Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Barcelonei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 29-07-2005, 09:44   #81 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Balonul sper sa se duca la Gerrard. Si da, e FC, nu CF.

HH, ce zici de Artmedia?

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 09:59   #82 (permalink)
Registered User

petre[ALS]_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Transilvania
Ronaldinho e foarte bun si o sa vedeti ca va lua balonul de aur sezonul asta.

...e cam devreme pt a discuta de balonul de aur...mai este de jucat destul...parerea mea e ca pe prima jumatate a lui 2005 cel mai bun fotbalist a fost Frank Lampard

petre[ALS]_ is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 14:26   #83 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by forzajuve
1. Noroc a fost doar in cazul lui MU, cand desi Bayern i-au dominat clar atunci, au fost condusi cu 1-0 pana in min 90 cand au fost 2 balbaieli in careu si MU a dat 2 goluri (binenteles, Harald nu va fi de acord, el va spune ca au luptat pana la capat bla, bla, bla
noroc = greseala adversarului? ma indoiesc. Un meci dureaza 90 de minute. Puteau sa greseaca in parcare si sa buseasca autocarul si erau campioni, dar asa au ramas doar.. neatenti. MU cate balbaieli au avut in careu in acel meci? Care dominare? Cate suturi pe poarta au avut Bayern? vorbesti pe langa. Daca au dat gol doar in minutele de prelungire nu inseamna ca tot meciul au stat degeaba. Daca nu mai ti minte meciul nu vorbi.

low_level_superhero is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 14:32   #84 (permalink)
Banned

Harald, daca incerci sa spui ca Adriano a fost sezonul asta mai eficient (asta e criteriul, nu?!) decat Ronaldinho te inseli amarnic. Adriano mi se pare un balon de sapun umflat de suma de transfer. Baloanele pe care le urasc cel mai mult pentru ca au facut oameni ca salgado sa desconsidere jucatorii de la MU (neville, giggs, keane) care sunt cei mai buni pe postul lor, dar nimeni nu stie asta pentru ca se uita exclusiv la preturi.

Old 29-07-2005, 15:31   #85 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ausradierer
Exact.
Inseamna ca nu te-ai uitat la meciurile cu Milan. Mai degraba Adriano a tras Interul dupa el

Quote:
Originally Posted by Salgado88
Balonul sper sa se duca la Gerrard.
Ultimul jucator care a luat CL si balonul de aur a fost Van Basten. Asa ca balonul de aur ajunge la Ronaldinho

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 16:30   #86 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

barney, alo, ce ai cu mine? Din ce mi-ai enumerat tu acolo, Neville (cred ca Gary), Giggs si Keane, nu pot sa zic decat despre galez ca mi se pare top-class. Keane e ok, dar ca el mai sunt destui, iar Gary Neville chiar nu mi-a placut niciodata. Din ultimii 10 ani, cel mai mare respect pentru un jucator de la ManU il am pentru Scholes.

The thruth is out there.

Old 29-07-2005, 16:36   #87 (permalink)
Banned

Salgado, stiu ca asta e parerea ta, am mai discutat. Si da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine (mai ales in ceea ce-l priveste pe Keane. De 3 ani echipa sta in el). La fel ca si in cazul multor jucatori emblematici ai Realului. S-o lasam aici, am facut-o odata

Old 29-07-2005, 16:37   #88 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Pai nu zic ca n-ar sta in Keane, doar ca mie nu-mi place. Si sa stii ca sta mai mult in Giggs-Keane-Scholes, nu doar in Keane.

The thruth is out there.

Old 29-07-2005, 19:05   #89 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

Giggs e sufletul lui MU de cand ma stiu.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 29-07-2005, 22:57   #90 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Vad ca la Ausradierer toate echipele au performante datorita unui singur jucator :l

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 23:34   #91 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Ca fan MU, nu pot spune ca Giggs, Keane si Neville sunt cei mai buni pe posturile lor. Giggs si Neville au fost, dar Giggs nu mai este, Neville e singurul care intr-adevar ar putea fi considerat cel mai bun DR/DMR, desi in momentul de fata consider ca nu este.
Keane ? Sa fim seriosi. E vital dpdv psihologic, e un capitan excelent, dar un DMC grozav nu a fost niciodata, imo.

Scholes nu mai e nici el cel mai bun desi a avut ani in care a fost. Insa toti 4 sunt inca utili, si sunt optimist pentru ca exista si oameni care vin din spate ca Ronaldo, Rooney, Richardson, Fletcher, sau consacrati ca RvN. Trebuie mai multa vointa si lucrurile ar merge bine.

Adriano mie mi se pare bun. Si nu uitati ca sunt rasist si nu ii am la inima pe brazilieni, dar Adriano si Julio Baptista mi se par realmente buni. Nu imi plac ei personal, dar ce-i al lor e al lor, nu am ce sa le reprosez. In schimb lui Ronaldinho sau Ronaldo as avea. Ca si cu Vieira, il detest personal, dar ca fotbalist, jos palaria.

Cat despre cel mai bun jucator in 2005, Terry, imo. Sau hai Gerrard, ca are si un titlu european, desi cred in continuare ca Terry a fost excelent. Terry, Gerrard si Adriano, asta e alegerea mea, apoi Lampard, Buffon, Robben, Shevchenko, Nedved, Kuijt.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 23:36   #92 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Quote:
HH, ce zici de Artmedia?
Pentru o seara am fost slovac. Si mi-a placut

Old 30-07-2005, 03:27   #93 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Harald Hårfager
Si nu uitati ca sunt rasist .
Pai atunci ce mai vrei. Daca nu poti fi obiectiv cat de cat nu mai posta degeaba !

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 30-07-2005, 13:06   #94 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

Harald e ca tatal unui prieten de-al meu. Nu putea sa vada ca Zidane face arta pe teren din cauza ca e francez.
Ronaldinho e poet pe teren. Joaca cel mai frumos fotbal. Si asta nu pot sa inteleg de ce nu vezi Harald. Fac ceva pe ea eficienta, fotbalul e un joc, de aceea trebuie sa fie placut ochiului.

Old 30-07-2005, 14:18   #95 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Pai tocmai ca e si eficient. Harald ia uite aici sa vezi la "leading scorers" cum sta treaba. Asta ca sa nu mai vorbim de pase decisive si alte alea. http://stats.football365.com/intnl/teams/BRA.html

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 30-07-2005, 16:41   #96 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

Nu m-am mai chinuit sa explic si chestia asta. Pur si simplu omul nu vrea sa inteleaga.

Old 30-07-2005, 18:14   #97 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

OK, si atunci de ce imi place Adriano si nu imi place Ronaldinho ? De ce il apreciez pe Baptista ? Pe Vieira ? Poate sa nu imi placa un jucator si sa ii apreciez meritele, dar la Ronaldinho nu este cazul.

Old 31-07-2005, 17:09   #98 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

Harald, timpul ne va lamuri. Deoacamdata s-o lasam moarta, devine obositor.

Old 31-07-2005, 17:19   #99 (permalink)
Registered User

DarkBringerr's Avatar

Quote:
Originally Posted by Harald Hårfager
Sa fim seriosi, Barcelona nu castiga editia asta a CL nici in 10 meciuri la rand. Cu Chelsea "au fost neatenti" (a se citi - au aparare de rahat si nu se pot concentra, degaba face Ronaldinho 30 de fente). Cu Liverpool nu stiu ce faceau, dar rezultatele din CL ma determina sa cred ca nu mare lucru. Daca prin absurd ajungeau in finala erau facuti arsice, mai ceva ca in 1994.

Va amintiti 1994 ?

Echipa actuala a Barcelonei este spectaculoasa, dar atat. A avut MARE noroc ca in campionatul intern Valencia a avut un sezon inexplicabil de slab, Valencia lui Cuper sau Benitez i-ar fi executat fara drept de apel. Real, ma rog, merita si ei sezonul pe care l-au avut, avand in vedere politica cretina de transferuri. In CL iarasi, orice italiana (in cele 3 mari, evident) i-ar fi eliminat, orice echipa din Anglia i-ar fi eliminat, si probabil si Lyon sau PSV sau Bayern.

Rijkaard se vede clar ca este un antrenor care daca are jucatori talentati poate impune un stil dinamic (a facut-o si cu Olanda in 2000), dar cand vine momentul hotarator, cand talentul nu mai e de ajuns si este nevoie de pargamatism si calm, clacheaza.

Legat de palmares si comparatii cu Real, Milan sau altii, sa ne pastram in limita realismului.

Nu ai absolut nici o treaba cu fotbalu

DarkBringerr is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2005, 17:24   #100 (permalink)
Registered User

DarkBringerr's Avatar

Real echipa regelui si a guvernului spaniol, care a avut datorii si probabil mai are de sute de miliaone de dolari si care nu o sa dea niciodata faliment.
Milan echipa premierului italiei. Mai mult nu cred ca are rost sa zic. Si oricum e de preferat o echipa care joaca spectaculos si nu castiga nimik decat una care joaca ca milan da 1 gol pe meci si bate 25 de etape la un singur gol diferenta si ala dat in min 90.
Chelsea = aparare si contraatac, tipic echipelor care distrug spectacolu.
Ronaldinho? nu stiu catiu jucatori faceau la varsta lui ce face el acuma

DarkBringerr is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules