Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Milanului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

Thread Tools
Old 18-07-2008, 10:56   #2941
Registered User

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by end-er View Post
mie chestia asta mi se pare in plus. tipic galliani.
Daca unii scriu pe tricouri "mes que un club" de ce sa nu scriem si noi ceva.
Favourite Player : Dr. Eufemiano Fuentes and #16
Censorship reflects society's lack of confidence in itself.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2008, 11:08   #2942
Nick anterior: [RetireD]Dante

Dante's Avatar

macar la milan e adevarata statistic. altii doar isi fac curaj

AC MILAN per sempre

Dante is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2008, 12:55   #2943
milanista

end-er's Avatar

mie imi aminteste doar de declaratiile de doi bani gen inca suntem campionii lumii si eram pe 6 in italia si afara din cl. in fine..

daca scriau 7 cl castigate mi se parea oarecum mai ok. aia cu cea mai galonata e o statistica de doi lei si atat.
Diavolo! Diavolo! Diavolo!

end-er is online now    Reply With Quote
Old 18-07-2008, 13:17   #2944

Dante's Avatar

pai 7 CL e badge pe maneca stanga

eu voi iubi echipa asta mereu, indiferent de ce declara conducatorii sau de ce fac ei. e vorba doar de frumusetea echipei si a suporterilor

AC MILAN per sempre

Old 18-07-2008, 15:59   #2945
Registered User

Nu sunt fan Milan, dar usor usor incepe sa arate si spectacol echipa asta. Va fi f interesant de vazut trioul ofensiv brazilian, mai ales ca si la echipa nationala joaca impreuna (ajutati e adevarat si de Robinho). Pacat de un portar cam slab (Dida) si nici fundasii nu mi se par de clasa mondiala. Dar pana la anu pe vremea asta cand Milanul se va pregati de CL mai e timp. Ronaldinho va redeveni cel mai bun jucator al lumii daca va fi lasat sa joace cum vrea el (e printre putinii jucatori care au o bucurie a jocului) si daca echipa se va construi in jurul lui, asa cum a fost in primii ani la Barcelona. E adevarat ca sunt multe personalitati puternice si la Milan (orice echipa mare are jucatori cu personalitate), dar Ronnie trebuie sa fie lasat sa conduca echipa. Acum intrebarea se pune si daca mai e capabil (desi nu are decat 28 de ani). Sper sa nu pateasca ca Rivaldo...

demoniks is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2008, 16:19   #2946
milanista

end-er's Avatar

Quote:
Originally Posted by demoniks View Post
Nu sunt fan Milan, dar usor usor incepe sa arate si spectacol echipa asta. Va fi f interesant de vazut trioul ofensiv brazilian, mai ales ca si la echipa nationala joaca impreuna (ajutati e adevarat si de Robinho). Pacat de un portar cam slab (Dida) si nici fundasii nu mi se par de clasa mondiala. Dar pana la anu pe vremea asta cand Milanul se va pregati de CL mai e timp. Ronaldinho va redeveni cel mai bun jucator al lumii daca va fi lasat sa joace cum vrea el (e printre putinii jucatori care au o bucurie a jocului) si daca echipa se va construi in jurul lui, asa cum a fost in primii ani la Barcelona. E adevarat ca sunt multe personalitati puternice si la Milan (orice echipa mare are jucatori cu personalitate), dar Ronnie trebuie sa fie lasat sa conduca echipa. Acum intrebarea se pune si daca mai e capabil (desi nu are decat 28 de ani). Sper sa nu pateasca ca Rivaldo...
1. "cam" e in plus
2. nesta? zambrotta? janku? kaladze?
3,4. kaka? ca sa nu zic si de pirlo si seedorf..

Old 19-07-2008, 00:33   #2947
Registered User

hiv_'s Avatar

In locul cui va juca ronaldihno?
Sper sa nu fie il locul lui Pirlo.
Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + WD6400AAKS 640 GB KS + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60.

hiv_ is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 00:38   #2948
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Nope, nu cred ca se pune problema scoaterii lui Pirlo.
In locul lui Gattuso mai degraba.

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 19-07-2008, 00:38   #2949
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

probabil se va trece la un sistem mai normal 4 2 3 1 , cu kaka seedorf si dinho si se va renunta la unul din cei 3 defensivi. Cel mai posibil ambro/gattuso, eu cel putin asa sper sa abordeze.

ptz is online now    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 01:27   #2950

Dante's Avatar

si eu, sunt satul de piturcisme.

AC MILAN per sempre

Old 19-07-2008, 09:05   #2951
Registered User

Cred ca va juca in locul lui Seedorf, acesta fiind ca si transferat la alta echipa (se zvoneste Juventus). De fundasi nu sunt multumit deloc, ati vazut Zambrotta ce cadou a facut lui Mutu. Mult mai buni fundasi mi se pare ca are Inter (asta prin prisma rezultatelor din ultimul sezon si a numarului de goluri primite). Si de Ronnie, ziceam ca ar fi bine daca ar deveni un lider la Milan, desi sunt constient ca sunt multe personalitati si multi lideri acolo (Pirlo, Kaka). Dar asta ramane de vazut. Din cate am obs eu, acestui mare jucator nu ii prieste sa fie "vioara" a doua.

demoniks is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 10:19   #2952
Registered User

hiv_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Nope, nu cred ca se pune problema scoaterii lui Pirlo.
In locul lui Gattuso mai degraba.
Asa mai merge!

Pirlo e jucatorul meu preferat la Milan.
Si AC Milan echipa mea de suflet!
Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + WD6400AAKS 640 GB KS + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60.

hiv_ is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 13:02   #2953
milanista

end-er's Avatar

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=782454

is satul pana peste cap de rahaturile astea... ce stil de doi bani pot sa aiba si chelsea si real

Quote:
Originally Posted by ptz View Post
probabil se va trece la un sistem mai normal 4 2 3 1 , cu kaka seedorf si dinho si se va renunta la unul din cei 3 defensivi. Cel mai posibil ambro/gattuso, eu cel putin asa sper sa abordeze.
cam asa si eu, cu mentiunea ca seedorf ar juca mai retras decat ceilalti doi. si oricum nu cred ca ronaldinho nu va fi pregatit sa fie titular de la inceputul sezonului, deci pentru inceput vom vedea acelasi xmas tree imo.

Old 19-07-2008, 13:21   #2954
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Cred ca Galliani ii pupa si talpile lui Abramovici daca oferta de 100 milioane e reala

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 19-07-2008, 13:27   #2955
milanista

end-er's Avatar

cred ca multi au sa-si bage picioarele in galliani daca ii da cumva drumul lui kaka. dar nu e cazul.

Old 19-07-2008, 13:57   #2956
Registered User

Bogdan_P's Avatar

www.goal.com

Kaka wants Chelsea

Diogo Kotscho, a man who has also been described as Kaka's personal assistant or advisor, has given Rossoneri fans real cause for concern by saying that all is lined up for Kaka to leave the San Siro for Stamford Bridge, not least of all his boss's intent.

"Real Madrid offered 90 million euros (£71million) last summer and Milan did not even think about the bid," Kotscho was quoted as saying by the Guardian.

"This time is different. This is the first time we feel that a deal will definitely happen.

"Because of the situation Milan are in at the moment, the deal is good for all parties involved.

"The move would represent a significant increase in Kaka's salary, on top of the 10% transfer fee that goes straight to the player anyway - some 15 million euros (£12million).

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=782807

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 14:39   #2957
milanista

end-er's Avatar

exact ce spuneam mai sus, is satul pana peste cap de rahaturile astea. fantoma aia de "asistent" povestea si cum kaka vrea la real vara trecuta. bulshit la greu. de ignorat si atat.

Old 19-07-2008, 16:33   #2958
mom
Ride the snake

mom's Avatar

Mai, eu v-am spus ca e posibil sa plece Kaka. Daca pleca chelu' o sa ne abureasca ca l-a luat pe Ronaldinho si ca ce mai vrem?! Dar eu va spun ca daca pleaca, eu nu ma mai uit la meciurile lui Milan pina nu se cara cretinul ala de Galliani. O sa patesc cum am patit cu Steaua: din cauza lui Becali, am ajuns sa evit echipa. Deja am rabdarea la limita cu acel imbecil, plecarea lui Kaka ar fi bomboana pe coliva, ca sa parafrazez pe cineva!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
"KAKA' E' INCEDIBILE"
19/07/2008
MILANO - In merito alle dichiarazioni pubblicate oggi dal quotidiano inglese "The Guardian", Vittorio Mentana, direttore della comunicazione rossonera, ribadisce "Kak

Last edited by mom; 19-07-2008 at 16:33. Reason: Automerged Doublepost

mom is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 01:36   #2959
Registered User

scarface-x's Avatar

vestea ca ofera chelsea 100 mil pe kaka ori e vrajeala sa si vanda ei ziarele ori e scenariu de-al chelului ca sa vedem noi cat de greu este sa tii o echipa etc etc ca stim cu totii ce metode are galliani sa inchida gura tuturor,ca oricum la nivel mare se stiu jucatorii care nu se transfera nu e prost abramovich sau restu sa faca oferte aiurea.nu de altceva dar poate mai e cineva care nu a fost orbit de venirea lui dinho si vede ca la capitolul portari suntem jale , in aparare..pai e de ajuns sa ne uitam cate goluri am luat din vina lui kaladze si cate gafe de portari si goluri de portari am luat...in rest nu am ce comenta...capitolul mijlocasi stam cel mai bine din lume iar atacul la fel,mai putin scarsiello care nu l vad sa faca fata la milan un fel de gilardino2..mai bine il luau si pe eto`o la pachet cu reducerile aferente.eu as juca asa :

abbiati
zambrotta bonera nesta janku

gattuso pirlo flamini

kaka ronaldinho

pato

dar cel mai probabil ancelloti va juca cu seedorf dinho si kaka in spatele lui pato si gattuso pirlo defensivi.

scarface-x is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 09:43   #2960
milanista

end-er's Avatar

abbiati? nu ca alternativele ar fi mai rasarite...

Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules