|
Raziel, ca intotdeauna bogatia ta de argumente si explicatii spune totul. Personal nu pot decat sa ma bucur ca jocul nu iti place, poate asa macar acest thread va fi iertat de intelepciunea posturilor tale.
@worfi - din cate am observat pana acum, shardurile cu acelasi nume pot fi combinate (pur si simplu rightclick pe un shard si click pe celalalt shard), iar 3 piese de acelasi fel suprapuse formeaza un "relic" ce ofera proprietati in plus. Inca nu am incercat sa combin relics, dar nu cred ca se poate.
@Bossman - Am vazut ca ai lvl 26. Din motive de munca&stuff nu am apucat inca sa joc atat de mult, dar am o curiozitate: cum se prezinta story-ul si questurile la nivelul tau? Nu ma intereseaza povestea in sine, evident vreau sa fie "surpriza", dar ar fi interesant de stiut daca aceasta merita, daca e interesanta si bine structurata, daca exista varietate in sistemul de questing, macar asa, in doua cuvinte.
Cat despre bugurile "extraordinare", pot spune ca in multiplele ore de joc de pana acum, in 1280x1024, full AA&AN, soft shadows & restul, tot ce am experimentat au fost mici framerate glitches ici si colo. [hint]sa fie oare sistemele individuale de vina?...[/hint]