![]() |
| | #401 (permalink) | ||
| Quote:
E posibil ca toti 3 sa fii avut o mana legitima, adica sergiolo avea culoare din start si probabil a facut slow play sau pur si simplu se gandea ca daca mai vine o neagra e posibil ca mana lui sa nu mai fie asa puternica pt ca avea high card 10... la fel peppy putea sa fii mers cu o carte mare de neagra, avea si el sanse bune post flop in conditiile astea. Quote:
![]() Din cate stiu nici la cash tables nu exista blinds atat de mari si cu siguranta nu exista ante. Oricum, se vede in poza 2 si pe fundal in poza 1 ca omu joaca turnee slabute de 10 FFP si 0.10$ buy-in deci nici vorba ca aia sa fie bani adevarati in poza respectiva.
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein | |||
|
| | #402 (permalink) | ||
|
Mda...stiam si eu dar am vrut sa vad daca se lauda sau...ideea e ca joc si eu holdem/omaha tot pe stars momentan,mi-am mutat tot bankrollul aici si grinduiesc la small stakes. Poate eventual ne strangem mai multi pokeristi si dam un homegame ceva. ---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 12:01 ---------- Quote:
exista cash games cu ante si pe full tilt si pe alte card rooms | |||
|
| | #404 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Quote:
Quote:
Oricum potul a fost probabil allin preflop. | ||
|
| | #406 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
Nu te supara, dar vorbesti in necunostinta de cauza. Potul final e 7140, cu cashparai all in. Preflop, el avea in jur de 3000, care inseamna <2 big blinduri. Sa nu intri allin preflop cu 55 in situatia asta e criminal. Pe scurt : A fost o mana simpla jucata bine, i-a intrat careu, a castigat un pot mic, si a postat poza pe net. Nimic spectaculos. | ||
|
| | #408 (permalink) | ||
|
A inceput masa finala World Series of Poker Main Event 2009! Comentariu live audio BLUFF Magazine LIVE Broadcast Go Ivey!
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #410 (permalink) | ||
| Vai de capu' lui Phil! N-a stiut sa-si citeasca mana. Adversarul a aratat o pereche de asi, Ivey avea pocket eights dar prins flush pe river, n-a observat si a aruncat cartile. N-am mai vazut asa ceva! "Phil, you misread your hand, you misread your hand, how could you misread your hand?!"
__________________ If you can't do something smart,do something right! | |||
|
| | #411 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #412 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: http://www.banidepoker.com | Quote:
Joe Cada a castigat main eventul WSOP. L-a surclasat asfel pe Peter Eastgate devenind cel mai tanar castigator din istoria WSOP. La casele de pariuri acesta era cotat cu aproximativ 2% sanse de castig pe cand Phil Ivey avea 70% din sanse. Si de aceasta data s-a dovedit ca pokerul ofera surprize. Inainte de WSOP Joe Cada a castigat aproximativ 200.000$ din pokerul online. ---------- Post added 11-11-2009 at 16:05 ---------- Previous post was 10-11-2009 at 19:49 ---------- Azi a inceput mult asteptatul eveniment de la Hotel Pullman: Romanian Poker Cup. Cine credeti ca va fi marele castigator? Din punctul meu de vedere unul din marii favoriti este Mihai Manole care cred ca va ajunge macar la masa finala. Pacat ca nu mai vine Negreanu.
__________________ Pentru 50$+100$ gratuit la orice site de poker (partypoker, full tilt poker, pokerstars, bet365 poker, unibet poker, bwin poker, etc) contactati-ma sau click pe profilul meu pentru detalii! | ||
|
| | #413 (permalink) | ||
| Quote:
LE: Acum am citit mai atent. Vrei sa zici ca Phil a platit si cand ala a aratat o pereche de asi el a crezut ca a pierdut si a aruncat cartile ?
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein Last edited by Mannyx; 12-11-2009 at 08:55.. | |||
|
| | #415 (permalink) | ||
|
ok, dar prespun ca a castigat mana respectiva in cele din urma. In primul rand nu avea nici un motiv sa arunce cartile pt ca deja platise ... nu i-a zis nimeni ca e dobitoc? Eu n-am jucat live deci nu prea am idee cum se face intr-un caz d-asta.
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein | |||
|
| | #417 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: http://www.banidepoker.com | Quote:
Daca a facut Phil asa ceva atunci ar trebui sa stea ascuns intr-o vizuina mult timp de acum inainte. Greseli fac toti dar lanivelulla care e el.... parca nu imi vine sa cred...
__________________ Pentru 50$+100$ gratuit la orice site de poker (partypoker, full tilt poker, pokerstars, bet365 poker, unibet poker, bwin poker, etc) contactati-ma sau click pe profilul meu pentru detalii! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |