![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Poker si Blackjack pe net
fin'ca m-apuca recent o chestie cu poker-u am cateva intrebari, sper sa aiba cineva macar o mica idee:- de unde cumpar jetoane (dis is ze important part) - de unde cumpar nishte cartzi mai nice (sincer, nici nu-mi dau seama atm ce ar trebui sa aiba, da suna destul de bine ![]() )and finally: - de unde iau o masa (destul de mare shi destul de rotunda - pentru 5-6-7 oameni) pe care sa pot practica acest "sport" ...pardon de expresie
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ma men, ma pot interesa eu pentru jetoane (de fapt pentru tot- am niste cunostinte la un cazinou), dar trebe sa-mi faci un loc permanent la masa aia destul de rotunda... ah, seara de poker...ce burghez... hai, ca vreau sa profit de treaba aia cu "n-ai noroc in dragoste, dar... ![]() ".pt. masa da o raita prin pipera (la depozitul de mobila)- au de toate acolo. mai trebe postavu' verde si lampa deasupra (astea-s mai usor de facut rost).
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
deja se ingroasha gluma, ca sa zik asha, noi eram/suntem 4 pplz deja shi parerea mea e ca nu e bine sa se joace in mai mult de 6(teoretic merg shi 7) pen'ca idea era sa jucam cu 7 cartzi (u know ...2 pe dos, 4 pe fatza, 1 pe dos ...cu variatzii) nu boring d-ala de 5 cartzi so ...mai vedem ce shi cum facem
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Pokeru ala mishto e ala cu o masa full de jucatori, cu o perdea de fum deaspupra prin care sa nu vezi fatza adversarului ... si poker ala clasic ... cu 5 cartzi in mana ... cacialmale & stuff ![]() mai discutam ... oricum suna bine si aveam si noi intentzia sa facem asha ceva ... ne mai trebuiesc jetoanele alea, ca-n rest avem. Habar n-ai cat de repede trece o noapte la o partida de poker ![]() zii si mata un verdict ceva ...
__________________ ... un cantecel de dans cu balans ... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
1. v-ati uitat la prea multe filme cu burlaci ![]() 2. v-ati uitat la prea multe filme western ![]() 3. v-ati uitat la prea multe filme *punct* ![]() Lema: 4(patru) +(plus) 1(unu) +(plus) 2(doi) =(egal) 7(sapte) 4 animale ale lu' chel00 (printre care si el) 1 animal e Lou si inca 2 animale numite PalK si bretenu' daca stam si numarati pe dejte... face sapte... cred
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Heh, don't be zelfish. N-or fi toti disponibili de fiecare data, asa ca o baza de 8-10 jucatori ar fi ceva mai realista pentru desfasurarea cu succes a partidelor .Nu uitati de lampa aia mare care se agata deasupra... si de sepcutze . And then there are the guns, the bitches, the booze, the...
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
oo, ueit a minit... poker cu 7 carti?! ar iu lost ior maind? in primul rand nu stiu sa joc cu 7 carti (n-am auzit in viatza mea de stilul asta)- cum dreq faci formatziile clasice cu 7 carti?! si nu in ultimul rand, la jocul cu 5 carti exista o groaza de variatzii, inclusiv preferatul meu, ala cu 1 carte pe dos .
|
| | #15 (permalink) | ||
|
cre'ca chel00 vorbea de 7 carti de Sandra Brown
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Bai Bahlah io cu Palk cu Donshoru shi Bozagoru jucam pokar cu jetoane marfa : monezi de 100,50 hi 20 shi aveam un paket de cartzi mici , rusesti , super marfare. Ce vreu io , e un regulement calumea. Daca e sa facem un poker calumea facem poate la my home ... someday.
__________________ ... ca daca n-ar fi nu s-ar povesti ! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
7 cards (chicago parca ii zicea): miza 2 pe dos 1 pe fatza la fiecare se sare cu bani a doua pe fatza ...iar bani a treia pe fatza ...iar bani a patra pe fatza ...iar bani a cincea pe dos ...iar bani gata ...cashtiga cea mai buna mana de 5 cartzi pe care potzi s-o faci din alea 7 variatzie: la fel numai ca pica cea mai mare ia jumate din bani ![]() alt 7 cards (texas hold'em up): miza 2 pe dos la fiecare shi 5 pe dos in mijloc bani se intoarce prima din alea din mijloc ...bani a doua ...bani treia ...bani patra ...bani cincea ...bani cashtiga cea mai buna mana din cinci cartzi (alea 2 shi oricare 3 din alea de jos care-s comune) variatzie la ultima variatzie la fel dar ... patru pe dos ...shi cea mai buna mana trebuie sa fie facuta din 2 cartzi din mana shi 3 de jos de prima shtiam de fro catziva ani (era un strip poker pe hc ), ultimele le-am cautat pe net, acu fro luna, dupa ce m-a traznit idea cu pokeru
|
| | #18 (permalink) | ||
|
ewww...nasol cu 7 cartzi. neserios. plus ca shansele de a face formatzii spectaculoase cresc prea mult si duc jocul spre banal. la naiba, n-o sa mai existe "..seara aia cand am avut careu de ashi cu popa de trefla si i-am falit pe toti"...
|
| | #19 (permalink) | ||
| Guest |
Mai ,sa ne intelegem, SINGURUL poker e ala cu 5 carti,nici una pe fata.Restul sunt inventii americanesti,sa iasa jocul mai spectaculos in cazinouri si sa placa la publicul larg.Iar cele mai adevarate partide sunt alea in 4,cu 32 de carti.Daca va intereseaza asa ceva,spuneti,poate ma reapuc de treaba .Si,apropo,regulile se stabilesc inainte,sa nu iasa cu omor cand se ajunge la niste mii de para pe masa si se trezesc oamenii ca n-au stabilit daca se joaca cu chinta "alba" sau nu | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |