![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
Mai bine veneau arabii la Liverpool decat americanii care s-au calicit sa-l ia si pe Barry... | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
erm...pai liverpool e ca si luat de seicul din dubai, rivalul seicului din abu-dhabi(ala care a luat city) deci o sa dea drumu la conducta cu bani si acolo cat de curand.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| shadow of dust Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | Quote:
Sir Matt Butsby - manager istoric si legenda a lui Manchester United, initial a dorit sa managerizeze clubul cormoranilor insa acestia au considerat dorinta sa nerealizabila (atat andrenor cat si deplin control in privinta transferurilor). Eric Cantona - initial propus de Platini echipei Liverpool, acestia insa au refuzat transferul. Jucatorul emblema al echipei de pe Old Trafford si motivul pentru care multi romani simpatizeaza cu echipa Cristiano Ronaldo - transferul trebuia sa se produca intre Sporting si Liverpool, cei din urma refuzand pe motiv ca jucatorul este prea tanar. Manchester l-a cumparat pentru ca au jucat impotriva lui intr-un amical si au declarat ca prefera sa joace cu el decat impotriva lui. ...si cu siguranta sunt mai multe, dar acestea sunt cele mai sesizabile decizii neinspirate/cele pe care le cunosc eu.
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Interesante povesti, ce sa zic, bad management ![]() Imi aduc aminte perfect amicalul intre Sporting si United din 2003, a fost in direct pe Eurosport la vremea respectiva, si stiu ca eram trist ca o aparare in care imi puneam sperante pt sezonul ce urma sa inceapa, fusese ridiculizata complet de un pusti. Si e adevarat ca in avionul ce ducea echipa inapoi la Manchester toti seniorii echipei, in frunte cu Scholes, Giggs si si mai ales Neville ("nenorocit" de Ronaldo cu cateva ore inainte) l-au innebunit pe Fergie sa-l transfere pe Cristiano. Povestea a fost confirmata intr-un interviu de insusi tata Ferguson. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 Location: Bucuresti | Quote:
Outside the Shankly Gates I heard a Kopite calling: "Shankly they have taken you away But you left a great eleven Before you went to heaven Now it's glory round the Fields of Anfield Road" | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Oo, da, e mult mai bun Shankly decat un antrenor care, la 10 ani dupa ce jumatate de echipa i-a murit in acel accident de avion, a reusit sa castige Cupa Campionilor, avend un capitan care si el era sa moara odata cu coechipierii lui (Bobby Carlton), si de asemenea unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului, George Best
| |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 Location: Bucuresti | Quote:
2. Ce legatura are faptul ca Bobby Carlton era sa moara cu castigarea CCE? 3. Faptul ca il avea pe George best, unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului cum il face pe Busby un antrenor mai bun? ![]() Shankly nu a facut decat o echipa care avea sa castige 3 cupe ale CCE + nenumarate titluri. Si de unde a luat Liverpool? | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Mda...mi-era dor de astfel de meciuri, sezontul trecut n-a fost niciunul...meciuri in care United parca e in vacanta... Au zbarcit-o toti, inclusiv Ferguson cu schimbarile, si nu imi pare rau decat ca s-a intamplat impotriva lui Liverpool, o echipa comunista (fara Gerrard, Torres si Babbel), care a trait din greselile rivalilor sai mai talentati dar mai delasatori... Ah, si a zis-o bine de tot Gradinescu | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Quote:
Dpmdv Benitez e tacticianul numarul unu in momentul asta. Cat timp are doar doi superjucatori acolo, Gerrard si Torres, si amandoi erau out azi, a scos si scoate cat poate de mult prin rigurozitate. Pressingul ala e un Sacchi dus la next level. Imi place la nebunie. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |