![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
In "first knockout round" surprizele pot aparea aproape la orce meci, plus ca ar fi urat din partea bavarezilor sa "intre" peste consacratii pozitiei de " Greatest First Knockout Round Elimination", evident rezervata de cateva sezoane de real madrid. In fine, speram la UEFA in primavara, desi nu prea cred. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Foarte amuzant. Sincer. Bavarezii sunt atat de inconstanti incat pot sa dea un 4, 5 - 0, iar in al doilea meci pot lua bataie de la o echipa de liga a 3-a. Ce-i drept ca anul asta nu i-am prea vazut cum joaca; totusi, au doar doua egaluri. Unde mai pui ca cei mai buni jucatori ai germanilor nu cred ca au niciun meci in Liga Campionilor. Cand am mai vazut ca l-au pus pe olandezul ala capitan, m-am speriat... ala are un principiu: cartonasul rosu si meciul. Poate noua pozitie ii va schimba mentalitatea. P.S. Fan Bayern Munchen. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Le dau prima sansa madrilenilor , ca au inceput sa semene cu barca olandeza (nu ca au luat UCL in perioada aia dar imi erau simpatici ) de prin 2000 . Sunt 100% sigur ca daca Milan era in UCL ajungeau in finala , dar cine stie poate Inter , de Juventus ma cam indoiesc , chiar daca ar fii o revenire extraordinara . Roma in uefa , Fiorentina locul 4 .
| |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Ceva pronosticuri pentru diseara ? Eu as zice x-1 pentru Roma (unde x apartine multimii [2;4]) Alt meci ce ar merita vazut, Marseille-Liverpool, unde Liverpool probabil va castiga cu un gol in min 90+4 printr-o faza extrem de incalcita in careu. Marcator Kuyt evident. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Total neinteresanta CL fara Milan ![]() Liverpool nu trebuie sa castige diseara, ei se concentreaza abia cand le ajunge cutitul la os...
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Am incasat boaba, tocmai cand vroiam sa mentionez ca se descurca bine CFR-ul. Oh well, macar e spectacol ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Bravo Baaaaaah ce gol Last edited by Alexneo; 16-09-2008 at 22:13.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|