![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ping Pong
Salut sunt din Buzau si as vrea sa-mi spuna cineva daca exista in Bucuresti un shop specializat in articole de tenis de masa profesionale in special m-ar interesa palete Stiga, Butterfly, Tibhar etc care se cumpara pe parti adica lemn si fete separate; daca da atunci vreo adresa orientativ ceva 10x anticipat.
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
eu am cautat ceva timp dar nu am vazut pe nicaieri palete cum vrei tu, cu partile separate. in schimb gasesti palete de firma dar simple, asamblate. Eu mi-am luat paleta Joola de 600.000, pt. ca ping-pong este un hobby pt. mine si nu vreau sa investesc banii in asta acuma. pt. 2good4u : palete mai pro sunt paletele de firma, dar tb sa alegi cu grija ce tip. Sunt de pe la 5-6 sute de mii in sus(cel putin atat erau cand mi-am luat eu, acu un an)
__________________ E8400@Zerotherm Nirvana, Biostar I45, Mushkin Enhanced 4gb DDR2 1066, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, WD 1TB Caviar Black, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Audigy2 zs + Z-5500 + SpeedLink Medusa 5.1, Corsair 520HX, Antec Three Hundred, LG 37LG5000 | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Google is your friend. http://www.vebimex.ro/ Sau faci ce am facut eu ieri... mergi la Carrefour si iei de-acolo.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti | Sa inteleg ca ai gasit la Carrefour Quote:
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Daca eram Pro sau deosebit de snob... poate ca mi-as fi pus problema cum ca alea de la Carrefour nu sunt destul de bune. Insa pentru cum joc eu cu prietenii in weekend o paleta de 700k - 1 mil, Stiga sau Joola, e mai mult decat buna.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Nu cred ca este vorba de snobism intr-un asemenea domeniu. Eu nu sunt pro dar in ultima vreme am inceput sa reiau un obicei din copilarie care a devenit hobby cu siguranta acum si pur si simplu butterflyul de 700 de mii nu mi se pare suficient ca sa pot juka bine...atat. Daca ar fi vorba de snobism cu privire la ceva la noi in tara atunci de ce sa nu vorbim de cei care schimba telefoanele mobile odata la 3 luni. Ala e snobism.
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti | Ping-Pong
Paleta cu care joaca campionu mondial e drept e mai ieft de 200 $ e pe la 110$ o stiga energy wood wrb cu fete mendo energy si mendo..... fiecare fatza e in jur de 1.000.000 si lemnu cam tot atat asa... Alea Titan nu mai stiu cum cu fete bune ajung pe la 150-200 $ ..... Daca esti pasionat si joci destul de des merita sa dai 110$ pe paleta care e super ofensiva .... Oricum paletele de 1.000.000 de la carefour merg pentru o joaca ocazionala, ideea e ca sunt de ** sau *** adica prea defensive... Oricum eu zica ca merita o paleta de 100-150 $ | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Paletele cu care joaca campionii mondiali, profesionistii, etc...sunt facute pe comanda speciala din cate stiu eu , dupa caracteristicile personale ale fiecarui jucator. Unde dai tu comanda speciala la asa ceva in Romania?, daca tot vrei super-paleta...![]() Ia naiba paleta de 1 mil, ca nu esti tu campion mondial de nu poti juca cu asa o paleta.
__________________ Asus F3Sa - Core 2 Duo T7700, 15.4", 2GB RAM, HDD 160GB, Ati Radeon HD2600 512M, etc.. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 |
Adevarul e ca paleta conteaza super tare. Eu inainte jucam cu doua stiga batrane si anu trecut in vara mi-am luat din austria o stiga super tare de tare. Sunt convins ca la 30 de euro nu se ridica la nivelul celor pro, dar totusi diferenta intre asta si una de 600.000 (cum si-a luat unchiu din metro de aici), e ENORMA!! Are WRB si are punctajul in jur de 16/20 la viteza, efect etc -- cel putin asa scria pe ambalaj ![]() Unde jucam si noi un pingpong?!? | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 |
Salut, Sunt un mare fan al tenisului de masa si il practic for fun. Ma pricep cate putin. Daca vreti sa vedeti palete de tenis adevarate va sugerez sa mergeti la www.vrocosport.nl Veti gasi un magazin on-line cu de toate legate de tenisul de masa. E dedicat. Eu am fost in magazinul asta la Eindhoven si am ramas gura-casca. Aveau tot ce vrei legat de tenis de masa. Problema era de bani. O paleta meseriasa cu fete detasabile si cu insertie de carbon era la 150-200 de euro. La noi in tara nu stiu de unde poti sa-ti iei o paleta performanta. Tot de la jucatorii adevarati. Si de obicei sunt foarte scumpe. Plus ca la mana a doua nu mai au aceleasi performante ca noi. Auzisem de un importator de Stiga. Daca gasesc va spun. Am vazut ca intreba cineva de cluburile din Bucuresti. Din cele unde se face performanta in domeniu eu stiu doua: Locomotiva si Policolor. Asta din auzite. Pentru distractie erau in Regie cateva mese. In alta parte habar n-am. Daca are cineva chef sa dea un semn si facem cateva partide. Dar sa nu fiti incepatori, ca nu am timp de pierdut! | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Tenis de masa
nu cred ca sunt foarte multi "impatimiti" ai sportului, dar eu ma numar printre ei. am deschis thread-ul asta in primul rand pentru a incerca sa-mi gasesc un partener de joaca (dintre toti cunoscutii mei, cel mai bine joaca fosta mea prietena, asa ca va inchipuiti) macar o data la 2 saptamani. nu vreau sa fie cineva care a facut de performanta, pentru ca m-as face de rusine, evident... dar as vrea totusi sa joc cu cineva care se pricepe cat de cat bine la sportul asta . a... si ati putea sa si recomandati unele locuri in care se poate juca in conditii acceptabile. eu de exemplu joc in militari, la bingo... nu sunt cele mai bune conditii, dar fiind un mare amator de lene, nu am stat sa caut in alta parte. so.... astept amatori
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
hai ma, chiar nimeni?
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
in IDM e frumos
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |