acum m-am lamurit si eu.......de ce acumulatori mei stau cu orele in priza si nu se incarca........cand spun cu orele....adica in jur de 8 ore....si inca nu se stang ledurile de pe incarcator......e vb e un incarcator Power Bank Mini AA (GP) care e de 120 mA iar acumulatori sunt GP 2100..............iar cu incarcatorul sony (1050mA) al colegului in 2 ore sunt gata.........totusi e curios ca incarcatorul e fix asta
http://www.f64studio.ro/popwin2.php?id=2999 ........iar dupa cum se vede pe el scrie opiumex........probabil sunt facut de cineva si numai branduite de firmele respective.........
daca e sa aproximiez un timp de incarcare pt acumulatori de 2100 la un curent de 120mA o sa-mi ia in jur de peste 20 de ore

........si mai ma miram aseara de ce aparatu7l nu a facut decat vreo 40 de poze cu blit si i-au murit acumulatori......e luar recent......dar imi fac eu incet o idee de cum merg treburile
si-n final o intrebare.........cu cat e mai mic curentul de incarcare cu atat viata acumulatorului e mai lunga?