Quote:
|
Esti tu asa sigur ca Barca nu o sa castige CL? Banuiai cumva in anii trecuti ca va castiga Porto sau Liverpool?
|
Pai e o mare diferenta. Barca nu are factorul de outsidera. Barca nu este indeajuns de buna ca Milan sau Chelsea sa castige de la sine, dar este indeajuns de renumita ca sa fie considerata printre favorite. Reteta perfecta ptr esec imo. Barca nu va castiga CL cu Rijkaard si echipa actuala nicicand. Un alta ntrenor, un alt lot, si orice se poate, desigur.
Problema cu Barca este ca nu va putea niciodata depasi psihologic trauma de eterna numar 2 in competitia interna, Realul priveste lejer spre Europa si castiga de multe ori, Barca priveste mai intai spre Real si devine atat de obsedata de ei incat uita orice altceva.
Quote:
|
Mana a 2-a? In ce sens? La numarul de tricouri vandute? Ca dupa joc in nici un caz nu sunt de mana a 2-a...
|
Ba da, jucatorii sunt de mana a 2-a, sorry. Cu exceptia lui Ronaldinho si Puyol, sunt bunicei, dar nimic mai mult. Mai e van Bommel acum care intr-adevar e foarte bun. Dar daca ne uitam la Giuly, Deco, van Bronckhorst sau Eto'o, sunt palizi rau, imo. Eto'o e probabil cel mai overrated atacant in momentul de fata. Drogba si Dindane de la Cote D'Ivoire mi se par peste el, de altfel Cd'I va merge la CM si Camerun va sta acasa, f probabil. Si Martins mi se pare mai bun, desi recunosc ca Eto'o e mai disciplinat, un punct in plus.
Dar Milan, Chelsea, Juve, Inter, Arsenal, ManU, Bayern si Real, chiar si Lyon, au atacuri mai bune ca Barca.
Quote:
|
Iar comparatia cu echipa lui Benitez, cu a lui Del Bosque si nu stiu mai ce echipa de acum 4-5-6 sezoane mi se pare deplasata. Barca a castigat titlul si gata.
|
Echipa lui Benitez era acum 1 sezon, nu 4-5-6. In 2003-2004. Una dintre cele mai solide echipe pe care le-am vazut, a luat titlul si Cupa UEFA. Daca Valencia nu facea prostia sa il ia pe Ranieri cred ca isi putea pastra acel titlu. Sigur, nu e vina Barcei, dar spun ca acest sezon a fost unul dintre cele mai slabe in Spania din ultimii 10 ani, daca nu cel mai slab. S-a vazut si in CL unde au avut o prezenta jenanta, netrecand cu nici o echipa de optimi. Singura raza de lumina a fost Villareal, in rest, standarde foarte slabe, Deportivo, Valencia parca au murit, Real in tranzitie, Barca a fost chior in tara orbilor, in nici un caz o echipa mare.