Quote:
|
Originally Posted by Hadrian Ca sa nu deschid un nou thread...sunt n00b la tema asta 
Eu tocmai mi-am luat asa ceva... http://www.digitalworld.ro/produs.ph...3786&idcat=959
..cred ca si C0Bu are acelasi produs.Imi trebuiau niste acumulatori+charger ieftini si buni pt tastatura si mouse wireless.In cutia kitului am primit si 4 bateriii panasonic care le-am folosit cam 1 zi(inca mergeau) dupa care am pus acumulatorii astia.Sunt chiar asa de slabi?
pt AA pe el scrie 150 mA.In instructiuni se spune despre charger ca incarca in 16 ore.Eu am desfacut pachetul..am probat vreo 1 h acumulatorii si apoi 2 din ei i-am pus la incarcat(se precizeaza ca e bine sa fac 3 cicluri de incarcare-descarcare completa).Problema e ca nici dupa 20 ore led ul nu se stinsese cu toate ca ei nu fusesera descarcati.Pt mine si 24 ore nu e mult..ca de 2 zile merg numai cu ei pe kit si nu au murit.Mouse ul l-am tinut 1 zi si ceva numai pe 2 acumulatori GP de 600 mA(destul de vechi dar incarcati complet) si a tinut fara probleme..mai tinea dar nu am asteptat eu sa "moara".Deci ma astept 3-5 zile sa ma tina astia.
Per total sunt multumit daca m-ar tine 3-5 zile la mouse ..ca tastatura nu consuma asa mult...
Intrebarea e...mi-am luat tzeapa?pe termen lung e posibil sa am probleme cu ei?Cat sa ii tin in charger..daca nici dupa 20 h tot nu erau full?Citisem ca intre 100-150 % din timul de incarcare normal in unul din posturile anterioare(calculat cu formula aia)..la mine 1800ma/150=12h 
O alta intrebare e daca sa fac mereu cicluri de incarcare-descarcare sau doar primele 3 sa fie "by the book"???...(asta ca sa aibe o viatza cat mai lunga) |
bafta cu chargerul, eu am avut experientza dezamagitoare cu accu forever de 2500 care m-a convins de atunci sa ma uit doar la hahnel, energizer,varta..