![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Barcelonei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
...e cam devreme pt a discuta de balonul de aur...mai este de jucat destul...parerea mea e ca pe prima jumatate a lui 2005 cel mai bun fotbalist a fost Frank Lampard
__________________ Footbal Manager 2009 - more addictive than crack | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
| ||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Harald, daca incerci sa spui ca Adriano a fost sezonul asta mai eficient (asta e criteriul, nu?!) decat Ronaldinho te inseli amarnic. Adriano mi se pare un balon de sapun umflat de suma de transfer. Baloanele pe care le urasc cel mai mult pentru ca au facut oameni ca salgado sa desconsidere jucatorii de la MU (neville, giggs, keane) care sunt cei mai buni pe postul lor, dar nimeni nu stie asta pentru ca se uita exclusiv la preturi.
| ||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
barney, alo, ce ai cu mine? Din ce mi-ai enumerat tu acolo, Neville (cred ca Gary), Giggs si Keane, nu pot sa zic decat despre galez ca mi se pare top-class. Keane e ok, dar ca el mai sunt destui, iar Gary Neville chiar nu mi-a placut niciodata. Din ultimii 10 ani, cel mai mare respect pentru un jucator de la ManU il am pentru Scholes.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Salgado, stiu ca asta e parerea ta, am mai discutat. Si da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine (mai ales in ceea ce-l priveste pe Keane. De 3 ani echipa sta in el). La fel ca si in cazul multor jucatori emblematici ai Realului. S-o lasam aici, am facut-o odata | ||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Ca fan MU, nu pot spune ca Giggs, Keane si Neville sunt cei mai buni pe posturile lor. Giggs si Neville au fost, dar Giggs nu mai este, Neville e singurul care intr-adevar ar putea fi considerat cel mai bun DR/DMR, desi in momentul de fata consider ca nu este. Keane ? Sa fim seriosi. E vital dpdv psihologic, e un capitan excelent, dar un DMC grozav nu a fost niciodata, imo. Scholes nu mai e nici el cel mai bun desi a avut ani in care a fost. Insa toti 4 sunt inca utili, si sunt optimist pentru ca exista si oameni care vin din spate ca Ronaldo, Rooney, Richardson, Fletcher, sau consacrati ca RvN. Trebuie mai multa vointa si lucrurile ar merge bine. Adriano mie mi se pare bun. Si nu uitati ca sunt rasist si nu ii am la inima pe brazilieni, dar Adriano si Julio Baptista mi se par realmente buni. Nu imi plac ei personal, dar ce-i al lor e al lor, nu am ce sa le reprosez. In schimb lui Ronaldinho sau Ronaldo as avea. Ca si cu Vieira, il detest personal, dar ca fotbalist, jos palaria. Cat despre cel mai bun jucator in 2005, Terry, imo. Sau hai Gerrard, ca are si un titlu european, desi cred in continuare ca Terry a fost excelent. Terry, Gerrard si Adriano, asta e alegerea mea, apoi Lampard, Buffon, Robben, Shevchenko, Nedved, Kuijt.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Harald e ca tatal unui prieten de-al meu. Nu putea sa vada ca Zidane face arta pe teren din cauza ca e francez. Ronaldinho e poet pe teren. Joaca cel mai frumos fotbal. Si asta nu pot sa inteleg de ce nu vezi Harald. Fac ceva pe ea eficienta, fotbalul e un joc, de aceea trebuie sa fie placut ochiului.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Pai tocmai ca e si eficient. Harald ia uite aici sa vezi la "leading scorers" cum sta treaba. Asta ca sa nu mai vorbim de pase decisive si alte alea. http://stats.football365.com/intnl/teams/BRA.html | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
OK, si atunci de ce imi place Adriano si nu imi place Ronaldinho ? De ce il apreciez pe Baptista ? Pe Vieira ? Poate sa nu imi placa un jucator si sa ii apreciez meritele, dar la Ronaldinho nu este cazul.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Quote:
Nu ai absolut nici o treaba cu fotbalu | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Real echipa regelui si a guvernului spaniol, care a avut datorii si probabil mai are de sute de miliaone de dolari si care nu o sa dea niciodata faliment. Milan echipa premierului italiei. Mai mult nu cred ca are rost sa zic. Si oricum e de preferat o echipa care joaca spectaculos si nu castiga nimik decat una care joaca ca milan da 1 gol pe meci si bate 25 de etape la un singur gol diferenta si ala dat in min 90. Chelsea = aparare si contraatac, tipic echipelor care distrug spectacolu. Ronaldinho? nu stiu catiu jucatori faceau la varsta lui ce face el acuma | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |