![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Cum se stabilesc echipele? | |||
| Echipe alese la fata locului in fiecare Duminica. | | 109 | 72.19% |
| Echipele raman aceleasi. | | 42 | 27.81% |
| Voters: 151. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Membrii vechi (fondatorii intalnirilor) au prioritate pe lista pana vineri seara ora 23.59 cand in cazul in care nu s-au strans 18 jucatori pe lista se completeaza cu membrii noi sau prieteni ai forumistilor. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #5782 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Kazi, daca esti dispus sa joci in 2 echipe eu iti sugerez sa te treci mai din timp pe lista sa incurajezi si pe altii sa vina. Daca am reusi miercuri seara de exemplu sa fim 10 oameni pe lista, sunt convins ca pana duminica s-ar mai gasi inca 4-5 oameni care sa vina. Eu cred ca mai sunt inca destui care ar juca duminica dar ezita sa se treaca pe lista cand vad ca sunt asa de putini. Recomandarea mea pentru cei care vor sa joace in continuare duminica fotbal ar fi sa se treaca pe lista indiferent de cate persoane o sa fim pentru ca nu se joaca decat daca suntem cel putin 12 persoane. Important e sa se vada un interes ridicat pentru fotbalul de duminica, iar acesta va aduce in timp din nou oameni la fotbal. Ar fi bine de asemenea ca lumea sa se treaca cat mai din timp pe lista in cazul in care intetioneaza sa vina duminica si sa nu mai astepte pana joi sau vineri de exemplu.
Last edited by slick; 31-10-2009 at 23:36.. | ||
|
| | #5784 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
Si eu care credeam ca din cauza concediului imi voi pierde locul de pe lista?! Da, ar fi pacat sa nu mai jucam, mai ales ca o gasca din asta este greu de gasit/format (mai ales pentru unul de varsta mea ). Mi-ar parea chiar rau sa nu mai am cui sai trag una la gioale din cand in cand, pe cine sa mai dascalesc unde sa stea in teren si nici cui sa-i mai expun principiile mele tactice! Ma vad deja uitandu-ma neputincios la colesterolul si burta mea care vor creste vazand cu ochii, ca sa nu mai pun la socoteala frustrarea mereu mai mare care ma va cuprinde cand, dupa ce am alergat 10m, nadusit si cu rasuflarea taiata, am ratat din nou tramvaiul 21 .Gamer dixit: unde au disparut toti veteranii, mai tineti minte ca la un moment dat ii "fugaream" pe cei noi si se impuneau tot felul de reguli ca sa avem loc pe lista ? nu e vorba de vremea de afara, ca am jucat in trecut si pe ploi torentiale si pe temperaturi pe minus. Si aici Gamer are dreptate: se vede ca politica noastra de incurajare a "veteranilor" nu a fost castigatoare pe termen lung pentru ca nu a tinut cont ca prioritatile si interesele unora dintre "veterani" se pot schimba astfel incat sa ajungem in situatia asta. In caz ca gasca nu se va destrama de tot va trebui probabil sa adoptam o politica concurentiala, care sa nu dea nimanui "wild card" ci sa incurajeze competitia: cine vrea cu adevarat sa joace se inscrie din timp pe lista si joaca;cine a intarziat si nu a intrat in primii 18 (oare vom mai fi vreodata in situatia asta!?) va avea grija ca luni sa fie vigilent si prompt si sa se treaca pe lista. Matei dixit: Daca am reusi miercuri seara de exemplu sa fim 10 oameni pe lista, sunt convins ca pana duminica s-ar mai gasi inca 4-5 oameni care sa vina. Eu cred ca mai sunt inca destui care ar juca duminica dar ezita sa se treaca pe lista cand vad ca sunt asa de putini. Recomandarea mea pentru cei care vor sa joace in continuare duminica fotbal ar fi sa se treaca pe lista indiferent de cate persoane o sa fim pentru ca nu se joaca decat daca suntem cel putin 12 persoane. Important e sa se vada un interes ridicat pentru fotbalul de duminica, iar acesta va aduce in timp din nou oameni la fotbal. Ar fi bine de asemenea ca lumea sa se treaca cat mai din timp pe lista in cazul in care intetioneaza sa vina duminica si sa nu mai astepte pana joi sau vineri de exemplu. Pentru ca este posibil ca Matei sa aiba dreptate si pentru ca ma simt vinovat ca in general ma inscriu tarziu pe lista, uite: Duminica 8 noiembrie, Lujerului, ora12 1. Dan t | ||
|
| | #5785 (permalink) | ||
|
Duminica 8 noiembrie, Lujerului, ora12 1. Dan t 2. gamer555 a fost dat avans pt azi ? eu nici nu mai stiu cine se ocupa cu organizarea, alin cumva ?
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #5787 (permalink) | ||
Am trecut de la o extrema la cealalta cu lista , sa speram ca o sa aduca o prezenta mai buna la fotbal...Duminica 8 noiembrie, Lujerului, ora12 , 19 grade cica 1. Dan t 2. gamer555 3. donalfonso 4. slick 5. prieten slick? | ||
|
| | #5788 (permalink) | ||
|
Duminica 8 noiembrie, Lujerului, ora12 , 19 grade cica 1. Dan t 2. gamer555 3. donalfonso 4. slick 5. prieten slick? 6. scociu
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #5789 (permalink) | ||
|
Duminica 8 noiembrie, Lujerului, ora12 , 19 grade cica 1. Dan t 2. gamer555 3. donalfonso 4. slick 5. prieten slick? 6 dante 7.radu 8.prieten dante? 9. scociu eu m-am dus la teren azi si omul ala ne astepta, vestele erau pe gard... ![]() nu a fost avans din cate stiu iaa era sa-l scot pe scociu, a postat in acelasi timp
__________________ AC MILAN per sempre | |||
|
| | #5791 (permalink) | ||
Duminica 8 noiembrie, Lujerului, ora12 , 19 grade cica 1. Dan t 2. gamer555 3. donalfonso 4. slick 5. prieten slick? 6 dante 7.radu 8.prieten dante? 9. scociu 10. mars 11. alin 12. radoi? Last edited by slick; 04-11-2009 at 19:24.. | ||
|
| | #5793 (permalink) | ||
Salut! Nu e important ca esti iesit din forma, orice om in plus e binevenit! ![]() Sper ca duminica asta sa ne strangem mai multi, mai ales dupa ziua de azi, sper ca vremea buna sa-i fi "incurajat" si pe altii sa vina duminica la fotbal. | ||
|
| | #5796 (permalink) | ||
Din pacate, nici duminica asta nu pot sa aduc un prieten, dar chiar si asa eu zic ca lista arata binisor. Duminica 8 noiembrie, Lujerului, ora12 , 19 grade cica 1. Dan t 2. gamer555 3. donalfonso 4. slick 5. dante 6. radu 7. prieten dante? 8. scociu 9. mars 10. alin 11. radoi? 12 gabi 13. prieten donalfonso | ||
|
| | #5797 (permalink) | ||
|
neaparat trebuie sa sune cineva si sa anunte ca venim (alin ?). din cate am inteles, avans nu mai este lasat de multa vreme, si la mersul "pe incredere" deja l-am cam tepuit de doua ori cand nu ne-am dus...
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #5798 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | vin si eu
Duminica 8 noiembrie, Lujerului, ora12 , 19 grade cica 1. Dan t 2. gamer555 3. donalfonso 4. slick 5. dante 6. radu 7. prieten dante? 8. scociu 9. mars 10. alin 11. radoi? 12 gabi 13. prieten donalfonso 14. Ibra (mai chem niste prieteni daca vreti) Cand stim daca e facuta rezervarea?
__________________ It's always easier when you have control of the ball | ||
|
| | #5800 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Duminica 8 noiembrie, Lujerului, ora12 , 19 grade cica 1. Dan t 2. gamer555 3. donalfonso 4. slick 5. dante 6. radu 7. prieten dante? 8. scociu 9. mars 10. alin 11. radoi? 12 gabi 13. prieten donalfonso 14. Ibra1 15. Ibra2 16. Ibra3 17. Ibra4 18. Ibra5 Cati tre sa fim 18 sau 21?
__________________ It's always easier when you have control of the ball | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |