Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-03-2004, 14:15   #1 (permalink)
Registered User

the player's Avatar

Ping Pong

Salut sunt din Buzau si as vrea sa-mi spuna cineva daca exista in Bucuresti un shop specializat in articole de tenis de masa profesionale in special m-ar interesa palete Stiga, Butterfly, Tibhar etc care se cumpara pe parti adica lemn si fete separate; daca da atunci vreo adresa orientativ ceva 10x anticipat.

the player is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2004, 21:38   #2 (permalink)
Registered User

Cam cat e o paleta ceva mai pro?daca gasesti anunta-ma si pe mine.(nu sunt profesionist dar joc si eu....)
10x

2Good4U is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2004, 22:46   #3 (permalink)
Registered User

eu am cautat ceva timp dar nu am vazut pe nicaieri palete cum vrei tu, cu partile separate. in schimb gasesti palete de firma dar simple, asamblate. Eu mi-am luat paleta Joola de 600.000, pt. ca ping-pong este un hobby pt. mine si nu vreau sa investesc banii in asta acuma.
pt. 2good4u : palete mai pro sunt paletele de firma, dar tb sa alegi cu grija ce tip. Sunt de pe la 5-6 sute de mii in sus(cel putin atat erau cand mi-am luat eu, acu un an)
E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000

bonus is online now    Reply With Quote
Old 03-04-2004, 10:50   #4 (permalink)
Registered User

Ma gandeam la una pana in 500 mii. La cat joc eu e destul (asta pana o sa-mi iau masa )

Old 07-04-2004, 12:01   #5 (permalink)
Registered User

[Shadow]'s Avatar

ping-pong... amintiri placute, sapt trecuta in tura de noapte, am facut campionat, pacat ca nu au fost si premii...

[Shadow] is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2004, 13:28   #6 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Google is your friend. http://www.vebimex.ro/
Sau faci ce am facut eu ieri... mergi la Carrefour si iei de-acolo.

Roadkill is online now    Reply With Quote
Old 14-04-2004, 10:56   #7 (permalink)
Registered User

Sa inteleg ca ai gasit la Carrefour

Quote:
Originally Posted by Roadkill.TDR
Google is your friend. http://www.vebimex.ro/
Sau faci ce am facut eu ieri... mergi la Carrefour si iei de-acolo.
Sa inteleg ca ai gasit la Carrefour palete stiga si butterfly bune, nu din aceelea la 700.000 1.000.000?, de 100$ 200$ ?

DragosM is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2004, 22:15   #8 (permalink)
Registered User

200$ o paleta de ping-pong????

Old 20-04-2004, 22:24   #9 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

OMFG
OMFG x 2...zece caractere :/

Hate is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2004, 00:02   #10 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Quote:
Originally Posted by DragosM
Sa inteleg ca ai gasit la Carrefour palete stiga si butterfly bune, nu din aceelea la 700.000 1.000.000?, de 100$ 200$ ?
Nu. Insa gasesti asa ceva la linkul pe care l-am dat mai sus.
Daca eram Pro sau deosebit de snob... poate ca mi-as fi pus problema cum ca alea de la Carrefour nu sunt destul de bune. Insa pentru cum joc eu cu prietenii in weekend o paleta de 700k - 1 mil, Stiga sau Joola, e mai mult decat buna.

Roadkill is online now    Reply With Quote
Old 23-04-2004, 12:28   #11 (permalink)
Registered User

the player's Avatar

Nu cred ca este vorba de snobism intr-un asemenea domeniu. Eu nu sunt pro dar in ultima vreme am inceput sa reiau un obicei din copilarie care a devenit hobby cu siguranta acum si pur si simplu butterflyul de 700 de mii nu mi se pare suficient ca sa pot juka bine...atat. Daca ar fi vorba de snobism cu privire la ceva la noi in tara atunci de ce sa nu vorbim de cei care schimba telefoanele mobile odata la 3 luni. Ala e snobism.

the player is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2004, 12:35   #12 (permalink)
Registered User

Ping-Pong

Paleta cu care joaca campionu mondial e drept e mai ieft de 200 $ e pe la 110$ o stiga energy wood wrb cu fete mendo energy si mendo..... fiecare fatza e in jur de 1.000.000 si lemnu cam tot atat asa... Alea Titan nu mai stiu cum cu fete bune ajung pe la 150-200 $ ..... Daca esti pasionat si joci destul de des merita sa dai 110$ pe paleta care e super ofensiva .... Oricum paletele de 1.000.000 de la carefour merg pentru o joaca ocazionala, ideea e ca sunt de ** sau *** adica prea defensive...

Oricum eu zica ca merita o paleta de 100-150 $

DragosM is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2004, 06:53   #13 (permalink)

Tupac's Avatar

Paletele cu care joaca campionii mondiali, profesionistii, etc...sunt facute pe comanda speciala din cate stiu eu , dupa caracteristicile personale ale fiecarui jucator. Unde dai tu comanda speciala la asa ceva in Romania?, daca tot vrei super-paleta...
Ia naiba paleta de 1 mil, ca nu esti tu campion mondial de nu poti juca cu asa o paleta.

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2004, 12:58   #14 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

K, hai ca iar e cu aratura cu alea alea.

Intrebare: unde jucati ? Ma intereseaza locatiile din Bucuresti. Thx.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2004, 16:59   #15 (permalink)

Tupac's Avatar

Eu ma mai duc din cand in cand la BGS in Militari, dar e departe de mine si drept urmare ma duc cam rar

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2004, 02:14   #16 (permalink)
Registered User

Adevarul e ca paleta conteaza super tare.

Eu inainte jucam cu doua stiga batrane si anu trecut in vara mi-am luat din austria o stiga super tare de tare. Sunt convins ca la 30 de euro nu se ridica la nivelul celor pro, dar totusi diferenta intre asta si una de 600.000 (cum si-a luat unchiu din metro de aici), e ENORMA!!

Are WRB si are punctajul in jur de 16/20 la viteza, efect etc -- cel putin asa scria pe ambalaj

Unde jucam si noi un pingpong?!?

8IMISTIQ is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2004, 13:46   #17 (permalink)
Registered User

Salut,

Sunt un mare fan al tenisului de masa si il practic for fun. Ma pricep cate putin.

Daca vreti sa vedeti palete de tenis adevarate va sugerez sa mergeti la www.vrocosport.nl
Veti gasi un magazin on-line cu de toate legate de tenisul de masa. E dedicat. Eu am fost in magazinul asta la Eindhoven si am ramas gura-casca. Aveau tot ce vrei legat de tenis de masa. Problema era de bani. O paleta meseriasa cu fete detasabile si cu insertie de carbon era la 150-200 de euro.
La noi in tara nu stiu de unde poti sa-ti iei o paleta performanta. Tot de la jucatorii adevarati. Si de obicei sunt foarte scumpe. Plus ca la mana a doua nu mai au aceleasi performante ca noi.
Auzisem de un importator de Stiga. Daca gasesc va spun.
Am vazut ca intreba cineva de cluburile din Bucuresti. Din cele unde se face performanta in domeniu eu stiu doua: Locomotiva si Policolor. Asta din auzite.
Pentru distractie erau in Regie cateva mese. In alta parte habar n-am.

Daca are cineva chef sa dea un semn si facem cateva partide. Dar sa nu fiti incepatori, ca nu am timp de pierdut!

gigi167 is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2005, 12:35   #18 (permalink)
Registered User

varzucu's Avatar

Tenis de masa

nu cred ca sunt foarte multi "impatimiti" ai sportului, dar eu ma numar printre ei. am deschis thread-ul asta in primul rand pentru a incerca sa-mi gasesc un partener de joaca (dintre toti cunoscutii mei, cel mai bine joaca fosta mea prietena, asa ca va inchipuiti) macar o data la 2 saptamani. nu vreau sa fie cineva care a facut de performanta, pentru ca m-as face de rusine, evident... dar as vrea totusi sa joc cu cineva care se pricepe cat de cat bine la sportul asta . a... si ati putea sa si recomandati unele locuri in care se poate juca in conditii acceptabile. eu de exemplu joc in militari, la bingo... nu sunt cele mai bune conditii, dar fiind un mare amator de lene, nu am stat sa caut in alta parte. so.... astept amatori

varzucu is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2005, 13:49   #19 (permalink)
Registered User

varzucu's Avatar

hai ma, chiar nimeni?

varzucu is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2005, 17:00   #20 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

in IDM e frumos

dumi is offline    Reply With Quote
Advertisment