![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Care este luptatorul vostru preferat? | |||
| Undertaker | | 33 | 32.67% |
| Batista | | 15 | 14.85% |
| Shawn Michaels | | 9 | 8.91% |
| John Cena | | 24 | 23.76% |
| King Booker | | 1 | 0.99% |
| Edge | | 5 | 4.95% |
| Mr. Kennedy | | 3 | 2.97% |
| Chris Benoit | | 1 | 0.99% |
| Hulk Hogan | | 8 | 7.92% |
| Randy Orton | | 3 | 2.97% |
| Umaga | | 3 | 2.97% |
| Triple H | | 9 | 8.91% |
| Altii | | 11 | 10.89% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 101. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #24 (permalink) | ||
|
nu mai pot acum sa fac poll, mie imi place undertaker si john cena oricat teatru s-ar juca, unele lovituri sunt pe buna, mai ales acele sarituri de pe corzi sau scaunele date in cap
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Ar trebui sa ai optiunea de poll la Thread Tools... Acuma cu teatrul e ca si cum i-ai reprosa sopranei ca urla cu doua octave in plus, in loc sa cante normal. Wrestling-ul e culmea entertainment-ului sportiv american, cu sportivi/cascadori de mare valoare, cu mai mult sau mai putin talent actoricesc. Nu are nicio legatura cu MMA... Normal ca majoritatea loviturilor sunt trucate, doar n-or face pe bune un tombstone piledriver. Dar nu toate... ![]() Cele 2 Last Ride Matches intre Undertaker si Ken Kennedy sunt prea tari...this is what I call good television ![]() http://www.youtube.com/watch?v=IMZfd4U5NzA http://www.youtube.com/watch?v=Lol72fMfU-A
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
ala merge bine si la culturism, v-ati uitat la royal rumble sambata seara? megalomaniac, am gasit poll-ul , acum sa imi dati sugestii pe cine sa trec in poll ca ar fi o gramada ![]() pentru ca sunt si mai multe divizii tna, smackdown, raw si divizia de cichas (domnisoare)
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT Last edited by Mendex; 12-02-2007 at 22:17.. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
cine crezi ca sar mai scula de jos dupa ce sare ditamai namila de omu de 120 kg de la 1 m jumate de pe corzi, cu spatele pe pieptu\burta\capu tau? sau dupa un scaun de otel in figura? gandestete mai bine inainte sa zici
| ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Eu zic sa-i pui in poll doar pe astia care sunt inca activi, din Smackdown, RAW si ECW...nu prea urmaresc TNA, poti baga si de acolo...si, desigur, The Undertaker sa fie in varful listei...
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
e clar ca e circ, dar e amuzant. comentariile, intrigile, etc, fac din sportul asta un mic teatru de comedie... m-am uitat si eu de cateva ori pe TV SPORT. e spectacol si trebuie privit ca atare.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
baietii astia sunt foarte buni cascadori, acrobati, atleti si nu in ultimul rand luptatori. cascadoria scenica din Wrestling a inceput sa atinga grade de periculozitate din ce in ce mai mari, de unde si accidentarile numeroase. am vazut ceva documentare despre viata reala a Wrestlerilor care m-au impresionat prin dramatismul lor...
__________________ vodka online Ice Age Has Begun At 18.03.2007 | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Iata cum arata Josh Barnett dupa o lupta REALA cu Mirko Crocop http://www.sherdog.com/Videos/Videos.asp?v_id=875 Parca nu prea seamana cu taieturile alea obosite?
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
am vazut si eu un documentar despre Hulk Hoganin care povestea despre accidentarile lui, avea aproape toate incheieturile operate, inainte de meciuri se bandaja peste tot, cine stie cate bucati de metal are in el
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
e prea tare ma uit de ceva timp pe tvsport..si ma uitam si cand era pe telesport...stiu ca ii trucat aproape totul dar ii special facut pt spectacol si asta atrage nu ii facut pentru titluri pe bune sau mai stiu eu ce? ..daca vrei sa vezi nasuri sparte pe bune..sau lovituri reale...uitate la box ( nu vb de cineva anume )
| |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
asta e tot farmecul, specatacolul in sine, am vazut ca acum Trump vrea sa devina presedintele ligii si pentru a atrace publicil de partea lui a aruncat nu stiu cate sute de mii de $ publicului
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |