View Single Post
Old 21-06-2006, 14:08   #99
parintele
Registered User

parintele's Avatar

mie mi se pare ca pt prima nunta e FOARTE ok. in pimul rand am constat si eu ce greu e sa tragi "la comanda"....
una e sa faci poze de placere si alta e sa faci ca trebuie...si trebuie sa-ti iasa ca altfel...

am fost la un concurs de caini si afara, ziua, soare, vreau sa spun ca e INFERNAL de greu... cand vine norul la mare AI PUS-O...big time...ai o secunda sa faci expunerea corecta, sa incadrezi, sa prinzi daca se paote si ceva interesant..animalele se misca, nu situ sa stea la poza....

psihic esti terminat supa cateva ore de munca si artisticarii....din intampalre...ce vrei sa-ti iasa nu iti iese, ies alea din "greseala"

asa ca sa comentezi fotografia "reportaj" pt nunta e cam aiurea....una e fotografia "furata" de pozarul care se tine cu camera dupa alai si alta e sa comentezi "shootingul" de studio sau outdoor in care oamenii chair stau sa pozeze la camera sau au rabdare sa faca ce vreitu samd...

total de acord cu GunX...una e chiar sa stii sa faci poze dar sa faci doar de placerea ta, si alta e sa ai job, sa faci ce vrea clientul, etc...

parintele is offline    Reply With Quote