Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-09-2008, 13:46   #41 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Cat despre Liverpool sau Arsenal in UEFA, eu n-as fi asa de sigur ca Manchester ramane in primele 2 prea mult, nu scrie pe fata lor CL. Dar oricum, ar fi prea frumos sa-i bage tocmai City prin UEFA...

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2008, 15:08   #42 (permalink)

end-er's Avatar

Quote:
Originally Posted by MadmanDan View Post
End-er, nu e rautate, eu simpatizez si cu Liverpool, ca de altfel cu toate echipele englezesti inafara de Chelsea si City (da, chiar si cu Boro, cinste lor ca au luptat ca niste barbati, nu e vina lor ca ai nostri tremurau in ghete), e o constatare realista, din pacate, daca nu se trezesc cei ce conduc pe Liverpool...
Stiu man, just kidding

Mai bine veneau arabii la Liverpool decat americanii care s-au calicit sa-l ia si pe Barry...

end-er is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2008, 15:23   #43 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

erm...pai liverpool e ca si luat de seicul din dubai, rivalul seicului din abu-dhabi(ala care a luat city) deci o sa dea drumu la conducta cu bani si acolo cat de curand.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2008, 15:26   #44 (permalink)
shadow of dust

Quote:
Originally Posted by end-er View Post
Stiu man, just kidding

Mai bine veneau arabii la Liverpool decat americanii care s-au calicit sa-l ia si pe Barry...
Istoric vorbind, Liverpool a fost plina de astfel de "caliciri" sau decizii idioate.

Sir Matt Butsby - manager istoric si legenda a lui Manchester United, initial a dorit sa managerizeze clubul cormoranilor insa acestia au considerat dorinta sa nerealizabila (atat andrenor cat si deplin control in privinta transferurilor).

Eric Cantona - initial propus de Platini echipei Liverpool, acestia insa au refuzat transferul. Jucatorul emblema al echipei de pe Old Trafford si motivul pentru care multi romani simpatizeaza cu echipa

Cristiano Ronaldo - transferul trebuia sa se produca intre Sporting si Liverpool, cei din urma refuzand pe motiv ca jucatorul este prea tanar. Manchester l-a cumparat pentru ca au jucat impotriva lui intr-un amical si au declarat ca prefera sa joace cu el decat impotriva lui.

...si cu siguranta sunt mai multe, dar acestea sunt cele mai sesizabile decizii neinspirate/cele pe care le cunosc eu.

Khan is offline    Send Message via Google Talk to Khan Reply With Quote
Old 07-09-2008, 06:41   #45 (permalink)
Nick anterior: MadmanDan

--Dan--'s Avatar

Interesante povesti, ce sa zic, bad management

Imi aduc aminte perfect amicalul intre Sporting si United din 2003, a fost in direct pe Eurosport la vremea respectiva, si stiu ca eram trist ca o aparare in care imi puneam sperante pt sezonul ce urma sa inceapa, fusese ridiculizata complet de un pusti.
Si e adevarat ca in avionul ce ducea echipa inapoi la Manchester toti seniorii echipei, in frunte cu Scholes, Giggs si si mai ales Neville ("nenorocit" de Ronaldo cu cateva ore inainte) l-au innebunit pe Fergie sa-l transfere pe Cristiano. Povestea a fost confirmata intr-un interviu de insusi tata Ferguson.

--Dan-- is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2008, 12:49   #46 (permalink)

end-er's Avatar

Parca stiam ca au asteptat in autocar si l-a semnat Fergusson chiar dupa meci...

Old 07-09-2008, 15:51   #47 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Nu, la cateva zile dupa...mi se pare ca Ferguson ezita sa riste atatia bani pe un copil fitzos, dar jucatorii l-au induplecat.

Old 08-09-2008, 10:44   #48 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Khan View Post
Istoric vorbind, Liverpool a fost plina de astfel de "caliciri" sau decizii idioate.

Sir Matt Butsby - manager istoric si legenda a lui Manchester United, initial a dorit sa managerizeze clubul cormoranilor insa acestia au considerat dorinta sa nerealizabila (atat andrenor cat si deplin control in privinta transferurilor).
Mai bine ca nu a venit. Daca venea el nu ar mai fi venit Bill Shankly mai tarziu si Shankly > Busby

Outside the Shankly Gates
I heard a Kopite calling:
"Shankly they have taken you away
But you left a great eleven
Before you went to heaven
Now it's glory round the Fields of Anfield Road"

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2008, 17:03   #49 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post
Shankly > Busby
Oo, da, e mult mai bun Shankly decat un antrenor care, la 10 ani dupa ce jumatate de echipa i-a murit in acel accident de avion, a reusit sa castige Cupa Campionilor, avend un capitan care si el era sa moara odata cu coechipierii lui (Bobby Carlton), si de asemenea unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului, George Best

Old 08-09-2008, 17:23   #50 (permalink)
Banned

Quote:
Oo, da, e mult mai bun Shankly decat un antrenor care, la 10 ani dupa ce jumatate de echipa i-a murit in acel accident de avion, a reusit sa castige Cupa Campionilor, avend un capitan care si el era sa moara odata cu coechipierii lui (Bobby Carlton), si de asemenea unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului, George Best
1. 10 ani sa iti faci o echipa? Ce performanta!
2. Ce legatura are faptul ca Bobby Carlton era sa moara cu castigarea CCE?
3. Faptul ca il avea pe George best, unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului cum il face pe Busby un antrenor mai bun?

Shankly nu a facut decat o echipa care avea sa castige 3 cupe ale CCE + nenumarate titluri. Si de unde a luat Liverpool?

Old 08-09-2008, 18:12   #51 (permalink)

--Dan--'s Avatar

AVEA sa castige, asta e diferenta...au antrenat in aceeasi perioada, dar Busby a avut rezultate mai bune, punct. Ca apoi Liverpool a dominat Anglia si Europa ani buni, asta e altceva...

Old 09-09-2008, 00:22   #52 (permalink)
Banned

Quote:
AVEA sa castige, asta e diferenta...au antrenat in aceeasi perioada, dar Busby a avut rezultate mai bune, punct. Ca apoi Liverpool a dominat Anglia si Europa ani buni, asta e altceva...
Liverpool a jucat o finala de CCE, a castigat o cupa UEFA (competitie tare atunci) si cred ca a castigat mai multe titluri decat MU. Ne putem certa amandoi si nu ajungem la nici o cuncluzie. IMO Shankly a fost mai bun.

Old 09-09-2008, 02:35   #53 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Fiecare a fost cel mai bun pentru clubul sau, in acea perioada, si au avut rezultate similare, end of story...

JJ, noi nu ne certam, avem discutii in contradictoriu..cand e vorba de contre, esti persoana mea preferata de pe forumul asta, fiindca ai mereu argumente

Old 13-09-2008, 16:44   #54 (permalink)

end-er's Avatar

Liverpool...Liverpool... (v-au mancat meciul Van der Saar si Giggs)

P.S. "Kuyt e un fel de Banel" - Bravo Gradinescule

Old 13-09-2008, 16:46   #55 (permalink)
Banned

Liverpooooooooool! Dupa ani de asteptare bat pe United.

Kuyt MOTM
(pe Put your hands up for Detroit)
Put you hands up
Put you hands up
Put you hands up for Dirk Kuyt
We love that dutchman
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	340x.jpg
Views:	26
Size:	50.7 KB
ID:	384457  

Old 13-09-2008, 16:47   #56 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Ma oftic in continuare ca Premier League e pe un canal care nu il are UPC.
Pana la urma Euro 2 il are RCS ( dar nu are semnal PL? ) Dolce si Boom?

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2008, 16:48   #57 (permalink)
Banned

Pe Boom e. Si pe RCS si cred ca are si semnal PL.

Old 13-09-2008, 16:54   #58 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Mda...mi-era dor de astfel de meciuri, sezontul trecut n-a fost niciunul...meciuri in care United parca e in vacanta...

Au zbarcit-o toti, inclusiv Ferguson cu schimbarile, si nu imi pare rau decat ca s-a intamplat impotriva lui Liverpool, o echipa comunista (fara Gerrard, Torres si Babbel), care a trait din greselile rivalilor sai mai talentati dar mai delasatori...

Ah, si a zis-o bine de tot Gradinescu

Old 13-09-2008, 17:00   #59 (permalink)
Banned

Dirk Kuyt works very hard!

http://www.fifa.com/confederationscu...id=805169.html

Old 13-09-2008, 17:10   #60 (permalink)

end-er's Avatar

Quote:
Au zbarcit-o toti, inclusiv Ferguson cu schimbarile, si nu imi pare rau decat ca s-a intamplat impotriva lui Liverpool, o echipa comunista (fara Gerrard, Torres si Babbel), care a trait din greselile rivalilor sai mai talentati dar mai delasatori...
Disciplinata Dpmdv Benitez e tacticianul numarul unu in momentul asta. Cat timp are doar doi superjucatori acolo, Gerrard si Torres, si amandoi erau out azi, a scos si scoate cat poate de mult prin rigurozitate.

Pressingul ala e un Sacchi dus la next level. Imi place la nebunie.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules