![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii lui Bayern. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la comentarii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Yup......aveti perfecta dreptate. In Romania nimeni nu prea apreciaza pe Bayern desi sunt sigur ca pot face fatza oricaror echipe din Europa. Din cate puteti vedea doar noi 3 ne-am spus parerea...restu is prea preocupati cu milan, madrid barca si mai recent chelsea.......chiar is cam plictisit de oameni dinsatia care tin cu cea mai bogata echipa pur si simplu ca sa poata spuna: baaaaa ia uite echipa x il aduce cica pe ala care e mare si tare cu xxxxx miloane de dolari hahahaha...ce tari is.
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Eu din Germania cu ei tin. Mi-au placut si mie mai ales cand era Kahn in mare forma. Il divinizam. Mi-a parut asa rau de ei in '99 in CL...Si imi mai placeau super mult ca de fiecare data cand intalnea pe Real, ii bateau pe unde apucau... ![]() Dar acum se gasesc intr-o situatie destul de aiurea. Degeaba se agita Rummenige, a lucrat prost, sunt 9 jucatori cu contractul la scadenta si o sa plece gratis. Ceva nu merge clar in privinta asta. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
hehe Bayern echipa mea favorita , de obicei tin cu echipele din germania (la fotbal) si nu imi place tot ce este scandinav si o poza cu cel mai tare stadion
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
poate, dar poate nu!
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Pe site-ul lor anunta ca Sagnol va ramane pana la urma la club, semnand un nou contract pana in 2010. Cu greu cred ca ar fi putut avea o reusita mai mare pe piata transferurilor iarna asta, avand in vedere ca fundasii dreapta de clasa mondiala sunt foarte putini si ar fi fost probabil foarte greu de inlocuit...
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
e si clubul meu favorit, dupa Steaua, of course...mi-a parut asa rau in '99 dupa finala CL, ai dreaq englezi! Dupa ce daduse Jancker bara din foarfeca, Bassler se jucase cu ei pe banda etc., 2 goluri MU de kko - victorie meritata cica...daca batea Bayern cu 3-0 nu se supara nimeni, la cum a curs jocul. Ce pacat ca pleaca Ballack...cred ca Bayern ar merita un campionat mai tare, Bundesliga e destul de slab pt ei. Imi place la nebunie de Schweinsteiger, e super pustiu
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
In 99 au invatat ca un meci dureaza 90 de minute plus prelungirile. Mai stiu eu unii care au invatat asta "the hard way" prin 2003. Si echipele care lupta pana in ultima secunda sunt cele care culeg roadele, nu alea care au mai multe foarfeci. Sa fim seriosi, nemtii sunt ultimii care ar trebui sa se planga de asa ceva, la cate victorii impotriva cursului jocului au strecurat in decursul timpului. Si bravo lor, dar mi se pare ieftin sa te plangi de ce s-a intamplat in acea seara, cand li s-a administrat o doza din propriul medicament. Oricum, au castigat in 2001 meritat.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
__________________ we be jammin'... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |