![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Cum se stabilesc echipele? | |||
| Echipe alese la fata locului in fiecare Duminica. | | 109 | 72.19% |
| Echipele raman aceleasi. | | 42 | 27.81% |
| Voters: 151. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Membrii vechi (fondatorii intalnirilor) au prioritate pe lista pana vineri seara ora 23.59 cand in cazul in care nu s-au strans 18 jucatori pe lista se completeaza cu membrii noi sau prieteni ai forumistilor. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Parerea mea ca macar aici sa fie participantii numai de pe forum ( spre deosebire de concursurile de pool care au depasit cu muuult granita asta a forumului ).Asa daca fiecare vine cu altcineva o sa joace mai mult cu tovarasii.(cunosc prea bine lucrul acesta, deci nu accept contrariul)
__________________ PAREREA MEA ! | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Actualizati mai oameni buni lista. ![]() Lista Fotbal : 1) scociu 2) DUMIDOTCOM 3) MajorThreat 4) glycon + 2, 3 5) Dante + 2 6) BG 7) BlonduGL 8) Megalomaniac ? 9) maad 10) COMISS@RU ? 11) game_boy_z800 + 1 12) c3zarica Referitor la ce a spus Comiss@ru : Nu cred ca se poate intampla ce spui tu ca s-a intamplat la biliard, aici e un joc de echipa, chiar daca mai vine cineva cu unul, sau doi prieteni, nu are cum sa joace doar cu ei. Si in plus, nu o sa putem sa strangem intotdeauna trei echipe formate din forumisti. Daca e vremea cat de cat buna o sa mergem la drept, iar daca nu, il asteptam pe maad (sau pe cine mai are posibilitatea) cu detaliile despre sala.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Astazi ma duc sa vorbesc pentru terenul de la drept (oricare din ele), pentru ca am vazut ca s-a facut frumos afara. Si chiar daca va fi mai frig, va imbracati si voi cu ceva mai gros.-------------------- Editare ulterioară -------------------- S-a rezolvat. Ne intalnim Duminica, 25.02 ora 11:45, la terenul mare de langa facultatea de drept. Terenul este inchiriat intre 12 si 14. Am platit deja terenul, deci va rog sa fiti acolo, sa nu joc singur. Va rog mult sa-mi confirmati ca veniti printr-un PM, sau pe Yahoo Messenger. Sa specificati si cu cati prieteni mai veniti.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" Last edited by scociu; 21-02-2007 at 17:59.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
Si as mai avea niste prieteni interesati........... Se joaca la nivel de B pe-aici??? Sa stiu sa nu va incurc.... | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 |
Duminica vin si eu.... Referitor la sala de la Timpuri Noi: am vazut-o azi in fuga... e destul de mica se poate juca 4 la 4.... are portile (barele) lipite de perete, pe jos lemn vopsit verde..... in ea se tin cursuri de Aikido sau ceva genu asta..... costa 40ron/h in timpul saptamanii cu factura si 15 ron/h in weekend fara factura .... e buna in caz de ultima solutie si cand e f frig afara sau in cazul in care se strang putini oameni.... ramane sa discutam .... sper sa revin si cu poze
__________________ | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Vin si eu. Terenurile sunt langa Calea Plevnei, da?! LE: dupa ce am aruncat un ochi pe http://weather.yahoo.com/forecast/ROXX0003_c.html m-am razgandit. La 3 grade prefer confortul propriului cuib. Pare rau. Last edited by low_level_superhero; 22-02-2007 at 18:49.. | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Hai mah ca se poate juca, si nu cred eu ca o sa fie 3 grade in miezul zilei duminica. In caz ca te razgandesti, intrarea la terenuri e dinspre strada Vasile Parvan.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
O las si eu pe weekendul viitor. Sper sa se mai incalzeasca
__________________ Alcohol kills slowly....So what? Who's in a hurry... ![]() ex nick: blindguardian | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |