View Single Post
Old 21-06-2006, 22:48   #5 (permalink)
sniperu
Registered User

sniperu's Avatar

corturile ca cel din link sunt f. incomode. Tin mai bine la vant, e corect, dar sunt F. incomode.

1 - abea ai unde sa iti pui bocancii, ca de rucsaci nici nu incape vorba, cand ploua.
2 - foarte greu de iesit si intrat in el in timp ce ploua fara sa faci ceva ciuciulete (ori pe tine, ori sacii de dormit din cort)

Da, uita-te la firma. Conteaza f. mult. Nu cumpara ce gasesti pe la Metro sau Carrefour. Du-te in magaziele specializate. Vorbeste p'acolo, pune intrebari. Un cort ca il folosesti sau nu, oricum dupa vre-o 4 ani isi da obstescul sfarsit. Cum se comporta in aia 3-4 ani (sau mai putini, in caz de utilizare intensa) ... asta depinde de firma. F. importanta e croiala! La un jaf asta va fi groaznica, si orice ar scrie pe el, si din orice material ar fi, n-o sa stea bine!

Astea ti le spun din experienta, nu din povesti.

Eu zic sa te orientezi spre un Rover II sau spre un Attol II (insa asta nu prea imi dau seama cum tine la vant. E posibil sa faca ca toate alea, cum am mai vazut ca fac corturile alea "tunel".
Totul depinde de ce vrei sa faci cu el.... Insa crede-ma, la prima ploaie mai lunga o sa imi dai dreptate (in legatura cu iesitul si intratul din cortul din link)

sniperu is offline    Reply With Quote