Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

View Poll Results: Care este luptatorul vostru preferat?
Undertaker 33 32.67%
Batista 15 14.85%
Shawn Michaels 9 8.91%
John Cena 24 23.76%
King Booker 1 0.99%
Edge 5 4.95%
Mr. Kennedy 3 2.97%
Chris Benoit 1 0.99%
Hulk Hogan 8 7.92%
Randy Orton 3 2.97%
Umaga 3 2.97%
Triple H 9 8.91%
Altii 11 10.89%
Multiple Choice Poll. Voters: 101. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-04-2007, 14:03   #41 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

hehhe, Undertaker are deja 15-0
Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100

axterix is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 20:36   #42 (permalink)
Registered User

Pentru mine Wrestlingul e un spectacol,sincer e trucat dar manevrele full impact sunt interzise deoarece sunt foare periculoase si hmmm Undertaker The Best.........
Intrebare:Care sunt cele 3 legende ale Wrestlingului?
Indicii:unul are 48 de ani,altul e din TNA,si altul s-a retras din Wrestling(poate ca nu sunt indeajuns dar sa vedem)
Hai sa va vad fanilor.......

diaconuandrew is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 21:02   #43 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

unul o fi Sting? altul Taker? eventual Rick Rood?
Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100

axterix is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2007, 16:54   #44 (permalink)
Registered User

wrestler-ul meu preferat este Brett Hart urmat indeaproape de The Rock. Imi mai plac Edge, Chris Jericho si Kurt Angle, iar pe Cena nu-l suport, mi se pare foarte slab si nu stiu ce naiba de relatie are Vince McMahon cu el de-l tot impinge in fata pentru ca e varza. N-are tehnica, n-are viteza, n-are manevre, si n-are nici dume`n program... intr-un cuvant e pasta feciorul.

shinyori is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2007, 00:29   #45 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by axterix View Post
unul o fi Sting? altul Taker? eventual Rick Rood?
Sting,Taker,Hulk Hogan pe aproape .......

diaconuandrew is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2007, 22:08   #46 (permalink)
Registered User

Mendex's Avatar

se zvonea o revenirea a lui the rock, ma intreb cand o sa se produca

Mendex is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2007, 22:37   #47 (permalink)
Registered User

The Answer's Avatar

mie-mi place shawn michaels, imi pare ca are priza la public
iar dpdv al constitutiei imi plac batista, lashley, orton
ah...si nu-l sufar pe boul ala de umaga, l-as impusca la prima vedere

The Answer is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2007, 23:52   #48 (permalink)
Registered User

Umaga (Jamal) e mai wrestler decat Batista si Cena pusi la un loc. E drept ca e cam grasan, dar se misca bine si are si manevre faine, si-n plus de asta e varul lui Rocky .

Old 23-04-2007, 20:13   #49 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

In caz ca n-ati urmarit in uichend, rezultatele Wrestlemania 23:

Nu am vazut meciul Hair vs. Hair, am vazut primele eventuri. Undertaker vs. Batista n-a fost atat de spectaculos precum ma asteptam (desi Mark i-a aplicat animalului, pe rand, specialitatea casei: Last Ride, Old School, Guillotine leg drop, Chokeslam si la final Tombstone Piledriver, plus o Plancha peste coarda superioara, nu tocmai reusita, dar spectaculoasa nonetheless, la cele 140 de kile ale lui).

Mult mai interesant a fost meciul Money In The Bank, in care Jeff Hardy a sarit din varful scarii, din ring, pe EDGE, care statea intins pe o scara in afara ringului. Extrem de spectaculos, "s-au facut praf" amandoi.

Sper sa vad si restul eventului.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ScreenShot013.jpg
Views:	19
Size:	185.5 KB
ID:	214054   Click image for larger version

Name:	ScreenShot014.jpg
Views:	20
Size:	40.7 KB
ID:	214060   Click image for larger version

Name:	ScreenShot015.jpg
Views:	25
Size:	39.9 KB
ID:	214061   Click image for larger version

Name:	ScreenShot016.jpg
Views:	22
Size:	37.2 KB
ID:	214062   Click image for larger version

Name:	ScreenShot018.jpg
Views:	23
Size:	32.1 KB
ID:	214063  
In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu..

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2007, 09:26   #50 (permalink)
Registered User

Wrestlemania, l-am vazut in direct pe 1 aprilie, pe TV Sport ma enerveaza la culme comentatorii. Dpmdv cele mai reusite meciuri au fost "money in the bank" si "Umaga vs Lashley", restul au fost cel mult mediocre, oricum Batista vs Undertaker a fost mult peste Cena vs HBK.

Old 24-04-2007, 12:05   #51 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

oricum eu sunt curious cum se decide cine castiga ? Totul e trucat la modul cel mai grosolan cu putinta. Dau cu banu ? Ala care e mai sus in ratings ? Sau oamenii se prefact si la un moment dat zic: hai frate ca ai fost mai spectaculos acu te las sa castigi ?

ptz is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2007, 12:22   #52 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Pe considerente de marketing si de fani, probabil. Undertaker a mancat bataie de la Ken Kenedy, doar fiindca astfel s-a generat un conflict intre cei doi, Mark haituindu-l pe Mr. Kennedy multe meciuri de atunci. Asta a insemnat multi bani pentru asociatie, si mult spectacol pentru fani (intrarile in scena ale lui Undertaker sunt antologice, cel mai misto e cand se stinge lumina si apare brusc langa adversar. Asta-i cu atat mai spectaculos cu cat Kennedy si-a jucat de fiecare data bine rolul, e un bun actor, ca multi altii). La Wrestlemania, in schimb, Taker nu putea pierde, fiindca era in mijlocul suporterilor si tintea a 15-a victorie, iar fanii ar fi fost dezamagiti.

Old 07-05-2007, 16:39   #53 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post
Pe considerente de marketing si de fani, probabil. Undertaker a mancat bataie de la Ken Kenedy, doar fiindca astfel s-a generat un conflict intre cei doi, Mark haituindu-l pe Mr. Kennedy multe meciuri de atunci. Asta a insemnat multi bani pentru asociatie, si mult spectacol pentru fani (intrarile in scena ale lui Undertaker sunt antologice, cel mai misto e cand se stinge lumina si apare brusc langa adversar. Asta-i cu atat mai spectaculos cu cat Kennedy si-a jucat de fiecare data bine rolul, e un bun actor, ca multi altii). La Wrestlemania, in schimb, Taker nu putea pierde, fiindca era in mijlocul suporterilor si tintea a 15-a victorie, iar fanii ar fi fost dezamagiti.
Putea sa piarda, doar daca-i facea Vince o farsa cum i-a facut lui Brett Hart... e bine ca n-a fost asa. Taker la varsta si "vechimea" lui se misca suprinzator de bine, sunt curios cat o s-o mai duca in ritmul asta. Megalomaniac, vad ca esti un fan de-al lui Taker, ai vazut meciul "Hell in a Cell" de la No Mercy 2002 parca in care a luptat cu Brock Lesnar? Ala cred ca e unul dintre cele mai tari meciuri din istorie...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post
Putea sa piarda doar daca-i facea Vince o farsa cum i-a facut lui Brett Hart... e bine ca n-a fost asa. Taker la varsta si "vechimea" lui se misca suprinzator de bine, sunt curios cat o s-o mai duca in ritmul asta. Megalomaniac, vad ca esti un fan de-al lui Taker, ai vazut meciul "Hell in a Cell" de la No Mercy 2002 parca, in care a luptat cu Brock Lesnar? Ala cred ca e unul dintre cele mai tari meciuri din istorie...

Last edited by shinyori; 07-05-2007 at 16:39.. Reason: Automerged Doublepost

Old 07-05-2007, 17:14   #54 (permalink)

Zarzavat's Avatar

si cand ma gandesc ca erau oameni care asteptau cu sufletul la gura sa vada cine va fi ras in cap (donald trump sau patronu' W) unii chiar cred ca meciurile nu sunt aranjate. cel mai important moment al meciului este FINALUL si tocmai ala e cel mai regizat moment. oricum e amuzant. am vazut si eu cateva meciuri de la Wrestlemania... pe mine ma amuza teribil King Booker si ştoarfa lui

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2007, 18:58   #55 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Zarzavat View Post
si cand ma gandesc ca erau oameni care asteptau cu sufletul la gura sa vada cine va fi ras in cap (donald trump sau patronu' W) unii chiar cred ca meciurile nu sunt aranjate. cel mai important moment al meciului este FINALUL si tocmai ala e cel mai regizat moment. oricum e amuzant. am vazut si eu cateva meciuri de la Wrestlemania... pe mine ma amuza teribil King Booker si ştoarfa lui
e mortal King Booka, pacat ca nu mai e Rocky sa faca misto de el...
oricum gimmick-urile lui Booker cu Goldust sunt dementiale

http://www.youtube.com/watch?v=DtP4w0RU0dI

Old 08-05-2007, 11:26   #56 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Taker la varsta si "vechimea" lui se misca suprinzator de bine, sunt curios cat o s-o mai duca in ritmul asta. Megalomaniac, vad ca esti un fan de-al lui Taker, ai vazut meciul "Hell in a Cell" de la No Mercy 2002 parca in care a luptat cu Brock Lesnar? Ala cred ca e unul dintre cele mai tari meciuri din istorie...
Sunt fan Undertaker de pe vremea troznelii cu Yokozuna, si sunt de acord ca omul e mult mai cool si spectaculos acum, desi are ani grei in spate, de la debut. Cat despre meciurile Hell in a Cell, meciul lui cu Mankind nu poate fi egalat asa usor...

Old 08-05-2007, 12:16   #57 (permalink)
Registered User

Mick Foley e un dement. Cred ca e de departe cel mai bun incasator si cel mai "hardcore" wrestler care a fost vreodata in istoria WWF-WWE...

Old 13-05-2007, 13:24   #58 (permalink)
Registered User

ceofi's Avatar

Wrestling-ul e doar teatru jucat de niste maimutoi cu muschi

ceofi is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2007, 11:10   #59 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ceofi View Post
Wrestling-ul e doar teatru jucat de niste maimutoi cu muschi
stiu, dar pe mine ma distreaza...

Old 23-05-2007, 01:52   #60 (permalink)
Registered User

floppy2001's Avatar

cred ca anii de glorie au fost 96 97 98 cand wcw monday nitro a depasit wwf (actualul wwe) la audienta. urmaresc wwe de ~1 an si nu se compara cu scenariul creat acum 10 ani de bischoff: outsiders, transformarea lui sting, nwo, wolfpack etc

daca vreti sa vedeti mai multa violenta decat in raw,ecw si smackdown va recomand tna

floppy2001 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules