Quote:
|
Originally Posted by Assassin Asta e ca discutia pe care am avut-o cu kork care incerca sa ma convinga ca un site de hardware functioneaza dupa aceleasi reguli ca unu' de jocuri. |
diferenta ar fi ca eu iti vorbesc despre concepte universal aplicabile. Si eu nu imi expun o parere, doar incerc sa te fac sa inteleti ca parerea ta ar putea fi gresita. Inca mai astept acele cifre.
Tu imi pari genul de utilizator de Linux care are impresia ca Microsoft este intruchiparea raului iar opensource este a doua coborare, uitand ca Microsoft (impreuna cu IBM) este initiatorul opensource (vor sarii multi dar imi pot sustine aceasta afirmatie). Derivand din aceasta conceptie, se ajunge usor la "un serviciu inaccesibil" = "oferit de o companie malefica neinteresata de nimic altceva decat miliarde de euroi de care nu are absolut deloc nevoie".
Sunt mai mult decat convins ca personalul specializat de la Blizzard are cunostinte mult mai bogate decat tine si despre "industria jocurilor" si despre strategie si despre teorii de "pricing" si despre elasticitatea pietii si despre marketing. Cat despre 3 dintre ele, sunt convins ca si eu am cunostinte mai bogate decat tine.