![]() |
| | #322 (permalink) | ||
|
atalbu, visam si noi sa iesim din grupe dupa nu stiu cati ani....Daca au daruire si joaca pe un teren mai greu pe care Sevilla nu poate sa-si etaleze tehnicitatea, exista sanse pt. un egal.
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #323 (permalink) | ||
|
Nu cred ca au sanse Rangers sa bata pe Sevilla la felul cum joaca. Unirea mai ia maxim un punct. Locul 3 este posibil si meritat pana acum, zic eu.
__________________ galerie foto | |||
|
| | #325 (permalink) | ||
|
si cu Unirea Urziceni.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #327 (permalink) | ||
|
Barca - Inter N-am crezut ca o sa ajung sa tremur ptr calificare. Colac peste pupaza, o gramada de accidentati...dar asta e, nu poti da vina pe asta. Daca nu castigam probabil ca nu meritam sa mergem mai departe. Unirea - Sevilla Un punct se poate scoate. Amintiti-va de Cluj - Chelsea...abia au astepata aia sa se urce in avion si sa se care acasa...basca faptul ca spaniolii sunt calificati. Arsenal - Liege Boloni viseaza frumos si a mai jucat frumos in UK dar nu scoate punct....
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #328 (permalink) | ||
|
Ce urat, trebuie neaparat sa vedem cu si-o fura Urzica in loc sa urmarim un meci adevarat (Barca-Inter)Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #330 (permalink) | ||
|
E dureros sa vad meciuri la rezolutii de genul ala ![]() Ma multumesc cu rezumatele.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #335 (permalink) | ||
|
Unul singur: nu pune banii pe Urziceni
|
| | #337 (permalink) | ||
|
goool
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #340 (permalink) | ||
|
unirea iarasi au parte de un autogol . are cineva de la ei doctorat in voodoo sau facultatea la profil magie-vrajitorie ? cum frate sa dai autogol cu capu de la 11 metri cand erau 4 oameni de la sevilla si un pitic roman la cativa metri asta dupa ce au avut doua bare, lol.in fine, keep up the good work ![]() barca ii calca pe cap pe inter. vreo 80% posesie, al doilea gol e de manual. nu inteleg ce vrea sa joace mAurinho, dar e clar ca le-a zis sa dea la picioare daca au ocazia. si au dat. * eu vad meciul la nush ce televiziune poloneza. pe langa streamul de 1000k (oglinda) vad acum ce studio au oamenii la pauza. grafica extraordinara, freeze frameuri, kmh la suturi, sageti ca la snooker
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |