![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Cum se stabilesc echipele? | |||
| Echipe alese la fata locului in fiecare Duminica. | | 109 | 72.19% |
| Echipele raman aceleasi. | | 42 | 27.81% |
| Voters: 151. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Membrii vechi (fondatorii intalnirilor) au prioritate pe lista pana vineri seara ora 23.59 cand in cazul in care nu s-au strans 18 jucatori pe lista se completeaza cu membrii noi sau prieteni ai forumistilor. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
S`a stricat vremea si in Bucuresti.Sper totusi la ca ora 12 macar sa fie soare,iti da o impresie mai buna,chiar daca`i frig.Ultima oara lista araca cam asa : 1) scociu 2) DUMIDOTCOM 3) glycon + 2, 3 4) Dante + 2 5) BlonduGL 6) maad 7) COMISS@RU 8) game_boy_z800 + 1 9) c3zarica 10) E.R.A Cati mai pot confirma ca vin sigur? | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
1) scociu 2) glycon + 2, 3 3) Dante + 2 4) BlonduGL 5) maad 6) COMISS@RU 7) game_boy_z800 + 1 8) c3zarica 9) E.R.A Cati mai pot confirma ca vin sigur? | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Man, mai chem eu 2-3 prieteni, si jucam. Pe teren am dat 70 RON, si mai trebuie sa dam inca 70 Duminica. E clar, o sa fie frig, dar se poate juca, va luati si voi caciula/manusi. ![]() Ne hotaram acolo, vedem cati ne strangem, si daca e, vorbim cu omul sa ne amane pe saptamana viitoare. Si inca ceva, care aveti o minge buna, va rog sa o aduceti, ca nu stiu ce minge ne dau ei.
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Pe majoritatea ii am eu in lista de messenger, si cei care nu mai pot veni m-au anuntat. Nu cred ca mai trebuie sa astepti PM-uri, oricum, din ce am calculat eu, suntem de cel putin 2 echipe. Aduceti totusi cati prieteni puteti.
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Intalnirea ramane la teren, pentru cei care nu stiu unde e terenul le dau numarul meu de telefon pe messenger si ii iau eu de unde se impotmolesc.
|
| | #77 (permalink) | ||
|
A fost frumos, pacat ca nu ne-am strans mai multi. Deschid lista pentru duminica viitoare : Lista fotbal 04.03 : 1) scociu 2) glycon + 2 3) Dante + 2 4) maad 5) game_boy_z800
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Nu,ne`am dus acasa,plus c`am descoperit c`am o unghie intoarsa la piciorul drept si chiar nu mai aveam chef de nimic.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |