![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
e ok grupa urziceniului. fiind primul an, interesul lor nu e sa prinda un nume mare ca sa castige trei lei in plus la bilete, ci sa joace cat mai mult in europa - sa castige ceva experienta. iar asta nu se poate decat daca reusesc sa ajunga in uefa. sa speram ca reusesc. personal sunt sceptic (gandindu-ma si la primul sezon afara al cfr-ului). | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
am o intrebare. Ma uitam peste grupe si mi-a sarit in ochi o chestie. Daca prin absurdul absurdului, toate meciurile dintr-o grupa se termina 0-0. Absolut TOATE. Care merge mai departe ? la campionatul mondial citisem o regula de genul " 2 echipe din grupa cu cel mai mare coeficient de calificare, merg mai departe".
__________________ Nick anterior: djrares " in colaborare cu Buric™ si doma, intr-ale curvăsăriei" | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Probabil ar merge in functie de coeficientul UEFA. La fel de probabil sa nu se fi gandit nimeni vreodata la raspunsul intrebarii tale, din moment ce e imposibil.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Vorbim cumva despre de ce nu e corecta o situatie imaginara?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
costin, daca esti prin preajma, take a look. Campionatul Mondial de Fotbal 1994 - Wikipedia Grupa E
__________________ Nick anterior: djrares " in colaborare cu Buric™ si doma, intr-ale curvăsăriei" | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Mda, acolo a fost complicated. Dar scorurile dintre ele au fost baza, ca nu s-au terminat toate egal (ca in scenariul tau horror ).
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
Nu are nici o legatura cu rezultatele de egalitate asa se facea calificarea fiind 6 grupe de cate 4, se calificau 12 echipe de pe locurile 1-2 si inca 4 cu cel mai bun punctaj de pe locul 3.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
.
| |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Inscenariu asta aproape imposibil, nu se tine cont si de golaveraj? Gen, unii fac 0-0 altii 4-4, n-ar fi corect sa se califice cele 2 echipe cu golaveraj mare? Trecand peste asta, sper k si anu' asta sa rupa Barcelona, dar am o retinere, nu stiu de ce... Oare revin englezii in "regat"?
__________________ I'd rather be flying... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |