Quote:
|
Originally Posted by sniperu Da, uita-te la firma. Conteaza f. mult. Nu cumpara ce gasesti pe la Metro sau Carrefour. Du-te in magaziele specializate. Vorbeste p'acolo, pune intrebari. Un cort ca il folosesti sau nu, oricum dupa vre-o 4 ani isi da obstescul sfarsit. Cum se comporta in aia 3-4 ani (sau mai putini, in caz de utilizare intensa) ... asta depinde de firma. F. importanta e croiala! La un jaf asta va fi groaznica, si orice ar scrie pe el, si din orice material ar fi, n-o sa stea bine!
Astea ti le spun din experienta, nu din povesti. |
I second that.
Intradevar, un cort care nu e de firma (apropo, ce firme sunt cunoscute in domeniul asta) e cusut mai prost (adica are probleme cu forma cand e intins

), insa in afara de asta, nu are nimic in minus fata de unul de firma. Cortul meu nu e de firma, sta stramb cand e ridicat

, insa isi face treaba. Daca nu te intereseaza aspectul...
Astea fiind spuse, eu iti recomand sa investesti mai mult intr-un cort bine facut, mai scump (si, apropo, 3-4 ani mi se pare putin, adica pana si cortul meu tine mai mult, adica si acum dupa vreo 6 ani e ca inainte). Sa te uiti daca ai loc de bagaje (asta daca n-ai masina), aerisiri (care se pot inchide, normal), sa testezi intrarea (sa nu te chinui prea mult sa iesi de acolo), cusaturile.