Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 06-10-2008, 10:30   #101 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

keep dreaming.
From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths..

Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you.

ptz is online now    Reply With Quote
Old 06-10-2008, 15:18   #102 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Quote:
Originally Posted by end-er View Post
3-2 min 91 Kuyt si din nou you'll never walk alone...

Asta ar putea fi anul.
Ar fi o chestie ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2008, 15:44   #103 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Ma indoiesc, dar tot ce e posibil acum, nu cred ca se da Balonul de Aur pentru goluri in ultimele minute dar sanse ar aparea daca castiga Champions League cu Liverpool sezonul asta+o clasare in top 3 ( in noul sistem, calificare directa in grupele C.L. ). O clasare in top 3 la Ballon D'or ar fi insa o performanta mare pentru Kuyt.

Bogdan_P is online now    Reply With Quote
Old 19-10-2008, 04:50   #104 (permalink)
Nick anterior: MadmanDan

--Dan--'s Avatar

Etapa normala in Premier League, adica United si Chelsea victorii lejere, iar Arsenal si Liverpool cu mari emotii...

--Dan-- is online now    Reply With Quote
Old 20-10-2008, 10:14   #105 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Din nou Kuyt salveaza Liverpool. Daca ar fi sa aleg intre el si Cry Ronaldo in echipa mea l-as alege pe Kuyt. Si Zaki are un sezon incredibil. Golul 2 e incredibil.

IndoNewYork - English Premier League
Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2008, 15:35   #106 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Goal.com - Inter Milan - Mourinho: I'm Coming Back To England

Inter Milan boss Jose Mourinho told reporters after his side's 4-0 trouncing of Roma that he wasn't finished with England yet, and that he fully intended to return to the league that he once won with Chelsea...

Cred ca The Special One viseaza la postul lui Fergie, dupa acesta se va retrage...

Old 23-10-2008, 21:44   #107 (permalink)
Registered User

kDett's Avatar

sper sa fie anul lui 'Pool anu asta..
o merita ..atata determinare ani la rand Gerrard si Carragher..Torres e cel mai bun varf dupa planeta..merita un titlu..dar tre sa revina El Nino cat mai repede sa ii ajute..Robbie Keane e slab de tot..iar Kuyt cat de mult imi place de el datorita efortului depus meci de meci..totusi nu stii cat o va mai tine asa cu golurile

"What can you say now?" -Kevin Garnett-

kDett is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 23:52   #108 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Quote:
Originally Posted by kDett View Post
sper sa fie anul lui 'Pool anu asta..
o merita ..atata determinare ani la rand Gerrard si Carragher..Torres e cel mai bun varf dupa planeta..merita un titlu..dar tre sa revina El Nino cat mai repede sa ii ajute..Robbie Keane e slab de tot..iar Kuyt cat de mult imi place de el datorita efortului depus meci de meci..totusi nu stii cat o va mai tine asa cu golurile

Cu asa aparare, niciodata....nu pot spera la nesfarsit ca vor avea pe final de meci un om in plus si Dirk to the rescue...daca vor sa aiba vreo sansa vor trebui mari imbunatatiri. De asemenea au lot subtire dpdv valoric, vreo 2-3accidentari si devin o echipa mediocra

Old 24-10-2008, 12:08   #109 (permalink)

end-er's Avatar

Quote:
Originally Posted by MadmanDan View Post
Cu asa aparare, niciodata....nu pot spera la nesfarsit ca vor avea pe final de meci un om in plus si Dirk to the rescue...daca vor sa aiba vreo sansa vor trebui mari imbunatatiri. De asemenea au lot subtire dpdv valoric, vreo 2-3accidentari si devin o echipa mediocra
Apararea da, e slaba. Flancurile in special nu sunt la nivelul echipei, Carragher si Skrtel/Agger imi inspira destula siguranta in centru, ca si Reina. Atacul... dependenta totala de Torres si Gerrard. Dar si Kuyt e om de baza si Riera imi place si am o vaga senzatie ca si Babel va fi un om important sezonul asta.

Lot si sanse sub Chelsea si Manchester, dar am sperante. Si e primul an din ultimii 10 cand am sperante.

end-er is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 16:07   #110 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Slaba rau United astazi...e greu cand 3 jucatori de pe cel mai important post din echipa sunt accidentati (Scholes, Hargreaves, Carrick), dar totusi Giggs nu are ce cauta acolo, mai bine incepea meciul cu Anderson si Fletcher.

Ronaldo si Rooney stersi, Rio socant (desi dupa mine el e Balonul de Aur 2008).

Si mi s-a confirmat ideea ca Tevez si Nani pur si simplu nu stiu fotbal !! Au fizic, tehnica, viteza, stiu sa suteze, etc, insa nu au acel "football brain" necesar unui jucator la United, nu stiu sa dea drumul la minge cum trebuie si cand trebuie. Mai ales Carlos.

Old 25-10-2008, 17:30   #111 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Cum sa fie Rio balonul de aur cand Vidic l-a tinut in spate in meciurile mari?
Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“

Old 25-10-2008, 18:10   #112 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post
Cum sa fie Rio balonul de aur cand Vidic l-a tinut in spate in meciurile mari?
Vidic e pumnul, Rio e creierul...n-ar fi castigat nimic United fara apararea beton coordonata de el sezonul trecut.

Old 25-10-2008, 18:17   #113 (permalink)
Registered User

mie mi se par la fel de importanti vidic si ferdinand. n-as face diferente intre ei.
in schimb ai dreptate cu nani. mi se pare cel mai overrated jucator din lume. e varza

ghjk is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 18:26   #114 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Quote:
Originally Posted by ghjk View Post
mie mi se par la fel de importanti vidic si ferdinand. n-as face diferente intre ei.
in schimb ai dreptate cu nani. mi se pare cel mai overrated jucator din lume. e varza
Sunt uriase diferente intre ei, ca stil de joc, dar cel mai important lucru e ca sunt complementari, se imbina perfect in centrul apararii, iar fara aparare poti sa ai toti ronalzii, kakaii si meshii din lume, nu vei face nimic.

Ma doare cand il vad pe Nani, fiindca are un talent URIAS...o tehnica fantastica, viteza, centrari, suturi de la mare distanta, etc, insa pare complet retardat, nu l-am vazut sa faca ceva inteligent in vreun meci...daca insa tata Ferguson o sa reuseasca sa-l invete fotbal, atunci va fi mare, insa nu-mi fac mari sperante (la Ronaldo se vedea clar de la 18 ani ca, desi nu e prea inzestrat dpdv intelectual, are mentalitatea si potentialul necesar sa ajunga urias).

Mari sperante am de la Anderson, mai are de crescut, dar stie mult fotbal...

Old 25-10-2008, 18:37   #115 (permalink)
Registered User

exact , sunt diferente dar sunt perfecti impreuna.
exact si la nani. e prost. nici ronaldo nu e inteligentu' lu peste dar l-am vazut de atatea ori dand niste pase geniale, se demarca excelent...in fine ,nu incape comparatie intre el si nani.
nici macar ferguson nu cred ca o sa scoata ceva din nani.

ghjk is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2008, 16:00   #116 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Minutul 25, Chelsea-Liverpool 0-1. Sa fie anul?

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2008, 17:34   #117 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Meciul asta mi-a adus aminte de ce tin cu United...doua echipa chinuite de gandul ca mai trebuie sa si atace, si un gol tipic pentru ambele (dar ma bucur ca l-a dat Liverpool, seria de invincibilitate a lui Chelsea devenise enervanta)

Old 26-10-2008, 19:36   #118 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by Salgado88 View Post
Minutul 25, Chelsea-Liverpool 0-1. Sa fie anul?
Asta e anu.

Walk on, Walk on

Old 26-10-2008, 19:59   #119 (permalink)
12

Doişpe's Avatar

A batut Tottenham!!!!!!!!
2-0 cu Bolton. Nici nu mai speram.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 26-10-2008, 22:39   #120 (permalink)

end-er's Avatar

Din ce in ce mai serioase pretentiile de titlu ale lui Liverpool... Sigur, lotul e subtire, dar victoria asta e mare.

Incantator Gerrard azi. Pentru a cata oara.

end-er is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules