![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Care este luptatorul vostru preferat? | |||
| Undertaker | | 33 | 32.67% |
| Batista | | 15 | 14.85% |
| Shawn Michaels | | 9 | 8.91% |
| John Cena | | 24 | 23.76% |
| King Booker | | 1 | 0.99% |
| Edge | | 5 | 4.95% |
| Mr. Kennedy | | 3 | 2.97% |
| Chris Benoit | | 1 | 0.99% |
| Hulk Hogan | | 8 | 7.92% |
| Randy Orton | | 3 | 2.97% |
| Umaga | | 3 | 2.97% |
| Triple H | | 9 | 8.91% |
| Altii | | 11 | 10.89% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 101. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
hehhe, Undertaker are deja 15-0
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Hunedoara |
Pentru mine Wrestlingul e un spectacol,sincer e trucat dar manevrele full impact sunt interzise deoarece sunt foare periculoase si hmmm Undertaker The Best......... Intrebare:Care sunt cele 3 legende ale Wrestlingului? Indicii:unul are 48 de ani,altul e din TNA,si altul s-a retras din Wrestling(poate ca nu sunt indeajuns dar sa vedem) Hai sa va vad fanilor.......
__________________ It's A New Day! | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
unul o fi Sting? altul Taker? eventual Rick Rood?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
wrestler-ul meu preferat este Brett Hart urmat indeaproape de The Rock. Imi mai plac Edge, Chris Jericho si Kurt Angle, iar pe Cena nu-l suport, mi se pare foarte slab si nu stiu ce naiba de relatie are Vince McMahon cu el de-l tot impinge in fata pentru ca e varza. N-are tehnica, n-are viteza, n-are manevre, si n-are nici dume`n program... intr-un cuvant e pasta feciorul.
| ||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
In caz ca n-ati urmarit in uichend, rezultatele Wrestlemania 23: Nu am vazut meciul Hair vs. Hair, am vazut primele eventuri. Undertaker vs. Batista n-a fost atat de spectaculos precum ma asteptam (desi Mark i-a aplicat animalului, pe rand, specialitatea casei: Last Ride, Old School, Guillotine leg drop, Chokeslam si la final Tombstone Piledriver, plus o Plancha peste coarda superioara, nu tocmai reusita, dar spectaculoasa nonetheless, la cele 140 de kile ale lui). Mult mai interesant a fost meciul Money In The Bank, in care Jeff Hardy a sarit din varful scarii, din ring, pe EDGE, care statea intins pe o scara in afara ringului. Extrem de spectaculos, "s-au facut praf" amandoi. Sper sa vad si restul eventului.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Wrestlemania, l-am vazut in direct pe 1 aprilie, pe TV Sport ma enerveaza la culme comentatorii. Dpmdv cele mai reusite meciuri au fost "money in the bank" si "Umaga vs Lashley", restul au fost cel mult mediocre, oricum Batista vs Undertaker a fost mult peste Cena vs HBK.
| ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
oricum eu sunt curious cum se decide cine castiga ? Totul e trucat la modul cel mai grosolan cu putinta. Dau cu banu ? Ala care e mai sus in ratings ? Sau oamenii se prefact si la un moment dat zic: hai frate ca ai fost mai spectaculos acu te las sa castigi ?
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Pe considerente de marketing si de fani, probabil. Undertaker a mancat bataie de la Ken Kenedy, doar fiindca astfel s-a generat un conflict intre cei doi, Mark haituindu-l pe Mr. Kennedy multe meciuri de atunci. Asta a insemnat multi bani pentru asociatie, si mult spectacol pentru fani (intrarile in scena ale lui Undertaker sunt antologice, cel mai misto e cand se stinge lumina si apare brusc langa adversar. Asta-i cu atat mai spectaculos cu cat Kennedy si-a jucat de fiecare data bine rolul, e un bun actor, ca multi altii). La Wrestlemania, in schimb, Taker nu putea pierde, fiindca era in mijlocul suporterilor si tintea a 15-a victorie, iar fanii ar fi fost dezamagiti.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by shinyori; 07-05-2007 at 16:39.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
si cand ma gandesc ca erau oameni care asteptau cu sufletul la gura sa vada cine va fi ras in cap (donald trump sau patronu' W) unii chiar cred ca meciurile nu sunt aranjate. cel mai important moment al meciului este FINALUL si tocmai ala e cel mai regizat moment. oricum e amuzant. am vazut si eu cateva meciuri de la Wrestlemania... pe mine ma amuza teribil King Booker si ştoarfa lui
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
oricum gimmick-urile lui Booker cu Goldust sunt dementiale http://www.youtube.com/watch?v=DtP4w0RU0dI | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #60 (permalink) | ||
|
cred ca anii de glorie au fost 96 97 98 cand wcw monday nitro a depasit wwf (actualul wwe) la audienta. urmaresc wwe de ~1 an si nu se compara cu scenariul creat acum 10 ani de bischoff: outsiders, transformarea lui sting, nwo, wolfpack etc daca vreti sa vedeti mai multa violenta decat in raw,ecw si smackdown va recomand tna
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |