![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Realului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=89742 in sfarsit... sa fie doar zvon? cred ca nu, mai ales ca a fost acontat deja cassano, una din febletile lui capello ![]() imo cel mai bun antrenor all time
__________________ romania Last edited by Kickazz; 21-01-2006 at 02:12.. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
vazui si eu meciul. Ma dusesem pentru Lyon Monaco, dar cum ala a fost amanat am fost forta sa privesc balerinele astea. Atacantii... well... nu sunt atacanti. Le lipseste cu desavarsire eficienta. Baptista in afara de pasa de gol e varza. Si aia mi s-a parut cam o nimereala. Mijlocul e inexistent. Nu spun ca Zizou si Gravesen nu stiu fotbal, doar ca antrenorul nu stie fotbal. A fost un gol neacordat Celtei. Destul de clar, o bara la faza urmatoare... Real a scapat bine, nici macar un egal nu meritau la cum au jucat. | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 |
Nu atacantii sunt marea problema a lui Real, ci mijlocul. Cu Guti inconstant, Zidane care prinde sau nu o zi buna, cu un inchizator cu picior de lemn ca Gravesen si cred ca cel mai mare cotonogar din Primera - Garcia, si mingile la bataie in careu ale lui Becks nu se prea poate face treaba. FFS, parca Perez ar fi orb or smth. Am auzit diverse zvonuri legate de Fabregas sau de nush ce prodigy argentinian la vara, sa vedem ce iese. Un singur lucru e cert : absenta lui Zidane va trebui suplinita rapid, altfel prevad un nou an fara argintarie.
__________________ Geology rocks | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |