Care este mai buna pt slabit?
-Bicicleta medicinala,
-Banda de Alergat,
sau
-Stepper-ul?
Explicati!
Care este mai buna pt slabit?
-Bicicleta medicinala,
-Banda de Alergat,
sau
-Stepper-ul?
Explicati!
Stepper`ul este o porcarie, bicicleta este acceptabila ,dar cel mai mult efort dupa parerea mea il depui pe banda de alergat si transpiri cel mai mult... Deci iti zic de pe acum sa renunti la ideea cu stepper`ul.
Ori bicicleta ori banda dar daca tot cumperi trebuie sa te tii de ele ca pana la urma de la toate slabesti daca te tii de ele.
am auzit ca bicicleta eliptica este buna.
Prin partea cealalta a lumii se poarta
si eu sustin ca bicicleta eliptica, dupa ce le-am incercat pe toate patru la fitness.
Bad Boy cat faceai pe zi cu Eliptica?
Statistically, one out of four men has some form of mental illness. So, if your three best friends are okay...
Niciuna. Sala,dieta si ajunge.
nu am cum sa ma duc la sala in fiecare zi, doar sambata sau duminica...
...asa ca incerc sa-mi cumpar pt acasa. de aia intrebam.
nici nu trebuie in fiecare zi, de 3 ori pe saptamana e suficient. Si nu cred ca nu gasesti 3 ore pe saptamana pentru sala.
ok, sa zicem ca gasesc.
dar ce fel de exercitii trebuie sa fac?
Impins piept,tractiuni ceafa,ramat,geno sau extensii,flexi biceps, triceps,lombari,abdomen,trapez,gambe...
Bine,nu toate in aceeasi zi, le grupezi piept-triceps-deltoid anterior , spate-biceps-deltoid lateral ...
Pentru cei ce au incercat bicicleta eliptica, cum vi se pare?
Taicameu are probleme cu genunchii si nu poate sa alerge si nici sa foloseasca bicicleta pe perioade mari de timp, e buna o bicicleta eliptica pentru el? Forteaza genunchii mai mult sau mai putin decat o bicicleta obisnuita ?
Making the impossible possible; making the possible easy; and making the easy, elegant.
banda de alergat iese din discutie - si uite de ce...
http://www.sanchi.ro/view_video.php?...0ded05f5a3bf3e
mai bine iti faci abonament la sala. Si bagi si un bazin de 2x pe saptamana. Efect garantat. Timp iti faci, mi-e greu sa cred ca nu se poate. Unele sali sunt deschise si pana la 1 noaptea. Eu cand lucram de la 8 la 8, bagam si niste sala in drum spre casa... cam urla nevasta-mea, dar era bine![]()
eu votez pentru bicicleta, dar ca sa slabesti cu bicicleta trebuie sa te tii si sa ai vointa, trebuie mai intai sa te incalzesti si trebuie sa mergi macar o ora pe zi ... tre' sa curga apele de pe tine daca vrei sa slabesti...
Citesc un blog cu informatii despre biciclete, ma uit pe niste poze cu animale sau mai fac un joc cu Clash of Clans Cheats
Cel mai bun mod de a slabi este alergatul. Inlocuitorul sau ar fi banda.
Bicicleta nu mi se pare chiar asha buna pt.slabit. Poate daca vrei definire la muschii membrelor inferioare.
Stepper-ul e un rahat.
Daca insa vrei ceva bun si care sa nu afecteze prea tare ligamentele (asa cum o face alergatul) eu zic sa mergi pe asa ceva http://www.onestop.ro/produs-bicicle...7444--pid15265
Cea mai mare greseala pe care o poate face un supraponderal este sa alerge ca sa slabeasca. Gleznele si genunchii sufera foarte tare. Ca sa alergi oarecum cu protectie ar trebui sa alergi pe iarba si nici atunci nu reduci impactul asupra articulatiilor cu mai mult de 20%.
Eu imi mentin parerea ca ciclismul si inotul sunt singurele sporturi aerobice care nu pun nici un fel de efort pe articulatii. Iar bicicleta de apartament da un randament foarte mic prin prisma faptului ca e extrem de plictisitoare.
Orice lucru care iti mareste pulsul peste 120 este un exercitiu care te poate ajuta sa slabesti.
Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007)
Dar nu mai mult de 140, ca sa fie cat mai eficient.
Gigi prin transpiratie nu slabesti,doar te deshidratezi,eliminand apa si totodata multe minerale de care ai multa nevoie.
Bookmarks