![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Cum se stabilesc echipele? | |||
| Echipe alese la fata locului in fiecare Duminica. | | 109 | 72.19% |
| Echipele raman aceleasi. | | 42 | 27.81% |
| Voters: 151. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Membrii vechi (fondatorii intalnirilor) au prioritate pe lista pana vineri seara ora 23.59 cand in cazul in care nu s-au strans 18 jucatori pe lista se completeaza cu membrii noi sau prieteni ai forumistilor. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Pentru a nu fi acuzat de spam pe thread-ul original, am hotarat sa fac un nou thread. In general e vorba despre fotbal, dar daca se gaseste un grup de sahisti, sau orice altceva, aici e locul potrivit pentru a-si stabili intalnirile. Asadar, imi propun sa fac o lista cu cei care mai sunt in stare de ceva miscare, pentru a ne intalni la o partida de fotbal, mini-fotbal, bineinteles. Lista Fotbal : 1) scociu Cei care sunt interesati sa se adauge pe lista, si cand ne strangem mai multi, 15 sa zicem, ne hotaram unde sa mergem. Da Doamne sa nu fiu luat la misto.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
mda... am incercat si eu sa ii scot la un football dar fara succes poate tu ai mai mult noroc eu unul mah inscriu dar sa fie frumos afara si sa se poata juca, eventual intr-o sala dak vremea nu e cu noi
__________________ Life is hard. Life is harder if you're stupid! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Da, bineinteles ca nu o sa jucam in noroi. Ok, deci pana acum lista arata asa : Lista fotbal : 1) scociu 2) DUMIDOTCOM
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu ma abonez la orice fel de miscare, inclusiv fotbal, chiar daca abia nimeresc mingea cu piciorul. Vreau sa mai propun jogging (ca sa fie mai interesant putem sa jucam prinselea )In alta ordine de idei mi-ar placea sa ma apuc si de parkour, dar nu-mi permite conditia fizica.. n-am mai facut miscare la modul serios de cativa ani Totusi mi-ar placea sa am cu cine sa antrenez elementele de baza (sarituri simple, aterizari & stuff)
__________________ Who is John Galt? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ok, tu stai in poarta. Glumesc, eu te pun pe lista, sa fie.Lista fotbal : 1) scociu 2) DUMIDOTCOM 3) MajorThreat. Rog de acum inainte ca fieacare user sa adauge la postul sau aceasta lista, sa nu mai fiu nevoiut eu sa postez de fiecare data.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Nu neaparat doar din forumisti, puteti sa aduceti si 1, 2 prieteni, eventual un forumist sa vina cu o echipa de prieteni. Cum credeti si voi ca e mai bine. Ok, vad ca incet incet ne adunam.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Man, sala cred ca gasim greu, si in plus, vremea e buna pentru sintetic. Din momentul in care ne strangem eu pot sa ma duc sa vorbesc (inchiriez) un teren de langa facultatea de drept. Daca vreti altundeva scrieti aici. Eu doar acolo si la Apaca am jucat.
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Yes Colonel Sir. Daca ai tu echipa, mai adunam inca patru si ai si o provocare. 1)Semerkhet. Astept inca patru:d, sau mai multi, si facem chiar si turneu.
__________________ I am a seeker for Truth, and Love is the beginning of Truth. But it's perfectly useless to know the Right answer to the Wrong question. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
La strandul Crangasi sunt 3 terenuri de fotbal, mergeam regulat acolo (pana sa vina iarna). Ma interesez de pret si telefon, si va zic. Maine as fi bagat un baschet, dar a venit frigul. Idei de sala? (poate sa fie in scoala/liceu, atat timp cat se poate intra)...
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Nu prea conteaza pe care sintetic,sunt bune si cele de la Drept si cele din Crangasi.Sau daca e cineva la Arhitectura,poate ne rezolva sa jucam (gratis) pe sinteticul de langa stationul Sportul Studentesc.Am mai jucat acolo,cu baieti de la Arhitectura,cateva ore bune.
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Ok, vorbiti, pe unde stiti, scrieti aici, si pe urma ne hotaram unde mergem.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Da' când s-o mai încălzi vremea are careva chef de pedalat?
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Basket, basket, BASKET. Testez maine o sala, va spun ce, unde si cum saptamana aviatoare. L.E.: Aduce-ti, oameni. Cu cat mai multi, cu atat mai bine .
__________________ I am a seeker for Truth, and Love is the beginning of Truth. But it's perfectly useless to know the Right answer to the Wrong question. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
asteptam
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |