|
Cu raport bun pret/performanta, eu unul va recomand GP. Am avut cred ca toata gama de la ei, unii acumulatori de exp. ii folosesc pt. dect-uri, care cred ca nu s-au incarcat in viata lor full, sau se pun la incarcare dupa fiecare convorbire, si tin bine merci si dupa 4-5 ani. Din vre-o 40 de acumulatori GP, n-am nici macar UNUL busit. Si chiar m-a mirat... si mie mi-a recomandat cineva GP si credeam ca-s prostii. Acum nu stiu, poate am avut eu noroc. Dar de exp. cu Panasonic, la un pachet de 4 din start unul era busit, Energizer si Duracel cred ca sunt mai mult de reclama... dar e doar o opinie... Sincer de la GP de-abia astept sa pun mana pe niste AA de 2700... si in plus au scos si un incarcator mai bun decat al meu (eu aveam de 1h super fast - PowerBank Smart, si vad ca au scos unul PowerBank Fast - care incarca in 30min). Imi place la ele ca se opresc automat, iti detecteaza acumulator defect, cu senzor de temperatura... Nu pot decat sa recomand (tin sa mentionez ca n-am nici-o legatura cu GP, distribuitorii lor and co. - pur si simplu asta folosesc si sunt foarte multumit).
|