Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Barcelonei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 31-07-2005, 18:44   #101 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Quote:
Originally Posted by DarkBringerr
Real echipa regelui si a guvernului spaniol, care a avut datorii si probabil mai are de sute de miliaone de dolari si care nu o sa dea niciodata faliment.
Milan echipa premierului italiei. Mai mult nu cred ca are rost sa zic. Si oricum e de preferat o echipa care joaca spectaculos si nu castiga nimik decat una care joaca ca milan da 1 gol pe meci si bate 25 de etape la un singur gol diferenta si ala dat in min 90.
Chelsea = aparare si contraatac, tipic echipelor care distrug spectacolu.
Ronaldinho? nu stiu catiu jucatori faceau la varsta lui ce face el acuma
ok si ce vrei sa demonstrezi ?

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2005, 19:09   #102 (permalink)
Banned

ca moare de ciuda ?

Chainz is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2005, 19:16   #103 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Quote:
Si oricum e de preferat o echipa care joaca spectaculos si nu castiga nimik decat una care joaca ca milan da 1 gol pe meci si bate 25 de etape la un singur gol diferenta si ala dat in min 90.
Clar. E de preferat sa te uiti an de an cum castiga altii trofee. Fiecare joaca fotbal asa cum stie si asa cum poate. Nu exista un stil bun si unul prost. Ideea este sa practici stilul de care esti capabil cat mai bine si cat mai eficient, si atunci vine si succesul.

PS: din nou obsesia oricarui fan Barcelona cu Real Madrid. Paranoia nu are limite, aparent. Dupa cum am spus, aceasta atitudine nu va face decat s amicsoreze oizontul Barcei din ce in ce mai mult. Este atitudinea omului complexat si constient ca nu are sanse in viitorul apropiat sa depaseasca complexul.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2005, 19:44   #104 (permalink)
Registered User

DarkBringerr's Avatar

Ziceam sa nu mai ziceti de real milan si echipele de genul astora ca au nu stiu cate trofee si ca istoria conteaza pentru ca se stie foarte bine cum le obtin. Nu am nici o obsesie cu real chiar daca tin cu barca. cand sa jucat juve-real am tinut cu real pt ca nu o sa tin niciodata cu o echipa care se apara si refuza fotbalu. daca barca ar juca ca italienii nu m-am mai uita niciodata la ei de ar castiga 10 cl la rand. mai bine spectaculos si sa nu castige nimic decat eficient si sa nu castige nimik. dupa ce a zburat barca real si manchester din cl a disparut si spectacolu. finala ce a mai salvat sezonu ca dupa sferturi a fost penibil. aaa si lyon care au jmai jucat

DarkBringerr is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2005, 22:00   #105 (permalink)
Registered User

Transilvania's Avatar

Quote:
Originally Posted by Harald Hårfager
PS: din nou obsesia oricarui fan Barcelona cu Real Madrid. Paranoia nu are limite, aparent. Dupa cum am spus, aceasta atitudine nu va face decat s amicsoreze oizontul Barcei din ce in ce mai mult. Este atitudinea omului complexat si constient ca nu are sanse in viitorul apropiat sa depaseasca complexul.
Poate nu stiai,dar rivalitatea intre Barça si Real exista dintotdeauna si e pentru ca Barça e echipa catalana si e unul din simbolurile Cataluniei,iar catalanilor nu prea le convine faptul ca fac parte din Spania,iar prin asta lupta ei contra regelui,prin sport nu prin alte mijloace.

Transilvania is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2005, 01:21   #106 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

Cu tot respectul Harald, dar am observat ca te crezi un fel de guru al fotbalului. Dar la faza cu Ronadinho o dai de gard rau. Daca ti-ar place fotbalul, ti-ar place spectacolul.
Eu nu vreau sa adorm la un meci de fotbal, asta sa fie clar.

Nu cred ca Barca ar mai avea atatia abonati daca ar juca in stilul lui chelsea sau alta echipa urata. As vrea ca si alte echipe mari sa ia exemplul Barcei si sa ofere ceva frumos suporterilor.

Edit: Tu de ce crezi ca Olanda 74 era considerata cea mai frumoasa echipa? Si totusi n-au castigat nimic.

Last edited by Doişpe; 01-08-2005 at 01:43..

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 01-08-2005, 01:57   #107 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Face si Milanul spectacol. Pai fotbal de clasa si spectacol asta au facut ei in finala CL. Ca mai fac unii si voodoo si castiga asta e altceva.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 01-08-2005, 09:18   #108 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Quote:
Poate nu stiai,dar rivalitatea intre Barça si Real exista dintotdeauna si e pentru ca Barça e echipa catalana si e unul din simbolurile Cataluniei,iar catalanilor nu prea le convine faptul ca fac parte din Spania,iar prin asta lupta ei contra regelui,prin sport nu prin alte mijloace.
Nu stiam Rivalitatea este de ambele parti, si totusi fanii Real nu au aceasta obsesie cu Barcelona. E o problema de atitudine, Barcelona nu este capabila sa isi propuna altceva decat sa fie mai buna decat Real.

Quote:
Cu tot respectul Harald, dar am observat ca te crezi un fel de guru al fotbalului. Dar la faza cu Ronadinho o dai de gard rau. Daca ti-ar place fotbalul, ti-ar place spectacolul.
Ai observat gresit. Si imi place fotbalul din motivele mele, nu pentru spectacol. Imi place pentru competitie si competitivitate, nu pentru "spectacol". Pentru mine spectacol inseamna sa ma uit la un meci unde fiecare da ce are mai bun, indiferent daca pe profil defensiv sau ofensiv. Spectacol pentru mine inseamna si lupta surda de la mijlocul terenului, si duelul tactic, si contraatacurile, si jocul aerian, si tacklingurile. Nu numai fentele si calcaiele fara noima.

Quote:
Nu cred ca Barca ar mai avea atatia abonati daca ar juca in stilul lui chelsea sau alta echipa urata.
Barca poate sa joace oricum ca tot atatia abonati va avea. Este un club cu prea multa traditie ca sa mai conteze modul in care joaca. 5 ani de zile nu a jucat nimic si tot atatia abonati a avut.

Quote:
Tu de ce crezi ca Olanda 74 era considerata cea mai frumoasa echipa? Si totusi n-au castigat nimic.
Sunt fan Olanda. Insa Olanda 74 degeaba a fost cea mai frumoasa echipa, a fost o generatie de ratati pe care ii dispretuiesc sincer, in special pe Cruyff. Omul ala cu tot geniul sau a distrus atmosfera la echipa, iar Olanda s-a batut singura. Nu pot sa respect asa ceva. Aroganti, infumurati, neseriosi... Se plateste. Au primit ce au meritat. Adica nimic.

Old 01-08-2005, 09:19   #109 (permalink)
Registered User

DarkBringerr's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexneo
Face si Milanul spectacol. Pai fotbal de clasa si spectacol asta au facut ei in finala CL. Ca mai fac unii si voodoo si castiga asta e altceva.
un meci si ala ca sa nimerit dar in rest tot macaronari raman

Old 01-08-2005, 09:34   #110 (permalink)
Registered User

DarkBringerr's Avatar

Quote:
Ai observat gresit. Si imi place fotbalul din motivele mele, nu pentru spectacol. Imi place pentru competitie si competitivitate, nu pentru "spectacol".
Tu ai zis-o. Asta e fiecare fiecare cum intelege fotbalul. Probabil te uiti mult la italienei. Dar iti garantez ca daca nu ar fi Barca, Real, Mu si inca cateva echipe nu ai mai avea la ce sa te uiti in CL Si aproape niciodata o echipa care joaca deschis nu o sa castige CL decat foarte rar. Chiar daca tin cu Barca stiu ca nu o sa ia CL la cum joaca pentru ca jocul lor este bazat pe poeesie si nu au nici o treaba cu apararea. Dar ii prefer asa decat sa se bage toti in careu si sa se apere. De acum o sa castige Cl numai echipe de nu fac altceva decat sa se apere gen Porto, Liverpool, Chelsea toti italienii and so on.
Si lui Ronaldinho ce i-aii reprosa ca e prea spectaculos?

Old 01-08-2005, 09:56   #111 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Aoleu DarkBringerr ... tare mi-e teama ca macaronarii aia de care faci atata misto se cam distreaza cu Barca ...
Si las-o mai moale in ceea ce priveste verdictele gen "x nu se pricepe deloc la fotbal". Stii cum se spune, cauta mai intai barna din ochiul tau ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2005, 14:15   #112 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Din intamplare italienii imi sunt total antipatici, dar e vorba de principiu. Sunt fan Manchester United, Glasgow Rangers si PSV Eindhoven. Si apreciez in rest pe Chelsea si Milan.

Lui Ronaldinho ii reprosez ca nu joaca la angajament si ca se complace in a face spectacol, chiar si cand nu e cazul. Mi se pare mult prea instinctual. Si am senzatia ca asta ii voi reprosa si lui Robinho, nu l-am urmarit foarte mult, dar din ce am vazut trebuie sa se maturizeze serios. Plus ca e si foarte plapand (Robinho).

Ronaldinho ar fi OK daca ar juca la Milan, ar fi perfect. Combinatia perfecta este echipa de 10 muncitori + geniu, cum era Argentina in 1986 sau Franta in 98. Din pacate pentru Barcelona cei 10 muncitori sunt doar Puyol si cand si-o reveni Edmilson (poate si van Bommel acum), dar atat, asa ca geniul ramane descoperit si Barca in ciuda aparentului reviriment nu cred ca va putea fi o candidata serioasa la varf in Europa.

Old 01-08-2005, 16:27   #113 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

Quote:
Originally Posted by Salgado88
Aoleu DarkBringerr ... tare mi-e teama ca macaronarii aia de care faci atata misto se cam distreaza cu Barca ...
Si las-o mai moale in ceea ce priveste verdictele gen "x nu se pricepe deloc la fotbal". Stii cum se spune, cauta mai intai barna din ochiul tau ...
In sezonul care tocmai s-a incheiat, nu-mi amintesc sa se fi distrat italienii pe seama Barcei. Incearca sa-ti aduci si tu aminte.

Old 01-08-2005, 17:32   #114 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Quote:
Lui Ronaldinho ii reprosez ca nu joaca la angajament si ca se complace in a face spectacol, chiar si cand nu e cazul. Mi se pare mult prea instinctual. Si am senzatia ca asta ii voi reprosa si lui Robinho, nu l-am urmarit foarte mult, dar din ce am vazut trebuie sa se maturizeze serios. Plus ca e si foarte plapand (Robinho).
Robinho is overrated imo.

Quote:
Ronaldinho ar fi OK daca ar juca la Milan, ar fi perfect. Combinatia perfecta este echipa de 10 muncitori + geniu, cum era Argentina in 1986 sau Franta in 98. Din pacate pentru Barcelona cei 10 muncitori sunt doar Puyol si cand si-o reveni Edmilson (poate si van Bommel acum), dar atat, asa ca geniul ramane descoperit si Barca in ciuda aparentului reviriment nu cred ca va putea fi o candidata serioasa la varf in Europa.
Nu prea as zice ca Ronaldinho ar fi perfect pt Milan. Remember Rivaldo ? Ronaldinho nu cred ca face mare branza daca ar juca in campionatul italian.

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2005, 17:40   #115 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ausradierer
In sezonul care tocmai s-a incheiat, nu-mi amintesc sa se fi distrat italienii pe seama Barcei. Incearca sa-ti aduci si tu aminte.
Mersi, au fost 2 meciuri cu Milan, unu' castigat unu' perdut. Da' ce sa mai vorbim, ai dreptate, eu nici nu mai ma uit la CL anu' asta, si cred ca nici urmatorii 16. Presimt ca e rost de o hegemonie catalana ...

The thruth is out there.

Old 01-08-2005, 18:11   #116 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

As vrea io

Acum sa fim seriosi, nu poti sa zici ca italienii (Juve,Milan,Inter) sunt peste Barca. Probabil vor fi meciuri de la egal la egal.

Old 02-08-2005, 00:49   #117 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Quote:
Nu prea as zice ca Ronaldinho ar fi perfect pt Milan. Remember Rivaldo ? Ronaldinho nu cred ca face mare branza daca ar juca in campionatul italian.
Ma rog, ar fi perfect pentru o echipa unde ceilalti sa munceasca disciplinat si el sa asigure doar sclipirea. Rivaldo a fost la viata lui mai bun decat Ronaldinho imo, dar deh, in stil brazilian si-a bagat picioarele, ca doar era campion monidal...

Old 02-08-2005, 13:16   #118 (permalink)
Registered User

DarkBringerr's Avatar

Quote:
Originally Posted by Salgado88
ltu chiar nu ai nici o treaba singura care a batut barca clar a fost milan cu 2-0 pe nou camp acum cativa ani cand barca mergea prost....in schimb restu au fost dominati tot meciu iar ca au pierdut asta e ca aia scapa odata si iti dau gol. nu stiu daca exista mai mult de 2-3 echipe care sa poate domina barca.
ehh harald tu uiiti oamenii cheie care tin jocul barcei: xavi si deco

Old 02-08-2005, 16:44   #119 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Da ma, n-am treaba, chiar asa, de ce ma agit?
Ma intreb in schimb care sunt alea 2-3 echipe care domina Barca ... Real, ManU, Bayern, Juve, Milan? Echipele care din cand in cand castiga CL? Nu, astea sigur nu.
Oricum, nu stiu cum se face, da' in fiecare an scapa cate unu' si le da gol, si uite asa adio trofeu. Sa stii ca mie cel mai mult mi-a placut cand a scapat Massaro de doua ori, pe urma Savicevic si Desailly ... ptiu, ce ghinion pe Barca in meciul ala, dominau copios ... da' scapau aia si le mai dadeau un gol ...
(singura ta scuza este factorul timp, finala e de acum 10 ani).

The thruth is out there.

Old 02-08-2005, 18:44   #120 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Prea multa ipocrizie si subiectivitate in subiectul asta. A inceput de la titlul gresit "Barca cea mai buna echipa".Dar asta nu ii scuza pe fanii altor echipe de faptul ca spun numai rahaturi la adresa Barcelonei. Nu este o echipa cea mai buna...asta sa fie klar. Eu de cand ma stiu sunt fan Ac Milan, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Ajax, Arsenal, Inter, Manchester dar si Barcelona.

Mi-a placut si de Real Madrid, insa in anii 90 si in special in 98. Dupa aia au inceput cu achizitiile lor si s-a nasolit treaba. Au facut un amestecatura aiurea acolo. Macar Barca si-a pastrat identitatea olandeza in Spania. Cred ca are legatura cu faptul ca au fost vasalii Olandei intr-o vreme .

Niste lucruri sunt certe insa si trebuie sa fii ori ipocrit ori dobitoc ca sa le negi :

1. Barca este acum intr-o forma cum n-a mai fost de ani buni.
2. Se poate oricand lupta de la egal la egal cu echipele campioane din celelate campionate.
3. Ronaldinho este un jucator foarte bun, la nivelul lui Zidane.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules