Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Barcelonei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 23-07-2005, 14:12   #21 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

Quote:
Originally Posted by Harald Hårfager
Ba da, jucatorii sunt de mana a 2-a, sorry. Cu exceptia lui Ronaldinho si Puyol, sunt bunicei, dar nimic mai mult. Mai e van Bommel acum care intr-adevar e foarte bun. Dar daca ne uitam la Giuly, Deco, van Bronckhorst sau Eto'o, sunt palizi rau, imo. Eto'o e probabil cel mai overrated atacant in momentul de fata.
Dar Milan, Chelsea, Juve, Inter, Arsenal, ManU, Bayern si Real, chiar si Lyon, au atacuri mai bune ca Barca.
Esti foarte critic cu jucatorii Barcei...Dar vad ca pe cei de la Real ii apreciezi...In momentul de fata jucatori precum R. Carlos, Figo, Owen, Raul, Samuel, Ronaldo, Beckham tie ti se par buni? Daca Barca are jucatori de mana a 2-a, atunci cu siguranta si cei enumerati mai sus sunt de mana a 2-a, daca nu a 3-a, avand in vedere ca nu au jucat mai nimic in ultimul timp si nu au castigat nimic...Si vorbesc de prezent, nu de faptul ca Van Nistelroy sau Raul au dat nu stiu cate goluri acum o suta de ani...

forzajuve is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 14:32   #22 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Mr. Harald you've got isuess man ! Daca zici ca Barca are jucatori de mana a doua.... De acord, nu au si nici nu o sa aiba vreodata palmaresul Realului. Dar la faza cu jucatorii exagerezi !

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 23-07-2005, 14:51   #23 (permalink)
Banned

mah baieti, nu sunt slabi mah... saracii... adik nu sunt world-class, asta zicem noi...

sunt toti cam de acelasi nivel (relativ vorbind...)

o echipa ce se vrea F mare are nevoiie de ceva mai mult, nu sa fie chior in tara orbilor... asemanarea cu divizia a mi se pare elocventa...

barca ar ucide oricand pt raul+nistelrooy

bog_83 is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 15:07   #24 (permalink)
Registered User

thor76's Avatar

De ce iubesc Barcelona ?
Pentru ca este poate un din ultimele echipe din lume care joaca frumos si joaca cu placerea jocului in sange. Care isi ia trei goluri de la Chelsea si da imediat doua si isi ia gol decisiv din fault (atentie, nu a jucat Marques ci Oleguer si Duff i-a mancat ficatii).
Realul a fost echipa bogata a capitalei. Realul a fost si este echipa regelui. Realul a castigat patru cupe ale campionilor consecutiv cu o echipa legendara acum cati ani ? Ce competitori aveau atunci in europa ? Realul ultima vreme a devenit bazar de jucatori cu norma de vedete cumparate pe an. Cu ultimele doua (Bechkam si Owen) vand doar tricouri in China. Samuel vrea inapoi in Italia.....deci nu ii vad foarte bine in conditiile in care Figo e pe duca iar Zidane nu mai tine la infinit.
In incheiere, uitati-va putin...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF0130.JPG
Views:	105
Size:	756.0 KB
ID:	51362  

thor76 is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 15:21   #25 (permalink)
Banned

thor tata, iti plac basmele ??

1 la mana... compari realu ultimilor 6-7 ani cu barca?? esti copil...
2 la mana ... ce legatura are faptu ca iubesti barca (=> esti subiectiv) cu faptu ca topicu se cheama barcelona - best team, ASTA CONTESTAM NOI

Old 23-07-2005, 15:59   #26 (permalink)

Aquashark's Avatar

pe cand un thread "Jiul Petrosani r0x0rz!!111oneoneone" ?

PS: sper ca nu am dat idei cuiva.

Street Fighter4 tag: pokeshark

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 16:16   #27 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Realul nu a avut adversari seriosi in 2000 si 2002. Get "real" Valencia si Leverkussen? Si da, in 2004-2005 a fost printre cele mai bune echipe din Europa. Se mai intampla si accidente gen Liverpool '05 sau Manchester Utd. in'99. Dar asta nu le face competitori seriosi.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 23-07-2005, 16:18   #28 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

Quote:
Originally Posted by bog_83
thor tata, iti plac basmele ??

1 la mana... compari realu ultimilor 6-7 ani cu barca?? esti copil...
2 la mana ... ce legatura are faptu ca iubesti barca (=> esti subiectiv) cu faptu ca topicu se cheama barcelona - best team, ASTA CONTESTAM NOI
Intr-adevar, titlul nu e prea nimerit, ar trebui modificat. Dar de unde stii tu la ce perioada se refera? Poate vrea sa zica ca a fost cea mai buna echipa din Spania anul trecut...Titlul mi se pare la fel de deplasat ca si expesia "Real rulz" la momentul actual...

Old 23-07-2005, 16:22   #29 (permalink)
Banned

just

Old 23-07-2005, 19:43   #30 (permalink)
Registered User

Transilvania's Avatar

Din punctul meu de vedere Barça e cea mai buna echipa si joaca un fotbal spectaculos.Acum ei sint campionii Spaniei.Sa asteptam sa inceapa campionatul si Liga Campionilor si atunci o sa vedem ce va fi.
Repet,asta e parera mea si o mentin,daca nu va place asta e.

Transilvania is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 19:50   #31 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Lol, a sarit lumea de fund in sus. Eu nu am ceva cu Barca de acum, campioana Spaniei, ci cu useru' care a venit sa faca thread pe idee asta. Si eu tzin cu Real, da' n-am deschis vreun thread in 3 ani pe tema asta. Afaik, singura echipa de-afara care are asa ceva e AC Milan. In rest, exista thread cu Serie A, Primera, Premiership, etc. Ca din senin sa apara niste poze si "fc barcelona. the best team". Intra-adevar, din Spania, la handbal sau baschet.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 19:55   #32 (permalink)
Registered User

Transilvania's Avatar

Quote:
Originally Posted by Salgado88
Lol, a sarit lumea de fund in sus. Eu nu am ceva cu Barca de acum, campioana Spaniei, ci cu useru' care a venit sa faca thread pe idee asta. Si eu tzin cu Real, da' n-am deschis vreun thread in 3 ani pe tema asta. Afaik, singura echipa de-afara care are asa ceva e AC Milan. In rest, exista thread cu Serie A, Primera, Premiership, etc. Ca din senin sa apara niste poze si "fc barcelona. the best team". Intra-adevar, din Spania, la handbal sau baschet.
Pe tine te tine cineva de mina si nu poti deschide un thread despre Real?Nu inteleg ce te opreste!

Transilvania is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 22:28   #33 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Pai il opreste faptul ca Real devine pe an ce trece o echipa tot mai de kkt.

Nu se mai afirma decit prin freza lui Mr.Posh-Spice si prin zecile de goluri luate pe contraatac. In rest traiesc din amintiri.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 22:29   #34 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexneo
Manchester Utd. in'99.
Sa fim seriosi

Quote:
Care isi ia trei goluri de la Chelsea si da imediat doua si isi ia gol decisiv din fault
Chelsea nu erau in 10 oameni ?

salut smokedawg

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 22:33   #35 (permalink)
Banned

salut johnny

rossoneri siamo noi!

Old 23-07-2005, 22:43   #36 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Real traieste din amintiri, Barca dintr-o amintire. Long live Koeman ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 22:47   #37 (permalink)
Banned

macar amintirile cu real nu le au doar tatii nostri

Old 24-07-2005, 00:23   #38 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Quote:
Esti foarte critic cu jucatorii Barcei...Dar vad ca pe cei de la Real ii apreciezi...
Nu stiu unde vezi asta, deoarece nu ii apreciez nici pe ai Realului in mod deosebit. Nu sunt fan Real, nu imi place Real. Au o echipa de umbre in momentul de fata si nu am pretins nici o clipa ca ii consider mai buni decat Barcelona.

Insa. La viata lor, Raul, Zidane, Figo si Beckham au fost cineva. Deco, Giuly si Eto'o nu au fost si nici nu vor fi vreodata cineva.

Eu am spus clar ca am apreciat Valencia lui Benitez ca cea mai solida echipa spaniola a ultimilor ani, de departe.

Dar dupa cum spuneam, fanii Barcei au o obsesie cu Real Madrid, si oriunde vad un comentariu critic la adresa Barcelonei li se pune pata ca respectivul detractor este fan Real Madrid. Tough, nu sunt fan Real, ba chiar cand vin derby-urile tin in general cu Barcelona. Cu Real am tinut doar doua sezoane, atunci cand ii aveau pe Suker-Mijatovic vs. Ronaldo-Geovanni (plus Capello - mi-a placut mult acel Real, iar Barca avea lot naspa), si in acest sezon cand realmente nu imi place Barcelona, nici ce joaca, nici ce lot are si nici hype-ul jenant din jurul ei de parca daca faci 30 de fente pe meci meriti Liga Campionilor.

Quote:
In momentul de fata jucatori precum R. Carlos, Figo, Owen, Raul, Samuel, Ronaldo, Beckham tie ti se par buni?
Samuel in mod cert mai bun ca orice fundas al Barcei. Owen mai bun ca Eto'o si Maxi Lopez impreuna. Beckham mai bun ca orice extrema - dar stai ca Barca nu are extreme, uitasem...

Altfel, da, si Realul are o multi jucatori trecuti. Insa comparatia era cu echipe ca Milan, Chelsea, Juventus, Arsenal, ManU si Bayern, care iti invart Barcelona de nu se vede. Si tind sa cred ca si Inter sau Lyon sunt capabile de asa ceva.

Quote:
Si vorbesc de prezent, nu de faptul ca Van Nistelroy sau Raul au dat nu stiu cate goluri acum o suta de ani...
van Nistelrooy a fost accidentat jumate de sezon, in rest nu vad ce problema ar avea. Da goluri cu nemiluita. Raul ma rog, e intr-o cadere de forma, dar l-as orefera oricand lui Eto'o sau alta minune de-a lui Rijkaard.

Quote:
Daca zici ca Barca are jucatori de mana a doua....
Are jucatori buni, dar nu grozavi. Mana intai inseamna Gerrard, Nesta, Kaka, Vieira, Buffon, Adriano, van Nistelrooy, Henry, Shevchenko, Terry, Lampard...

Barca il are pe Ronaldinho si atat. In rest, mana a 2-a si a 3-a.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2005, 01:44   #39 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

Quote:
Originally Posted by Harald Hårfager
Eu am spus clar ca am apreciat Valencia lui Benitez ca cea mai solida echipa spaniola a ultimilor ani, de departe.

Samuel in mod cert mai bun ca orice fundas al Barcei. Owen mai bun ca Eto'o si Maxi Lopez impreuna. Beckham mai bun ca orice extrema - dar stai ca Barca nu are extreme, uitasem...
Si eu sunt de acord cu faptul ca echipa lui Benitez era tare de tot...Pacat ca nu a jucat in CL ca matura pe jos cu toti...
Dar la faza cu Samuel...Aaaahahaha...Cine e Samuel? Ala care gafeaza si cand nu joaca? Hai sa fim seriosi, a avut un sezon deplorabil...Si nu stiu ce-ai cu Eto'o...A dat super multe goluri la Mallorca, da si la Barca, dar in fine, fiecare cu parerile lui...Owen era bun, dar acum a ajuns la Real...

Old 24-07-2005, 09:50   #40 (permalink)
Registered User

thor76's Avatar

Am si eu o intrebare,
Ce inseamna pentru voi jucatori de clasa ?
Quote:
Mana intai inseamna Gerrard, Nesta, Kaka, Vieira, Buffon, Adriano, van Nistelrooy, Henry, Shevchenko, Terry, Lampard...
Said who ? In ce ne comparam ? In numar de postere vandute, goluri date sau fotomodele tavalite ?
Hai sa venim fiecare cu cate o lista si sa inventam concursul "lista mea e mai tare ca lista ta".
Realitatea e una: jucatorii formeaza echipe. Echipele castiga campionate/cupe. Aici mai apare factorul subiectiv a cat de frumos joaca o echipa care, dupa cum am spus , subiectiv, pentru mine conteaza enorm. Atata timp cat o echipa indeplineste conditiile de mai sus conteaza mai putin numele. Dar daca vrei sa vinzi tricouri in China, asta e, arvunesti cate un "nume" pe an.
Din nou mi se pare deplasata denigrarea trioului Deco, Giuly, Eto. Astia ce au...a am uitat, nu prea au presa buna..de fapt nu prea au deloc. De fapt Eto a fost golgheter doua campionate la rand in spania, Deco a fost cel mai bun jucator al CL in anul cu FC Porto iar Giuly a fost "inima" acelui Monaco finalist de CL.
Din nou, depinde ce politica de club ai. Cumperi jucatori foarte buni si cu P.R. excelent si dai o caruta de bani (Zidane, Ronaldo, etc) insa riscul e sa dai in continuare carute de bani si sa cumperi doar nume (Samuel, Becham, Owen). (Nu am nimic cu jucatorii in cauza insa la Real au prins niste sezoane f. slabe) Si il dai afara pe del Bosque ca nu are fata de Real si il pui antrenor la cea mai galonata echipa din lume pe playboy-ul ala de era sa ingroape echipa.
Sau cumperi jucatori "de mana a doua" ce nu tin capetele de afis insa iti castiga un campionat si un antrenor tanar ce iti joaca un fotbal spectaculos.

P.S. Cea mai mare echipa a tuturor timpurilor a fost Realul lui Puskas

thor76 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules