![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Uefa Champions League 09/10
Ei, ce parere aveti, curand vor fi tragerile la sorti pentru grupe. Pe cine vedeti ca favorita anul asta? Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Manchester Utd, L'pool? Ce spuneti despre TVR 1, cei care au preluat competitia? Credeam ca vor avea comentatori mai buni ca la PRO TV, dar din ce am vazut tot pe acolo se afla si astia.
__________________ ![]() | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Manchester, Real sau Juventus - zic eu.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Oricine, numai sa nu castige Barcelona pe Bernabeu, ar fi si culmea sa fie prima echipa care-si apara titlul si fix pe Bernabeu. Cred ca cel mai mare cosmar ar fi o finala Barcelona-Atletico, noroc ca-i aproape imposibil . Ar fi prea frumos sa castige Real, sper macar la o finala. Insa va fi destul de greu.
__________________ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
duelul va fi intre anglia si spania, Chelsea & Utd vs. Barca & Real (la prima vedere). cu cine va pica urziceniu ? Grupa Usoara: FC Sevilla AZ Alkmaar Besiktas Istanbul Unirea Urziceni Grupa Grea: Manchester Utd Inter Atletico Madrid Urziceni presimt ca vine Barca, Porto, si Olympiacos
__________________ Nick anterior: djrares " in colaborare cu Buric™ si doma, intr-ale curvăsăriei" | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Chelsea sunt marii favoriti imo.
__________________ Va multumesc pentru ce ati demonstrat si în aceste zile, ca sunteti o forta puternica, cu o inalta disciplina civica si muncitoreasca, oameni de nadejde şi la bine, dar mai ales la greu. (Bucuresti, iunie 1990, discurs tinut minerilor) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
liverpool este favorita, dupa parerea mea. mi-as dori o grupa liverpool, real madrid, olempique marseile,vfl wolsburg
__________________ Atentie!Campionat Fifa 09 de PSP.Rog seriozitate!Daca vreti sa va inscrieti duceti-va pe Link-ul urmator http://forum.computergames.ro/123-pl...l#post39488666 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
a fost vreodata liverpool favorita? tocmai pozitia de outsideri i-a ajutat sa aiba in fiecare an un parcurs excelent in CL si in campionatul Angliei. nu o sa imi schimb parerea, deoarece liverpool este o echipa fantastica L.E.: Milan e o echipa moarta. daca nu se vor face ceva investitii acolo echipa se va duce in jos
__________________ Atentie!Campionat Fifa 09 de PSP.Rog seriozitate!Daca vreti sa va inscrieti duceti-va pe Link-ul urmator http://forum.computergames.ro/123-pl...l#post39488666 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
ai dreptate.
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Nu stiam de ce vorbiti de Milan, uitasem ca sunt in UCL ... f urat din partea mea, stiu. Mi-ar placea ca Barca sa pice cu Inter si Unirea in grupe. De asemenea, ar fi frumoasa o finala Real - Barca pe Bernabeu dar cu 4 echipe puternice din Anglia e greu de crezut.
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
cea mai usoara grupa ar putea fi :sevilla,rangers,besiktas,urziceni imo.asa daca poate fi considerata usoara.iar cea mai grea: man utd,real madrid,fiorentina sau eventual cu barca,inter si atl madrid. tare sunt curios ce preturi vor fi la astea 3 meciuri ![]() favorita liverpool spunea cineva mai sus....favorita principala no way.dar este acolo,nici acum cativa ani nu era bagata in seama si a reusit sa castige trofeul.man utd,chelsea,barcelona,real par a fi echipele cu sanse importante anul acesta. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
chelsea?no way...poate doar ca lot. daca nu uitam in spate vedem ca niciodata nu a castigat trofeul...nu cred ca se poate schimba ceva anul asta
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |