![]() |
| | #1501 (permalink) | ||
|
Eu cred ca in lupta pentru titlu inca sunt 5 echipe, Arsenal, Manchester City si United, Chelsea si Liverpool. Nu e diferenta asa de mare intre Liverpool si Chelsea, 9 puncte nu reprezinta chiar ceva imposibil, i-au batut destul de bine in meciul direct fara Gerrard dar in continuare pierd puncte cu alte echipe, insa asta se poate schimba, pana la urma Fulham nu e o echipa care e usor de batut acasa, sa nu uitam ca anul trecut i-au rezolvat si pe United si au dat sperante lui Liverpool pe final de sezon. | |||
|
| | #1502 (permalink) | ||
| Quote:
La Liverpool "fara juma de echipa" inseamna fara Gerrard sau Torres. Cei doi vor fi fortati si vor juca nerefacuti (Gerrard a facut-o si s-a reaccidentat, Torres o face deja de 2 meciuri), si exista riscul de a-i termina. Sper sa nu, e mai frumoasa lupta cand e si Liverpool p-acolo...
__________________ If ye don't eat yer meat, ya can't have any pudding ! How can ye have any pudding if ye don't eat yer meat? | |||
|
| | #1504 (permalink) | ||
|
Ce meci intre Manchester City si Burnley. Scor final 3-3 !! Burnley a condus cu 0-2 apoi a primit 3 goluri iar in minutul 87 a egalat...pfoai... Alt rezultat notabil este acel 5-1 administrat de Aston Villa celor de la Bolton. Coborand o liga, Newcastle a castigat cu 3-1 meciul de acasa impotriva celor de la Peterborough. Pt. cotofene au marcat Gutierrez, Carroll si Simpson. Echipa se mentine pe primul loc cu 33 puncte insa este urmata de WBA care are un meci in minus cu 28 puncte.
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #1507 (permalink) | ||
|
Na ca se intampla si la ei: fault inexistent la Flecher, si offside clar la Drogba, ambele la faza golului. Chelsea a fost anihilata complet, Flecher-Anderson si Brown-Evans jucand admirabil, si dupa gol nu stiau cum sa se mai tavaleasca pe jos si sa ascunda mingea...
__________________ If ye don't eat yer meat, ya can't have any pudding ! How can ye have any pudding if ye don't eat yer meat? | |||
|
| | #1513 (permalink) | ||
| Quote:
United are nevoie de un varf adevarat (poate Owen, poate altul) si de cel putin un mijlocas de banda. Solutiile pot fi din interior (Welbeck, Obertan, gemenii Da Silva, etc), sau din exterior. Eu cel mai mult il astept pe Ljajic in ianuarie.
__________________ If ye don't eat yer meat, ya can't have any pudding ! How can ye have any pudding if ye don't eat yer meat? Last edited by --Dan--; 09-11-2009 at 00:28.. | |||
|
| | #1514 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Pai cum sa nu fie argument din moment ce doar asta conteaza la final... scorul de pe tabela. Nu te-am vazut sa comentezi cand Man UTD castiga la fel, sau cand egaleaza in 17-lea minut de prelungiri (City), de fapt ba da... atunci e o echipa mare, trebuie sa faca asta by default. Asa e fotbalul, cateodata joci foarte bine si pierzi, altadata joci foarte prost si castigi. Faptul ca Chelsea a jucat cu echipa standard si Man UTD cu rezervele e irelevant. Liverpool a batut 2-0 fara Gerrard si cu Torres la 60%.
| ||
|
| | #1515 (permalink) | ||
|
A compara un minut in plus de prelungiri (justificat, de altfel), cu o serie de greseli uriase si 100% clare de arbitraj la golul lui Chelsea de asemenea nu e un argument. Vorba cu "asa e fotbalul" merge cand o echipa domina si rateaza, si cealalta castiga, nu cand arbitrul le baga mingea in poarta londonezilor. Liverpool a batut cu 2-0 si n-am avut nimic de comentat. Acum am.
|
| | #1516 (permalink) | ||
| Quote:
5 puncte avans pentru Chelsea, cu un meci mai putin pentru Arsenal, adevarat. GG Carletto. | |||
|
| | #1517 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
, cam la fel ca si majoritatea antrenorilor din liga I de la noi. Toti sar cu gura la cea mai mica eroare de arbitraj in defavoarea lor, dar nu zic nimic cand se greseste pentru ei (atunci sunt arbitrati "corect"). La cate ajutoare primeste Man UTD in timpul unui sezon nu cred ca e cazul sa vorbeasca despre arbitraj, desi sincer sa fiu parca au inceput sa fie arbitrati mai altfel (ostil) dupa scandalurile din ultima vreme.
| ||
|
| | #1520 (permalink) | ||
| Quote:
United a avut decizii discutabile ce au mers in favoarea sa. Decizii discutabile ce NU au mers in favoarea sa au fost presupusul penalty comis de Carragher la Carrick si tackeul de rugby al aceluiasi Jamie a Owen, dar nu m-am plans. Ieri nu au fost decizii discutabile, ci 100% clare. Evans merita un galben pentru imprudenta, iar Carvalho e o curva murdara ce merita si cartonas si o mama de bataie.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |