![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
keep dreaming.
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Ma indoiesc, dar tot ce e posibil acum, nu cred ca se da Balonul de Aur pentru goluri in ultimele minute dar sanse ar aparea daca castiga Champions League cu Liverpool sezonul asta+o clasare in top 3 ( in noul sistem, calificare directa in grupele C.L. ). O clasare in top 3 la Ballon D'or ar fi insa o performanta mare pentru Kuyt.
| |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Din nou Kuyt salveaza Liverpool. Daca ar fi sa aleg intre el si Cry Ronaldo in echipa mea l-as alege pe Kuyt. Si Zaki are un sezon incredibil. Golul 2 e incredibil. IndoNewYork - English Premier League
__________________ Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“ | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Goal.com - Inter Milan - Mourinho: I'm Coming Back To England Inter Milan boss Jose Mourinho told reporters after his side's 4-0 trouncing of Roma that he wasn't finished with England yet, and that he fully intended to return to the league that he once won with Chelsea... Cred ca The Special One viseaza la postul lui Fergie, dupa acesta se va retrage...
__________________ If ye don't eat yer meat, ya can't have any pudding ! How can ye have any pudding if ye don't eat yer meat? | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
sper sa fie anul lui 'Pool anu asta.. o merita ..atata determinare ani la rand Gerrard si Carragher..Torres e cel mai bun varf dupa planeta..merita un titlu..dar tre sa revina El Nino cat mai repede sa ii ajute..Robbie Keane e slab de tot..iar Kuyt cat de mult imi place de el datorita efortului depus meci de meci..totusi nu stii cat o va mai tine asa cu golurile
__________________ Tell Me What You Don't Like About Yourself "What can you say now?" -Kevin Garnett- | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
Cu asa aparare, niciodata....nu pot spera la nesfarsit ca vor avea pe final de meci un om in plus si Dirk to the rescue...daca vor sa aiba vreo sansa vor trebui mari imbunatatiri. De asemenea au lot subtire dpdv valoric, vreo 2-3accidentari si devin o echipa mediocra
__________________ If ye don't eat yer meat, ya can't have any pudding ! How can ye have any pudding if ye don't eat yer meat? | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
Lot si sanse sub Chelsea si Manchester, dar am sperante. Si e primul an din ultimii 10 cand am sperante. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Slaba rau United astazi...e greu cand 3 jucatori de pe cel mai important post din echipa sunt accidentati (Scholes, Hargreaves, Carrick), dar totusi Giggs nu are ce cauta acolo, mai bine incepea meciul cu Anderson si Fletcher. Ronaldo si Rooney stersi, Rio socant (desi dupa mine el e Balonul de Aur 2008). Si mi s-a confirmat ideea ca Tevez si Nani pur si simplu nu stiu fotbal !! Au fizic, tehnica, viteza, stiu sa suteze, etc, insa nu au acel "football brain" necesar unui jucator la United, nu stiu sa dea drumul la minge cum trebuie si cand trebuie. Mai ales Carlos.
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Cum sa fie Rio balonul de aur cand Vidic l-a tinut in spate in meciurile mari?
__________________ Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“ | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Quote:
Ma doare cand il vad pe Nani, fiindca are un talent URIAS...o tehnica fantastica, viteza, centrari, suturi de la mare distanta, etc, insa pare complet retardat, nu l-am vazut sa faca ceva inteligent in vreun meci...daca insa tata Ferguson o sa reuseasca sa-l invete fotbal, atunci va fi mare, insa nu-mi fac mari sperante (la Ronaldo se vedea clar de la 18 ani ca, desi nu e prea inzestrat dpdv intelectual, are mentalitatea si potentialul necesar sa ajunga urias). Mari sperante am de la Anderson, mai are de crescut, dar stie mult fotbal...
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
exact , sunt diferente dar sunt perfecti impreuna. exact si la nani. e prost. nici ronaldo nu e inteligentu' lu peste dar l-am vazut de atatea ori dand niste pase geniale, se demarca excelent...in fine ,nu incape comparatie intre el si nani. nici macar ferguson nu cred ca o sa scoata ceva din nani. | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Meciul asta mi-a adus aminte de ce tin cu United...doua echipa chinuite de gandul ca mai trebuie sa si atace, si un gol tipic pentru ambele (dar ma bucur ca l-a dat Liverpool, seria de invincibilitate a lui Chelsea devenise enervanta)
|
| | #118 (permalink) | ||
| Asta e anu. ![]() Walk on, Walk on
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |