View Single Post
Old 27-04-2006, 19:15   #223 (permalink)
low_level_superhero
Banned

Quote:
Originally Posted by Assassin
Corect era "relatie de inversa proportionalitate", insa Mascatu a venit cu termenu' de "relatie de directa proportionalitate" si asa a ramas. Oricum din poll reiese care este sensu' expresiei.

Nu cei care au votat NU au cerut pollu', ci ceilalti. Acu' pt. ceilalti nu este reliable?
vad ca nici tu nu ai inteles, este direct proportional pt. ca vb despre "scadere" si "crestere". Daca am fi vorbit de "piraterie" si "vanzari", da, era invers proportional.

Nu am cerut nici un poll, doar iti spun ca este imposibil sa fie altfel decat "direct proportional" (mai ales pt. ca exista o corelatie). Pollul ar trebui sa fie 100% - 0%. Nu poti vota altfel daca intelegi ce vrea pollul ala.

Quote:
Originally Posted by Assassin
Daca plecam de la ipoteza ca sunt un milion de romani care pirateaza (ceea ce e enorm dupa parerea mea), inseamna ca fiecare dintre ei are soft in valoare de 5000$. In conditiile in care Windows costa o suta si ceva de parai, WinRar si alte programele nu pot depasi in total alte cateva sute, iar cateva zeci de jocuri, hai 50, inmultite fiecare cu 40$, fac 2000$ (refuz totusi sa cre'ca un milion de romani pirateaza fiecare anual 50 de jocuri). Sau probabil ai luat in calcul ca toti au Photoshop si AutoCad piratat...
cat costa un NT server cu 50 de clienti? Sau un Lotus? Persoane juridice Assassin...

low_level_superhero is offline    Reply With Quote