favorit ( fostul ca am vazut ca nu mai exista ), unde semintele erau privite ca alimente de lux ....
La fel si acum cu unele aparitii , d-abia astept sa ma duc sa vad V de la Vendetta , precum si filmul acela turcesc care va avea premiera pe 28 aprilie privind razboiul din Iraq .... Iar daca eram chiar disperat sa nu ma duc la cinema ca sa nu dau niste bani in plus ca sa ma pot bucura de confortul de acasa , puteam sa le fi vizionat pana acum demult, insa prefer sa mai astept putin si sa le vad la anumite standarde....
Insa, este clar ca pe un anumit termen lung, economic vorbind PIRATERIA reprezinta anumite pagube destul de considerabile dar dupa cum a mai zis Assassin despre cei de la Sony , lumea este in continua miscare si vor trebui gasite alte solutii de miscorare a procentului decat de a veni cu politia la usa ...