|
Cum sta treaba cu Server 2003, MySQL, Photoshop si altelel ?
Atata timp cat il folosesti tu acasa doar pentru distractie este ok, insa daca scoti bani de pe urma programelului, trebuie sa platesti. Altefel mi-se pare normal sa platesti cu ani sau cu bani, depinde de noroc.
Vanatorii de "file sharing" tintesc publicul larg si nu firmele/piraterie, aici se face confuzia.
Este o tampenie si un paradox, cei care trebuie sustinuti sunt artisti mici si cei care au potential insa la sfarsit tot SONY BMG, MCA sau Apple are de castigat in nici un caz gigel care canta la tzambal si are un album scos.
Cum p**** mea sa imi zica mie ca nu am voie sa dau muzica unui prieten sa o asculte, este aberant si au ajuns la LIMITA, ma astept sa vina sa imi spuna ca trebuie sa plateasca si prietena albumul daca vreau sa il ascult cu ea. SA FIE CLAR: Pot sa il ascult cat vreau, cu cine vreu, sa il dau la cine vreau, atata timp cat nu am nici o pretentie financiara nu se aplica nici o lege! ATATA TIMP CAT ESTE FREE, nu are ce sa imi faca, iar daca se va face va iesi foarte, foarte urat !
PS: Ati inteles ? sau va apucati sa imi spuneti ce pierderi are statul romand din cauza pirateriei
>>>>>>>>>>>> In articolo este vorba despre un American, Olande, Finalndez care au "indraznit" sa share-uiasca muzica lu' O-ZONE pe DC++, in nici un caz nu zice ca sunt urmariti cei care scot bani din traficul cu muzica iliegal copiata si marfa contrafacuta !!!
ATENTIE COPII, mai mai bine cititi de 2 ori.
*** este mai greu sa schimbi o idee inteleasa gresit, decat sa desparti un atom *** A.E.
Last edited by Opteron; 26-04-2006 at 17:37..
|