![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Barcelonei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2942 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Kiev 1-2 Inter, sincer nu imi vine decat sa zic ca parca mai degraba s-a incurcat un adversar la locul 1 decat altceva, nu de alta, dar dupa meciul de pe San Siro, parca Dynamo erau echipa superioara...acum au dat Inter in 86 si 89 deci ce sa zic ![]() @thor76: Am auzit din astea si acum 3 ani, intr-un final as rade in hohote de mine daca mi-ar fi fost frica acum. Meciul de acasa cu Rubin a fost un accident, stim cu toti asta, 0-0 la ei in fundul Rusiei e un rezultat la care ma asteptam, peste 3 saptamani zic ca deja o sa fie totul clar .
| |||
|
| | #2944 (permalink) | ||
|
Stai frate, cine a zis Europa League? Locul 4 toata ziua!!! Stati sa vina meciul cu Inter si va calmati. Bine, adevarul e ca fara putina transpiratie ar parea totul banal, oricum lumea s-a plictisit de faza grupelor de o vreme, dar in fine. Get over it, ne calificam de pe locul 1. | |||
|
| | #2945 (permalink) | ||
|
Really, acu, un joc atat de frustrant precum cel facut de cazanisti nu am vazut. Stiu, stiu..e tot fotbal insa niciodata nu am fost fanul heroic defending. Messi are trac...face ce face si nu ii iese...parca ar avea nevoie de o pauza de un concediu...il vad incrancenat si nu ii iese. Hai cu victorii in meciurile urmatoare sa fim linistiti.
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #2950 (permalink) | ||
| Quote:
Nici acum nu-mi dau seama de ce l-au vandut/imprumutat pe Caceres la Juventus si de ce nu-si iau dracului odata un mijlocas stanga de meserie. La partile bune trebuie remarcati Ibrahimovic si Valdes, primul pentru golurile si altruismul sau desi eu il vedeam ca pe un jucator foarte egoist si al doilea pentru meciurile bune facute pana acum, in special pentru ca nu mai gafeaza ca in sezoanele trecute.
__________________ Whenever i hear the word "culture", i reach for my Browning! PSP-2004 Silver 5.03 ChickHEN R2--->CFW Loader 3.30----> 5.00 M33-6 ![]() | |||
|
| | #2951 (permalink) | ||
| Silva sau Ribery ar fi de vis
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2952 (permalink) | ||
|
Caceres e doar imprumutat....Eu cred ca in meciurile importante Pep o sa reuseasca sa-i "trezeasca" pe fundasi. Din iarna 2009/ vara 2010 cred ca o sa vina un mijlocas stanga...Ribery de preferat.
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #2954 (permalink) | ||
| Quote:
In alta ordine de idei, nu cred ca o sa vina Ribery la Barcelona din cauza idiotilor de la Madrid care au aruncat piata transferurilor in aer cu sumele platite pe Kaka si Ronaldo. Acum toti viseaza la sume de 60+ milioane euro. Sanse mai mari are Robinho sa aterizeze la Barcelona cred. Silva e "piesa" de jucator dar nu cred ca il vinde Valencia, nici pe David Villa. M-as multumi si cu baiatul ala de la Sevilla, Diego Capel chiar daca e pe Banel Nicolita style, pune capul in pamant si fuge.
__________________ Whenever i hear the word "culture", i reach for my Browning! PSP-2004 Silver 5.03 ChickHEN R2--->CFW Loader 3.30----> 5.00 M33-6 ![]() | |||
|
| | #2955 (permalink) | ||
|
E pe naiba ca Nicolita, mi-l amintesc cu durere in meciurile cu Stela, cand le lega picioarele fundasilor (ma rog, nu e chiar cel mai bun exemplu, dar e primul care imi vine in minte).
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2957 (permalink) | ||
|
Unde e primul meci?
|
| | #2959 (permalink) | ||
|
Really, Robinho ar fi inca un spiridus de un metru jumate. Ribery e cu totul alt aluat, omul are forta de patrundere, nu se accidenteaza usor si... cel mai mare avantaj, n-a jucat la Real
|
| | #2960 (permalink) | ||
| Nu glumesc. Cand juca la Real nu-l suportam....dar acum imi place de el. Sunt fan Ribery, dar mi-a scazut entuziasmul dupa fitele pe care le-a facut in vara asta la Bayern....Nu spun ca Robinho nu joaca teatru acum la ManC, dar el macar a zis ca isi doreste din tot sufletul sa joace la Barca.
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |