![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Realului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Nici Diogo nu e rau deloc, nu are loc de Salgado, insa cand acesta a fost suspendat a jucat foarte bine si la recuperare si in atac. Beckham chiar daca nu mai joaca cum o facea la Manchester, ramane un jucator care trebuie sa iasa la pensie de la Real ca Zidane . Aici nu vorbim de Chelsea care baga sute de milioane de $ ca sa castige un titlu. Ce profit are Real si ce pierderi are Chelsea, respect Perez. Cazul Owen reprezinta un profit de ~13 mil E (cumparat 12 vandut 25), fara sa adaugam aportul adus la echipa desi a fost rezerva mai tot timpul. ![]() P.S. Real este singura echipa cu care tin .
| ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Bucuresti |
Aseara madrilenii s-au calificat mai departe in Cupa Spaniei datorita unui gol.. al cui...cui...al lui Beckham .Hala Madrid!!! Barcelona a fost condusa de necunoscuta Zamora, fiind tinuta in sah pana in min 81. | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 |
am gasit si eu thread-ul pana la urma cassano la real e un transfer trist... oricum 5 mil sunt bani de cola la ei si cine stie, poate se trezeste si prinde meciuri bune cat despre schimbatu antrenorului eu m-am plictisit, au avut 10 000 de antrenori in ultimii 3-4 ani; nu se prind si ei ca jucatori gen Carlos sau Zidane trebuie dati afara ?! | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
cat despre schimbatu antrenorului eu m-am plictisit, au avut 10 000 de antrenori in ultimii 3-4 ani; nu se prind si ei ca jucatori gen Carlos sau Zidane trebuie dati afara ?![/QUOTE] zidane a fost si este un coordonator foarte bun dar l-au ajns si pe el batranetzile! inca mai poate juca insa nu prea e ajutat si de ceilaltzi cum se intampla acum 5 ani! carlos isi face treba si el destul de bine pe banda, altu mai bun nu e in lot! incet incet o sa-si revina echipa asta dar terbuie sa puna osul la munca! asa se intmpla cu orice echipa mare dupa ce si-a atins apogeul incep sa coboare, nu o pot tine asa pana la infinit, apoi multzi dintre ei care sau implint pe toate planurile nu mai sunt asa de motivatzi! Barcelona, chelsea au jucatori insetatzi de glorie si normal sa fie mai mult motivatzi! NU e cazul sa comentam de ce l-a luat pe ala de ce a facut asta k aia stiu ei mai bine decat noi! acolo nu e unul singur ci o armata de oameni ca altfel n ar mai fii ajuns cubul ala asa de mare! anul trecut nici barcelona, chelsea, inter, milan nu au castigat champions league, ci o echipa cu traditzie (cine ar fi crezut) si care a terminat pe locul 5 in campionat!
__________________ Life is hard. Life is harder if you're stupid! | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 |
mie mi se pare ca zidane ocupa un loc in echipa degeaba... nu poata sa duca un meci intreg, face 3-4 faze si atat, pierde din ce in ce mai mult mingea... a jucat pana anu trecut, parerea mea e ca acum trebuie sa lase locul, cum de altfel trebuie sa o faca mai multi de la real. e bine ca i-a luat pe ramos, baptista si robinho se vede ca realu nu are viteza si jucatorii nu se spetesc prea mult la dueluri sau mingi pierdute... ma uitam la inter, care desi joaca destul de haotic in unele momente macar lupta si preseaza parca se vorbea de Cole in locu lu Carlos... | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Roberto Carlos mai duce linistit. Doar ca nu mai este fenomenul de acum cativa ani. Este doar un fundas foarte bun in momentul de fata. Zidane sper pentru el ca o sa se lase la sfasitul anului, pentru ca lumea sa ramana cu o imagine frumoasa a ceea ce a fost si a reprezentat. Pentru ca timpul este nemilos cu el cum este cu toti ceilalti mari jucatori care nu au stiut cand sa se retraga : il ridiculizeaza. Si adevarul este ca armata aia de oameni este "One Man Army", si NU, din punct de vedere sportiv NU stie ce face. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
Cassano > Ronaldo Cel putin asa vad eu lucrurile in acest moment. Ronaldo este cel mai indolent jucator din intreaga echipa. Nu vad de ce sa fie titular ca se trezeste si el s-o impinga in poarta mai mult decat ceilalti asta facandu-l golgeterul echipei. | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
.Perez a comis-o cu Solari si Figo cand i-a dat gratis la Inter...macar sa-l aduca pe Adriano pe bani putini. | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Cassano este un mare talent, insa este din pacate si un mare dobitoc.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Realul nu va deveni prea curind ce au fost,din cauza politici lui Florentino Perez,care transfera jucatori doar ca sa nu ajunga la rivalii lor.Realul va trebui sa ajunga o echipa nu doar o adunatura de vedete. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
Last edited by ferrari05; 06-01-2006 at 17:16.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |