![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Care este luptatorul vostru preferat? | |||
| Undertaker | | 33 | 32.67% |
| Batista | | 15 | 14.85% |
| Shawn Michaels | | 9 | 8.91% |
| John Cena | | 24 | 23.76% |
| King Booker | | 1 | 0.99% |
| Edge | | 5 | 4.95% |
| Mr. Kennedy | | 3 | 2.97% |
| Chris Benoit | | 1 | 0.99% |
| Hulk Hogan | | 8 | 7.92% |
| Randy Orton | | 3 | 2.97% |
| Umaga | | 3 | 2.97% |
| Triple H | | 9 | 8.91% |
| Altii | | 11 | 10.89% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 101. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
|
din pacate nu prea cred asa ceva. sting are ceva ani si din ce l-am vazut in tna nu se mai misca la fel de bine. e clar insa ca in raw trebuie sa vina unu sau doi oameni super cunoscuti, pentru ca odata cu plecarea lui edge au ramas foarte putine superstaruri in raw. si apropo...ce divizie va place mai mult: raw, smackdown sau ecw?
| |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Asta e tot Wrestling-ul . Dar la americani acei "maimutoi" sunt adevarate vedete . Plus ca totul e aranjat , si de cele mai multe ori castiga cine nu te astepti , si in 5 sec tot meciul se poate schimba . Daca ai vazut Wrestlemania 23 sau Backlash-ul te-ai uita mai des la Wrestling . Eu dupa ce am vazut Wrestlemania 23 nu m-am mai putut dezlipi de Wrestling .
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
De chinezi nu stiu, am vazut doar japonezi. Pur si simplu n-au farmec asiaticii, asta-i un sport strict american.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
da megalomaniac, la japonezi ma gandeam si nu stiu de ce am scris chinezi oricum din cate am auzit din top 50 de lupte din toate timpurile majoritatea sunt ale japonezilor
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| mai bine spus show (in spatele lui sa o regie extrem de bine pusa la punct - dovada fiind salile imense arhipline in fiecare saptamana si milioanele de telespectatori din toata lumea).. daca zici sport multi o sa-ti sara in cap cu faptul ca e trucat, ca nu-s lovituri pe bune, ca nu e sange adevarat etc. oricum daca reusesti sa treci peste acest complex si sa percepi wrestling-ul ca pe un spectacol, odata ce ai prins microbul nu prea mai ai scapare
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Din pacate vin cu o stire trista pentru faniii wrestling-ului, se pare ca Chris Benoit s-a stins din viata la varsta de 40 ani... mai multe detalii la www.wwe.com R.I.P Rabbid Wolverine | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Erau comentatorii de la wrestling , dar nici eu nu am inteles de ce purtau mastile alea , sa nu-i recunoasca lumea pe strada , dar nu inteleg de ce.
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
de aceea am intrebat si eu de ce purtau mati ca totusi s-au prezentat si le tot scriau numele pe ecran deci sa se ascunda nu cred ca aveau de ce, probabil sa fie mai cool , sa fie in tema
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |