Quote:
|
Originally Posted by barney 1. pai atunci toata demonstratia ta nu are nici o valoare... |
Demonstratie? Dupa cum am spus e o presupunere - sa ma citez "Daca plecam de la ipoteza..."
Quote:
|
Originally Posted by barney 3. Votand nu, spui ca daca pirateria ar scadea, vanzarile ar scadea. Nu cred ca ai contrazis niciodata ca odata cu scaderea pirateriei vor creste vanzarile. Ca ele cresc intr-o masura mai mica sau mai mare este irelevant in ceea ce priveste poll-ul. |
Fals. Daca spui "Nu" la "Scaderea pirateriei va duce direct proportional la cresterea vanzarilor in Romania?", propozitia respectiva se va transforma in "Scaderea pirateriei
NU va duce direct proportional la cresterea vanzarilor in Romania?". Nu vad de unde reiese ca votand "Nu" am spus ca daca pirateria ar scadea, vanzarile ar scadea.
Tocmai ca este relevant in ce masura cresc vanzarile odata cu scaderea pirateriei. Mascatu a cerut sa introduc "direct proportional", caci altfel toata lumea e de acord ca exista o corelatie intre cele doua, de cate ori sa repet? Problema cu care nu suntem de acord este tocmai acest "direct proportional".