![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Barcelonei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
PS: din nou obsesia oricarui fan Barcelona cu Real Madrid. Paranoia nu are limite, aparent. Dupa cum am spus, aceasta atitudine nu va face decat s amicsoreze oizontul Barcei din ce in ce mai mult. Este atitudinea omului complexat si constient ca nu are sanse in viitorul apropiat sa depaseasca complexul.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Ziceam sa nu mai ziceti de real milan si echipele de genul astora ca au nu stiu cate trofee si ca istoria conteaza pentru ca se stie foarte bine cum le obtin. Nu am nici o obsesie cu real chiar daca tin cu barca. cand sa jucat juve-real am tinut cu real pt ca nu o sa tin niciodata cu o echipa care se apara si refuza fotbalu. daca barca ar juca ca italienii nu m-am mai uita niciodata la ei de ar castiga 10 cl la rand. mai bine spectaculos si sa nu castige nimic decat eficient si sa nu castige nimik. dupa ce a zburat barca real si manchester din cl a disparut si spectacolu. finala ce a mai salvat sezonu ca dupa sferturi a fost penibil. aaa si lyon care au jmai jucat
| |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Cu tot respectul Harald, dar am observat ca te crezi un fel de guru al fotbalului. Dar la faza cu Ronadinho o dai de gard rau. Daca ti-ar place fotbalul, ti-ar place spectacolul. Eu nu vreau sa adorm la un meci de fotbal, asta sa fie clar. Nu cred ca Barca ar mai avea atatia abonati daca ar juca in stilul lui chelsea sau alta echipa urata. As vrea ca si alte echipe mari sa ia exemplul Barcei si sa ofere ceva frumos suporterilor. Edit: Tu de ce crezi ca Olanda 74 era considerata cea mai frumoasa echipa? Si totusi n-au castigat nimic.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. Last edited by Doişpe; 01-08-2005 at 01:43.. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||||
| Quote:
Rivalitatea este de ambele parti, si totusi fanii Real nu au aceasta obsesie cu Barcelona. E o problema de atitudine, Barcelona nu este capabila sa isi propuna altceva decat sa fie mai buna decat Real. Quote:
Quote:
Quote:
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Quote:
Si lui Ronaldinho ce i-aii reprosa ca e prea spectaculos? | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Aoleu DarkBringerr ... tare mi-e teama ca macaronarii aia de care faci atata misto se cam distreaza cu Barca ... Si las-o mai moale in ceea ce priveste verdictele gen "x nu se pricepe deloc la fotbal". Stii cum se spune, cauta mai intai barna din ochiul tau ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Din intamplare italienii imi sunt total antipatici, dar e vorba de principiu. Sunt fan Manchester United, Glasgow Rangers si PSV Eindhoven. Si apreciez in rest pe Chelsea si Milan. Lui Ronaldinho ii reprosez ca nu joaca la angajament si ca se complace in a face spectacol, chiar si cand nu e cazul. Mi se pare mult prea instinctual. Si am senzatia ca asta ii voi reprosa si lui Robinho, nu l-am urmarit foarte mult, dar din ce am vazut trebuie sa se maturizeze serios. Plus ca e si foarte plapand (Robinho). Ronaldinho ar fi OK daca ar juca la Milan, ar fi perfect. Combinatia perfecta este echipa de 10 muncitori + geniu, cum era Argentina in 1986 sau Franta in 98. Din pacate pentru Barcelona cei 10 muncitori sunt doar Puyol si cand si-o reveni Edmilson (poate si van Bommel acum), dar atat, asa ca geniul ramane descoperit si Barca in ciuda aparentului reviriment nu cred ca va putea fi o candidata serioasa la varf in Europa.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
singura care a batut barca clar a fost milan cu 2-0 pe nou camp acum cativa ani cand barca mergea prost....in schimb restu au fost dominati tot meciu iar ca au pierdut asta e ca aia scapa odata si iti dau gol. nu stiu daca exista mai mult de 2-3 echipe care sa poate domina barca. ehh harald tu uiiti oamenii cheie care tin jocul barcei: xavi si deco | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Da ma, n-am treaba, chiar asa, de ce ma agit? Ma intreb in schimb care sunt alea 2-3 echipe care domina Barca ... Real, ManU, Bayern, Juve, Milan? Echipele care din cand in cand castiga CL? Nu, astea sigur nu. Oricum, nu stiu cum se face, da' in fiecare an scapa cate unu' si le da gol, si uite asa adio trofeu. Sa stii ca mie cel mai mult mi-a placut cand a scapat Massaro de doua ori, pe urma Savicevic si Desailly ... ptiu, ce ghinion pe Barca in meciul ala, dominau copios ... da' scapau aia si le mai dadeau un gol ... (singura ta scuza este factorul timp, finala e de acum 10 ani).
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Prea multa ipocrizie si subiectivitate in subiectul asta. A inceput de la titlul gresit "Barca cea mai buna echipa".Dar asta nu ii scuza pe fanii altor echipe de faptul ca spun numai rahaturi la adresa Barcelonei. Nu este o echipa cea mai buna...asta sa fie klar. Eu de cand ma stiu sunt fan Ac Milan, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Ajax, Arsenal, Inter, Manchester dar si Barcelona. Mi-a placut si de Real Madrid, insa in anii 90 si in special in 98. Dupa aia au inceput cu achizitiile lor si s-a nasolit treaba. Au facut un amestecatura aiurea acolo. Macar Barca si-a pastrat identitatea olandeza in Spania. Cred ca are legatura cu faptul ca au fost vasalii Olandei intr-o vreme . Niste lucruri sunt certe insa si trebuie sa fii ori ipocrit ori dobitoc ca sa le negi : 1. Barca este acum intr-o forma cum n-a mai fost de ani buni. 2. Se poate oricand lupta de la egal la egal cu echipele campioane din celelate campionate. 3. Ronaldinho este un jucator foarte bun, la nivelul lui Zidane. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |