![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
asa de meseriasi sunt real in CL de erau sa pice in urna 2
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open "Salutat în Brazilia aproape numai de femei isterice, huiduit în Anglia de fanii care îl văd drept trişorul perfect, scandalos chiar şi pentru presa de scandal, Ronaldo este expresia manelizării universale în fotbal." | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Steaua e in grupa cu Lyon si Bayern, nu e foarte rau - cel mai slab cap de serie, unul dintre cei mai tari adversari din urna 2. Si umplutura a fost Fiorentina ![]() Planurile lui CFR de a face 10-11 puncte nu cred ca sunt realizabile in grupa A | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
au cam pus-o amandoua echipele romanesti... au avut bafta la echipe mari la florenta ajung sigur, cu putin noroc si la lyon, mai ramane sa joace steluta
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Barcelona are cea mai usoara grupa, fiecare cu ce il intereseaza .Si Cfr-ul si Steaua au prins grupe puternice.
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
.
Last edited by Bogdan_P; 28-08-2008 at 19:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Daca ma uit mai bine si grupa B este una lejera pentru Inter. Apropo, voi ati inteles de ce a fost pusa BATE in grupa H in mod automat? In momentul ala erau 2 grupe disponibile: C si H .... ori Bate e din Belarus iar Shakhtar (ultima ramasa) e din Ucraina .... in cele 2 grupe nu exista nici o alta echipa din cele 2 tari ... deci nu inteleg care a fost logica.
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
Bafta prin UEFA cu Vaslui si Urziceni .
| |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
, tot asa direct o sa iesiti din optimi. Liverpool in fiecare an joaca in turul 3 si mai mereu ajung mai sus ca voi.
|
| | #38 (permalink) | ||
| Steaua-Bayern (16/17 septembrie) Fiorentina-Steaua (30 septembrie / 1 octombrie) Steaua-Lyon (21/22 octombrie) Lyon-Steaua (4/5 noiembrie) Bayern-Steaua (25/26 noiembrie) Steaua-Fiorentina (9/10 decembrie) 16/17 septembrie: AS Roma - CFR Cluj 30 septembrie/1 octombrie: CFR Cluj - Chelsea 21/22 octombrie: Bordeaux - CFR Cluj 4/5 niembrie: CFR Cluj - Bordeaux 25/26 noiembrie: Chelsea - CFR Cluj 9/10 decembrie: CFR Cluj - AS Roma
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
CFR are cel mai greu inceput posibil, la fel ca Sahtar atunci la 4-0 ala. Macar daca jucau primul meci la Chelsea erau sanse sa faca un scor bun, Chelsea nu e genul care sa-si spulbere adversarul, nici cu Levski n-au dat tare. Totusi eu stiam ca tabloul e 1 2 3 1 2 deci ultimul meci n-ar fi cu Chelsea in deplasare? Lucru benefic pentru ca Chelsea probabil va avea locul 1 asigurat, vezi Lyon-Steaua sau Dynamo Kiev-Real Madrid tot atunci, Roma s-ar putea sa tremure inca daca Bordeaux se va tine bine. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|