Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

View Poll Results: Care este luptatorul vostru preferat?
Undertaker 33 32.67%
Batista 15 14.85%
Shawn Michaels 9 8.91%
John Cena 24 23.76%
King Booker 1 0.99%
Edge 5 4.95%
Mr. Kennedy 3 2.97%
Chris Benoit 1 0.99%
Hulk Hogan 8 7.92%
Randy Orton 3 2.97%
Umaga 3 2.97%
Triple H 9 8.91%
Altii 11 10.89%
Multiple Choice Poll. Voters: 101. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-07-2004, 09:20   #1 (permalink)
Registered User

decron's Avatar

Wrestling

E destul de greu sa gasesti oameni care sa se omoare cu wrestlingul. Desi este extrem de spectaculos foarte putini il apreciaza. Adica, in cate sporturi ati vazut oameni sa fie aruncati de la 6 metrii de pe o cusca pe otel pe o masa de lemn. Sai in ce meciuri ati vazut voi oponeti sa foloseasca mii de pioneze sa-si arunce oponentii pe ele si sa se bata intre ei cu bate cu sarma ghimpata infasurata la capatul batei.

Cel mai cunoscut exponent al Wrestlingului pe la noi este Hulk Hogan.Dar si The rock este destul de cunoscut el fiind regele Scorpion din Mumia sau Beck din The Rundown. Si a mai aparut si alte filme.

Daca stiti cate ceva despre wrestling si vreti sa vorbi, despre asta va astept sa postati aici.

decron is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2004, 10:04   #2 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Tin minte ca ma uitam cand eram mai mic. Atunci erau Brett "the hit man" Hart, The undertaker (care desi era preferatu meu) cam pierdea si restu nu ii mai tin minte..
Acu..nu mai am unde sa ma uit la asa ceva..

Hate is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2004, 11:34   #3 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Show ieftin pentru retardati (in special americani). M-am uitat vreo doi ani pe italia 1, mic fiind dar oricum constient fiind de regulile jocului. Cine intra al doilea invinge mereu, n-o sa vezi niciodata o picatura de sange si...cam atat. Ma uitam for fun, poate m-as mai uita si acum la elemente gen Yokozuna, Lex Lug(g)er si mai ales The Undertaker, si al meu preferat. Cautind ceva am vazut ca a devenit tatal lor, emblema acestei sarade. Fiecare acum are `a special move`, a lui e ceva legat de cosciug, pm...fenomenul a luat amploare de neimaginat printre americanii imbuibati cu hamburgeri si japonezii mereu in cautare de ceva nou, spectaculos cu care sa combata rutina de zi de zi. Se fac bani cacalau din bilete, merchandising si in special dvd-uri.
Din ce ai zis tu mai sus...maciuci cu sarma ghimpata alea alea...pare chiar ca pui botul.
Bleah.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2004, 13:41   #4 (permalink)
Registered User

SCViper's Avatar

Tin minte ca atunci cand eram mic credeam cu ardoare in veridicitatea luptelor. Eram PERFECT convins ca aia sa bat acolo pe viata si pe moarte. FFS what an idiot I was...
Acum am incercat sa ma uit un pic pe TV Sport la asa ceva, dar e mult MULT prea ieftin spectacolul, se vede clar cand pica unu "inconstient" pe podea cum pune mainile, ala care e tinut la podea chiar daca era mort de 10 minute isi revine la bataia 2.5 a "arbitrului" etc. Nici nu ma obosesc sa dau argumente in plus pentru ca mintea mea inca nu pricepe cum acest sport poate avea atatia fani.

SCViper is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2004, 23:22   #5 (permalink)
Registered User

decron's Avatar

Hohohoo - avenit mos craciun si va aduce noutati (in caz ca mai credeti in mos craciun) - luptele sunt regizate - sangele este real. Si am vazut meciul cu ochii mei.
Nu am pretentia ca luptele ar fi si macar 1% real in WWE deoarece majoritatea schemelor pot scoate din circuit pe oricine daca nu cumva sunt letale. Explica-mi si mie ce poti sa truchezi la un sac de pioneze (sac, ai citit bine) imprastiate pe ring? Si mai apoi unul este aruncat pe ele si tot meciul i se scurge din spate sange si se lupta asa. A fost un meci nasol fiindca mie nu imi place sangele si aia erau fantani arteziene. Repet eu ma uit la wrestling pentru show si nu pentru sange.
Ce dau astia la telesport e cu 2 sapt in urma show-lui din State si nu e decat jumatate din el. Cica asa au spus WWE-ul ca il transmit, pana vad ca exista interes pentru el. Ca sa intelegeti de ce mentalitatea voastra este gresita aflati ca pana si somalezii au mai mult wreslting decat putem spera noi. Nu am de gand sa intru intr-o polemica cu voi insa e bine de stiut ca oamenii cand au de toate incep sa caute placeri in locuri in care nu au mai cautat pana atunci. Asa ca in momentul in care ai burta plina, ziua de maine asigurata incepi sa te orientezi spre alte lucruri. Cum ar fi entertrainment. Si wrestlingul este inainte de toate un spectacol in care luptatorii sunt mai putin importanti decat scenariul.
NU vreau sa ma dau mare, insa, in materie de wrestling nu sunt prea multi care pot spune ca stiu mai multe decat mine. Va mai pot explica si altele daca chiar va intereseaza sa stiti. pot chiar sa va dau meciurile sa va convingeti si singuri.

http://www.onlinesport.ro/forum/forumdisplay.php?f=93
Aici s-a format o mica comunitate de fani si organizam lupte unde se castiga pe baza voturilor date de cei ce vad meciurile. Incercati sa vedeti despre ce este vorba si apoi criticati asa de dur.

Last edited by decron; 26-07-2004 at 09:20..

Old 25-07-2004, 23:31   #6 (permalink)
Registered User

decron's Avatar

Si sa nu uit ce este mai important. Wrestlingul nu este un sport in varianta sa Pro. Doar wrestlingul amator este sport, este de fapt o varianta modificata a luptelor greco-romane. Si fanii admira spectaculozitatea schemelor si acrobatiile luptatorului nu distrugerea pe care o provoaca (doar cei neatenti si slabi isi ranesc partenerii in lupta si, ca atare, sunt eliminati din turneu)

Aici aveti show-urile ce se pot vedea in romania
http://international.wwe.com/romania.htm

Aici show-urile din somalia
http://international.wwe.com/somalia.htm

ingrijorator din punctul meu de vedere insa nu as dori sa intram intr-o polemica despre politica.

Old 26-07-2004, 09:54   #7 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

K, am zis ca m-am uitat acum ani. Daca tu vrei sa zici ca ai vazut sange, durere, cea mai mica urma de realism pe vremea in care luptau diversii Yokozuna, Bret(t), Lex etc credibilitatea ta scade subit la 0. Se subintelege ca n-am urmarit de curand fenomenul (astfel as fi pomenit) asa ca nu ma pot referi decat la perioada respectiva. Duritatile in afara de contactele fizice corp la corp se puteau numara pe degete, il lovea cu scaunul metalic pe cocoasa, il proiecta in gardul metalic dupa care e publicul. Pentru lucrurile astea, ca si pentru celelalte contacte, proiectari, lovituri primite oamenii respectiv se antrenau/eaza multe ore pe zi. Absorb socul, asta e tot. Nici nu sunt slabanogi, ci tipi cel putin bine facuti. Asta e meseria lor, sa incaseze. Repet, niciodata in 2 ani n-am vazut picatura de sange si niciodata n-am vazut ca la `simplu` cel care intra ultimul in ring sa nu castige. Daca urmareai in vremea aia si poti sa ma contrazici...te rog. Daca regulile astea pentru ca publicul sa primeasca mai mult s-au schimbat...am retineri oricum, nu cred ca s-a ajuns la o forma de violenta organizata atat de...salbatica. Pioneze, bate...bullshit imo, daca intr-un film vezi ca unul sparge un geam cu pumnul fara sa se taie nu inseamna ca detine anumite secrete, ci ca geamul respectiv e de...zahar. Rationamentul imo se aplica si in cazul obiectelor mai devreme mentionate. Simple trucuri ieftine.

Old 26-07-2004, 10:08   #8 (permalink)
Registered User

decron's Avatar

inchei discutia privind realismul porcariilor alara de meciuri hardcore aici si astept sa ma contactezi sa iti trimit meciurile respective. Ma poti combate atunci. Ti le dau cand vrei tu. De atunci (93-95) s-au mai prostit si au inceput din nou cu violenta gratuita. Intr-adevar in perioada aia era interzis complet sangele si primeau amenzi de nu le puteau duce. Acum, datorita concurentei Extreme Championship Wrestlingsi mai apoi a infuziei de luptatori de acolo a inceput si pe aici sa apara sangele. Cam nasol ...
Oricum acum avem parte de mult mai multe meciuri inedite decat inainte.
le poti lua saptamanal de pe net atat pay per view cat si show-rile normale.

www.wrestlingmedia.ru
te inregistrezi acolo pe forum si ai acces la tot felul de treburi. O sa vezi cat s-a schimbat specatacolul asta pentru retardati (in mod special americani). Asta in caz ca vrei sa vezi ce s-a intamplat cu lex sau yokozuna ca undertaker e tot cel mai tare!!!

Old 26-07-2004, 11:30   #9 (permalink)
Registered User

SCViper's Avatar

Eu m-am referit strict la ce se da pe TV Sport, nu am vazut altceva asa ca nu pot sa stiu daca exista si wrestling pe bune sau nu
Insa chestia aia pe care am vazut-o nici macar show nu se mai numeste, e de-a dreptul telenovela. Si o sa dau un singur exemplu - meciul intre Triple H si ala care se preface ca-i retardat. A fost mai multa actorie acolo decat in jumatate din filmele Hollywoodiene

SCViper is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2004, 11:42   #10 (permalink)
Registered User

decron's Avatar

Wrestlingul este REGIZAT 100%. Asta este clar. Loviturile sunt atenuate in proportie de 70-80% daca nu mai mult. Nimeni nu se uita la wrestling sa vada cum se omoara aia. Cei care se uita la wrestling o fac pentru poveste. Este in realitate o telenovela pentru barbati. Asa se definesc si cei de la WWE.
Ca sunt federatii care nu vor sa admita asta si promoveaza violenta e altceva insa ProWrestlingul este o telenovela pentru barbati. Tocmai in asta consa frumusetea. Exact ce vor sa vada barbatii apare in spectacolul lor. Daca vreti v apot pune l adispozitei o groaza de meciuri sau le puteti lua voi de pe link-ul de mai sus. Eu zic s aii dati o sansa si o sa va prinda si pe voi mwahahahaa.

Serios vorbind va astept sa ma contactati pe pm pentru mai multe detalii.

Old 26-07-2004, 15:48   #11 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Deci am inteles bine, tie simulacrul ala, palmele alea cu dosul dupa care ala zici ca l-a lovit trenul, orice lovitura care dupa cum zici si tu este atenuata 70-80% iti place. Hmm.

Old 26-07-2004, 16:11   #12 (permalink)
Registered User

decron's Avatar

NU citesti cu atentie. Mie nu imi place simulacrul ala. Imi place tot show-ul din care face parte si simulacrul ala. De ce?

Old 26-07-2004, 16:38   #13 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Am inteles. De ce ce ? Oricum contrar a ceea ce ai inteles tu (deduc din pm's) eu n-am nici o problema cu faptul ca tie-ti place ceva, altceva sau...orice.

Old 26-07-2004, 22:06   #14 (permalink)
Registered User

decron's Avatar

Asa ca sa va lamuriti, ca m-am tot saturat sa va explic ce si cum aveti aici niste filmulete cu esenta uneia dintre federatii. Numai cele mai spectaculoase scheme si combinatii in cele mai imposibile ipostaze totul concentrat - actiune la cote greu de imaginat. Dupa ce o sa vedeti ce este acolo mai vorbim. Pana atunci vizionare placuta si va astept cu impresii despre TNA/NWO.
Daca ceva merita scos de pe net sunt filmuletele alea (si pr0n dar deja acolo e alta poveste )

http://www.wrestling.xro.us

Old 08-08-2004, 18:04   #15 (permalink)
Registered User

bleed_911's Avatar

Am cateva inregistrari cu meciuri de wrestling pe casete video. Toti care le-au vazut au sarit repede cu gura: Sunt simulariiii!!! (cata perspicacitate) E clar...este genul de sport take it or leave it. Eu am vaut un documentar pe HBO parca...in culise este cu totul alta atmosfera. Iar acei lupatori fiorosi par atat de "normali" in culise incat in nu-ti vine sa crezi. Super tare documentarul.

bleed_911 is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 12:54   #16 (permalink)
Registered User

decron's Avatar

Am invatat enorm de multe de cand fac parte dintr-o comunitate de fani infiintata pe net. Daca vreti show-urile saptamanale din vreo 4-5 federatii plus PPV-urile lor contactati-ma pe PM. In plus ne-am apucat sa organizam o federatie virtuala ce e posibil ca in curand sa beneficieze de reclama la tv.
Federatia virtuala are premii materiale ce se pun lunar la bataie. Evident premiile sunt legate de wrestling, insa va fi si un premiu pentru meciul anului in valoare de un milion de lei

Old 18-10-2004, 17:30   #17 (permalink)
Banned

katakomb's Avatar

bai fratzilor...daca sunteti o comunitate...eu va aduc din State ghete de WRESTLING originale ( ASICS, ADIDAS..ETC) eftin

katakomb is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2004, 02:08   #18 (permalink)
Registered User

SorinB's Avatar

Lol, katakomb! Poate strangem bani si pentru un scenarist, un regizor etc. si punem de-un fight!

SorinB is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2007, 16:27   #19 (permalink)
Registered User

Mendex's Avatar

Wrestling

Urmareste cineva acest sport?

eu m-am uitat de cateva ori si am prins microbul, de cand au inceput sa transmita pe tv sport si eurosport

voi ce parere aveti despre acest sport?

Mendex is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2007, 22:35   #20 (permalink)
idr
Registered User

sportul in sine e frumos...ma enerveaza doar teatrul jucat de wrestleri, de arbitrii,de comentatori si de organizatori. bune femeile alea

idr is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules