Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 01-11-2009, 17:31   #1501 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Eu cred ca in lupta pentru titlu inca sunt 5 echipe, Arsenal, Manchester City si United, Chelsea si Liverpool.
Nu e diferenta asa de mare intre Liverpool si Chelsea, 9 puncte nu reprezinta chiar ceva imposibil, i-au batut destul de bine in meciul direct fara Gerrard dar in continuare pierd puncte cu alte echipe, insa asta se poate schimba, pana la urma Fulham nu e o echipa care e usor de batut acasa, sa nu uitam ca anul trecut i-au rezolvat si pe United si au dat sperante lui Liverpool pe final de sezon.

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 17:38   #1502 (permalink)
Nick anterior: MadmanDan

--Dan--'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Bogdan_P View Post
Eu cred ca in lupta pentru titlu inca sunt 5 echipe, Arsenal, Manchester City si United, Chelsea si Liverpool.
Nu e diferenta asa de mare intre Liverpool si Chelsea, 9 puncte nu reprezinta chiar ceva imposibil, i-au batut destul de bine in meciul direct fara Gerrard dar in continuare pierd puncte cu alte echipe, insa asta se poate schimba, pana la urma Fulham nu e o echipa care e usor de batut acasa, sa nu uitam ca anul trecut i-au rezolvat si pe United si au dat sperante lui Liverpool pe final de sezon.
Nu diferenta de puncte e mare, ci lotul si mentalitatea. Chelsea va ramane intr-adevar in ianuarie fara juma de echipa (Cupa Africii), dar au numai meciuri usoare in acea perioada.
La Liverpool "fara juma de echipa" inseamna fara Gerrard sau Torres. Cei doi vor fi fortati si vor juca nerefacuti (Gerrard a facut-o si s-a reaccidentat, Torres o face deja de 2 meciuri), si exista riscul de a-i termina. Sper sa nu, e mai frumoasa lupta cand e si Liverpool p-acolo...

--Dan-- is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 22:06   #1503 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Newcastle castiga cu 1-0 deplasarea de la Sheffield Utd prin autogolul lui Chris Morgan. Echipa revine pe primul loc cu 30 de puncte din 15 meciuri.

doma is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 19:30   #1504 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Ce meci intre Manchester City si Burnley. Scor final 3-3 !! Burnley a condus cu 0-2 apoi a primit 3 goluri iar in minutul 87 a egalat...pfoai... Alt rezultat notabil este acel 5-1 administrat de Aston Villa celor de la Bolton.

Coborand o liga, Newcastle a castigat cu 3-1 meciul de acasa impotriva celor de la Peterborough. Pt. cotofene au marcat Gutierrez, Carroll si Simpson. Echipa se mentine pe primul loc cu 33 puncte insa este urmata de WBA care are un meci in minus cu 28 puncte.

doma is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 20:27   #1505 (permalink)
L33T King

tray's Avatar

haha man u owned,start the qq

tray is online now    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 22:04   #1506 (permalink)

end-er's Avatar

Victorie asteptata pentru Chelsea in contextul absentelor de la ManU. Si as spune ca Chelsea n-a facut deloc un meci grozav, a fost o victorie mai degraba chinuita.

end-er is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 22:27   #1507 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Na ca se intampla si la ei: fault inexistent la Flecher, si offside clar la Drogba, ambele la faza golului.

Chelsea a fost anihilata complet, Flecher-Anderson si Brown-Evans jucand admirabil, si dupa gol nu stiau cum sa se mai tavaleasca pe jos si sa ascunda mingea...

Old 08-11-2009, 22:30   #1508 (permalink)
Registered User

tavalit sau nu, scorul final arata 1-0.

shinyori is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 22:42   #1509 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Quote:
Originally Posted by shinyori View Post
tavalit sau nu, scorul final arata 1-0.

Asta nu-i un argument.

Old 08-11-2009, 23:03   #1510 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Ha! Ia uite cine sare pe arbitru acum!

Old 08-11-2009, 23:07   #1511 (permalink)
Banned

Redy's Avatar

Magar arbitrul azi cu United. Problema ramane insa ineficienta din atac si lipsa de imaginatie de la mijloc. Nu rezolvi multe doar blocand atacuri.

Redy is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 23:58   #1512 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Ce mare meci Chelsea - Manchester?

Lyon 5-5 Marseille dupa 2-4, 4-4, 5-4 si autogol la 5-5

1-0 , 5-5 .

Old 09-11-2009, 00:17   #1513 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Redy View Post
Problema ramane insa ineficienta din atac si lipsa de imaginatie de la mijloc. Nu rezolvi multe doar blocand atacuri.
Corect. 4-5-1 asta era foarte greu si pe vremea lui Ronaldo, dar acum cand practic nu exista jucator care sa ia mingea si sa rupa o aparare (Rooney e fantastic, dar e un jucator de echipa, e dependent de cei din jurul sau), e aproape imposibil sa functioneze.

United are nevoie de un varf adevarat (poate Owen, poate altul) si de cel putin un mijlocas de banda. Solutiile pot fi din interior (Welbeck, Obertan, gemenii Da Silva, etc), sau din exterior.

Eu cel mai mult il astept pe Ljajic in ianuarie.

Last edited by --Dan--; 09-11-2009 at 00:28..

Old 09-11-2009, 11:01   #1514 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by --Dan-- View Post
Asta nu-i un argument.
Pai cum sa nu fie argument din moment ce doar asta conteaza la final... scorul de pe tabela. Nu te-am vazut sa comentezi cand Man UTD castiga la fel, sau cand egaleaza in 17-lea minut de prelungiri (City), de fapt ba da... atunci e o echipa mare, trebuie sa faca asta by default. Asa e fotbalul, cateodata joci foarte bine si pierzi, altadata joci foarte prost si castigi. Faptul ca Chelsea a jucat cu echipa standard si Man UTD cu rezervele e irelevant. Liverpool a batut 2-0 fara Gerrard si cu Torres la 60%.

Old 09-11-2009, 11:39   #1515 (permalink)

--Dan--'s Avatar

A compara un minut in plus de prelungiri (justificat, de altfel), cu o serie de greseli uriase si 100% clare de arbitraj la golul lui Chelsea de asemenea nu e un argument.

Vorba cu "asa e fotbalul" merge cand o echipa domina si rateaza, si cealalta castiga, nu cand arbitrul le baga mingea in poarta londonezilor.

Liverpool a batut cu 2-0 si n-am avut nimic de comentat. Acum am.

Old 09-11-2009, 11:47   #1516 (permalink)

end-er's Avatar

Quote:
United are nevoie de un varf adevarat (poate Owen, poate altul) si de cel putin un mijlocas de banda.
Era nevoie de ei imediat dupa plecarile lui Ronaldo si Tevez. Tot respectul pentru Valencia, Obertan (care mi-a placut ieri) sau Owen, dar nu se ridica la nivelul celor doi.

5 puncte avans pentru Chelsea, cu un meci mai putin pentru Arsenal, adevarat. GG Carletto.

Old 09-11-2009, 13:11   #1517 (permalink)
Registered User

Quote:
A compara un minut in plus de prelungiri (justificat, de altfel), cu o serie de greseli uriase si 100% clare de arbitraj la golul lui Chelsea de asemenea nu e un argument.

Vorba cu "asa e fotbalul" merge cand o echipa domina si rateaza, si cealalta castiga, nu cand arbitrul le baga mingea in poarta londonezilor.

Liverpool a batut cu 2-0 si n-am avut nimic de comentat. Acum am.
Esti subiectiv , cam la fel ca si majoritatea antrenorilor din liga I de la noi. Toti sar cu gura la cea mai mica eroare de arbitraj in defavoarea lor, dar nu zic nimic cand se greseste pentru ei (atunci sunt arbitrati "corect"). La cate ajutoare primeste Man UTD in timpul unui sezon nu cred ca e cazul sa vorbeasca despre arbitraj, desi sincer sa fiu parca au inceput sa fie arbitrati mai altfel (ostil) dupa scandalurile din ultima vreme.

Old 09-11-2009, 13:41   #1518 (permalink)

end-er's Avatar

Ca sa fiu rau si sa comentez arbitrajul, ce mai cauta Evans pe teren dupa intrarile la Drogba si Carvalho?

Old 09-11-2009, 14:15   #1519 (permalink)
Registered User

Chuckila's Avatar

Quote:
Originally Posted by end-er View Post
...ce mai cauta Evans pe teren dupa intrarile la Drogba ...
Pai cu ce ii el de vina, daca Drogba a simulat si a luat galben?

Chuckila is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 15:01   #1520 (permalink)

--Dan--'s Avatar

Quote:
Originally Posted by shinyori View Post
Esti subiectiv , cam la fel ca si majoritatea antrenorilor din liga I de la noi. Toti sar cu gura la cea mai mica eroare de arbitraj in defavoarea lor, dar nu zic nimic cand se greseste pentru ei (atunci sunt arbitrati "corect"). La cate ajutoare primeste Man UTD in timpul unui sezon nu cred ca e cazul sa vorbeasca despre arbitraj, desi sincer sa fiu parca au inceput sa fie arbitrati mai altfel (ostil) dupa scandalurile din ultima vreme.

United a avut decizii discutabile ce au mers in favoarea sa. Decizii discutabile ce NU au mers in favoarea sa au fost presupusul penalty comis de Carragher la Carrick si tackeul de rugby al aceluiasi Jamie a Owen, dar nu m-am plans.
Ieri nu au fost decizii discutabile, ci 100% clare.

Evans merita un galben pentru imprudenta, iar Carvalho e o curva murdara ce merita si cartonas si o mama de bataie.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules