| Salut, am incercat pe cat posibil sa nu deschid un thread nou cu tema asta, sper sa fi nimerit bine:
- caut fotograf pt propria-mi nunta. Vad ca aici sunt cativa oameni care-si cunosc meseria, pasiunea pt. foto, drept urmare fac acest anunt inainte de a incerca un ziar, internet sau prieteni/rude care au avut nunti si sa apelez la serviciile respectivilor fotografi. Ma intereseaza oferta ca si pret, servicii incluse si extra .... gen discounturi, gratuitati (EX: transfer gratis dupa banda pe dvd ... etc etc etc etc). Nunta o voi avea in luna Mai sau Iunie anul viitor adica 2007, Bucuresti, nu am stabilit clar 100% restaurantul, dar weekend-ul viitor il voi stabili si voi plati si avansul. Stiu ca este mult timp pana atunci, dar acum am timp, ma pot ocupa cat de cat de treaba asta si vreau sa aleg cele mai bune servicii pe aceasta parte pt mine+viitoarea sotie, deci astept cu nerabdare oferte.
Multumesc anticipat.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -
|