![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Cum se stabilesc echipele? | |||
| Echipe alese la fata locului in fiecare Duminica. | | 109 | 72.19% |
| Echipele raman aceleasi. | | 42 | 27.81% |
| Voters: 151. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Membrii vechi (fondatorii intalnirilor) au prioritate pe lista pana vineri seara ora 23.59 cand in cazul in care nu s-au strans 18 jucatori pe lista se completeaza cu membrii noi sau prieteni ai forumistilor. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #23 (permalink) | ||
|
Asa, va asteptam cu detalii despre terenuri sintetice. Pana acum lista arata asa: Lista fotbal : 1) scociu 2) DUMIDOTCOM 3) MajorThreat 4) glycon + 2, 3 5) Dante + 2
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #27 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
Sper ca pana week-end-ul viiitor sa ne strangem 15.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | ||||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Nu, mi-am luat semicursieră
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
la fotbal ma bag si eu. 1) scociu 2) DUMIDOTCOM 3) MajorThreat 4) glycon + 2, 3 5) Dante + 2 6) BG Am si un nr. de tel al tipului care are terenul de la Stad. National. De la capatul trol. 86 si 90 si autob. 104. Cand am vb ultima oara acolo parca era 80 lei in weekend. 2 ore.
__________________ Alcohol kills slowly....So what? Who's in a hurry... ![]() ex nick: blindguardian | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Gata, deci facem de 3 echipe pana week-end-ul viitor. Hai sa ne punem de acord in ce zi si la ce ora mergem, sa sunam sa rezervam terenul din timp. Duminica de la 14 la 16 e ok?
|
| | #34 (permalink) | ||
| Quote:
Puntem avea si spectatori sau chiar paparatzii After game we go for a drink
__________________ Life is hard. Life is harder if you're stupid! | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Ok, vad ca merge treaba, care aveti numere de telefon la care se pot inchiria terenuri, postati aici, ca trebuie vorbit din timp.
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Locuri sunt, nu asta e problema. Cred ca ar fi perfect daca am putea face rost de o sala pentru ca a inceput sa se strice vremea. Intereseaza-te te rog de sala de la Timpuri Noi, si scrie aici ce-ai aflat.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |