|
barney, tu vb teorii, tu faci presupuneri. Pana in momentu' in care HOMM3 costa 39.99$ se vanduse in cateva mii de exemplare. Cand a inceput sa coste doar 8$, s-a vandut in sute de mii de exemplare.
39.99 x 5.000 < 8 x 500.000 (numerele de la dreapta lui "x" sunt aleatorii, insa respecta proportiile).
Daca te indoiesti de autenticitatea acestui fapt, am sa caut pe Google. Asta apropo de cine face presupuneri si cine nu.
LE:
Unde am spus eu ca sunt impotriva reducerilor de pret? Dimpotriva, am spus ca pretu' actual (prea mare) este unu' din motivele pt. care lumea pirateaza, unu' din motivele pt. care profiturile sunt mai mici. Chiar tu ai spus ca daca nu esti chitit sa cumperi un anumit joc, exista sanse crescute sa il achizitionezi daca vezi o reducere de pret. Pai si atunci unde e relevanta faptului ca tu acasa piratezi sau nu jocu' respectiv cand decizia ta de a-l cumpara s-a bazat pe faptu' ca e mai ieftin? Pirateria a facut ca jocu' respectiv sa se vanda cu un exemplar mai putin sau faptu' ca era mai scump decat era piata predispusa sa dea?
Eu cand am pus intrebarile alea analizam cat de mare tre' sa fie reducerea respectiva de pret pt. ca sa atraga o piata aflata in ilegalitate. Nu am contestat deloc necesitatea reducerii pretului.