View Single Post
Old 26-04-2006, 18:13   #63 (permalink)
Assassin
Administrator

Assassin's Avatar

barney, presupuneri? Repet, eu am dat exemple concrete, nu am spus ca "daca HOMM 3 ar fi costat 8$ s-ar fi vandut in sute de mii de exemplare cel putin in Rusia". Acest lucru s-a intamplat.

Si eu pot sa spun ca tu faci presupuneri cand afirmi ca un joc care are un pret mai mare garanteaza profituri mai mari decat daca ar avea un pret mai mic. Pana la urma, totu' se reduce la "vinzi mai scump, da' mai putin, sau vinzi mai ieftin, da' mai mult?" Cre'ca raspunsu' la intrebare e evident atunci cand te uiti in jur si vezi 60 de milioane de oameni care au Starcraft piratat vs 6 milioane care l-au cumparat. Sau cand vezi zeci, poa' sute de milioane de oameni pe torrente si alte retele de sharing. Este o piata care deja exista, nu e un simplu numar scos din burta unuia de la departamentu' de marketing. Totu' e sa stii cum sa o determini sa cumpere produse legale. Si asta nu se poa' face decat cu preturi mai mici si de calitate superioara. Alte strategii sunt bandaje la picior de lemn sau solutii de scurta durata.

Assassin is offline    Reply With Quote